hanımlar ben mi haksızım?bana akıl verin

Almanyalı sorun şu : senin anlatma biçimin. kaldı ki burda bile hala o tarz anlatıma devam ediyorsun.

komsuna selam verirsin sohbet de edersin ama ben sende biraz ucarılık mı desem avarelik mi desem o tarz birsey gördüm. ve bu bana hoş gelmedi.

biraz basına buyruk etrafındakilerle sıkı fıkı .millet sana pervane olsun istiyormussun izlenimi yarattın. o yüzden antipatik buldum bu durumunu. yoksa selam vermiş vermemiş durumu degil.

ve yaptıgından keyif alarak anlatısın da bende bunu uyandırdı. hala da yaparım ederim esim beni bu konuda kaybetti deyip üstüne gülücük isaretlerini doldurursan normal gelmez haliyleeeeeeeeee..

Çocuğa nasıl olduğunu sorardım ama yanındaki refakatçisinin onun kimi olduğunu sormazdım..
Bankta sohbet ettiğiniz komşu için ise, selam vermek kafi geliyor bana göre komşu olsa bile.
...
Fakat eşinizin dediği gibi ''evli bayana yakışmaz''cümlesi bana göre hoş değil.
Evet evli olunca daha dikkatli özenli olunması gerekiyor ama insanın kriterleri neyse o..
Çokta yabani olunmasına gerek yok evli olundu diye.
Adabıyla, usuluyle selamlaşıldığı zaman bir sorun görmüyorum.
Sohbete luzum yok.
..
Erkekler sohbet ederken evli-bekar diye ayırıyorlar mı ?
''Aaa sen evlisin, sana benimle konuşmak yakışmaz'' diyorlar mı ?

Yok kendileri evlide olsa bu onları ilgilendirmez, kadının derdidir onlara göre.

dediğim gibi yapı karakter farkı...ama bu sebebten kimsenin kalbi kırılmaz bence...eşimin bana yaptığı gibi

ben eşimi kırarım

ee adam haklı ne yapsın
kadınlar bırakmıyorki peşini

bilgili kocanın halide bi başka canım

evet, yaparım ama ona söylemicem artık diyor

ben şimdi olayı nasıl lanse ettimki sen antipatik buldun:)fazla sıkı fıkı değilm dediğim gibi bir bu 2 olay işte....yoksa öyle herkesle muhabbetede girmem...yanlış algılamışsın

eşime göre selamlaşmıcam bile...sanki evli olunca hapis hayatı yaşıyacağız...dediğim gibi kendisi bekar yolda karşılaştığı vede önceden aralarında flörtleşme olan bi bayanı iş yerine bırakabiliyo...ben olabilir dedim geçtim,tepki göstermedim...ama onun bana tutumuna bakın....

peki senin böyle market,park vs. muhabbetin olsa eşin nasıl karşılar??

Aman beni hiç sorma,sana iyi bir örnek değilim.

Yabancılarla konuşulmaz filan diye büyütüldüm.Zaten tanımadıklarıma karşı hiç rahat değildim.
Sadece erkekler değil,tanımadığım kadınlara bile birşey sorup muhabbet açamazdım.

Zamanla çok az açıldım diyebilirim.
Eşim ilk zamanlar senin eşin kadar olmasa bile,ne gerek var derdi.
Eşim de açıldı,değişti,belki yaştan dolayı,belki karşındakini daha iyi tanımaktan dolayı artık bilemiyorum.

ya aklıma takıldı,
gün içinde yaptıklarımızdan bahsediyoruz demişsin ya,
gün içerisinde sadece erkek komşularınızla selamlaşıp onları anlatırsanız kocanız değil anneniz bile noluyor ya huu bu mahallede kadın mı yok der.

ayrıca ben de hatta tüm kk kadınları da eşleriyle birşeyler paylaşır. gün içinde yaşantılarımızdan bahsedilir. ama ben beni etkileyen (üzen, aklıma takılan, sıkıntı yaptığım,sevindiğim) konulardan bahsederim.

komşunun çocuğunun yanındaki abiyi; mahallenin sapığı olarak algıladıysam ve olaya müdahale etmek için sorduysam falan anlatırım.
onu da kıskandırma edasıyla anlatmazdım.

anlattığına göre selamla kalmıyormuşsun kiiii

.

ben şimdi olayı nasıl lanse ettimki sen antipatik buldun:)fazla sıkı fıkı değilm dediğim gibi bir bu 2 olay işte....yoksa öyle herkesle muhabbetede girmem...yanlış algılamışsın

sen farkında değilsin belki ama bu anlattıgın olaylardan büyük haz almıssın canım. esinin hafif kıskanmasını istemişsin ama daha farklı etki göstermiş.

gün içinde olanlardan muhabbet edilir ama anlatıs biciminden kaynaklandıgını düsünüyorum esinin o sitedeki kişiye zıt bellemesine neden olmussun. tabiri caizse esin o kişiye kıl kapmış bile anlatıstan anlatısa fark vardır bunu tekrar yineliyorum. bu huzursuzlugun bununla kalacagını sanmıyorum..

ne yapayım asosyal mı olayım demişsin. selam verirsin ama yanlıs anlama cok meraklı mahalle hatunları olur ya sokaktan eve girerken nerden geliyon nereye gidion kimsin yanındaki kim vs.. sende öyle bir kapasite hissettim. esin cocuga sen kimsin vs demenden rahatsız olms olabilir. aynı sey beni de rahatsız ederdi. bunlarla sosyal olunmuyor be canımmmmmm gec bunları

Normaldir, tepkisi çok normal. Bağırıp çağırması hoş değil ama o da sizin yansıttıklarınızdan kaynaklanıyor sanırım.
İki muhabbetide sizin ilk kurmanız ya da buna zemin hazırlamanız onu kızdırmış, bunu rahatlıkla anlatmanız onu daha da sinirlendirmiş belliki.

Evet hapis hayatı yaşamıyoruz ama sohbetlerimiz, selamlarımız adabıyla olmalıdır VE EN ÖNEMLİSİ kıskandırmak amacıyla yapılmamalıdır.
Bu enerjiyi verdiğiniz için eşiniz kıskanmış.

Bence ''olabilir'' dememişsiniz, bu durumlar onun intikamı gibi duruyor.
Yani uygulamalar değilde kasti olarak anlatmak.

ben sana meraklı mahhalle hatunusun demedim ki öyle yapabilecek potansiyelde biri olabileceğini söyledim.

önceki yazdıklarına da bakarsan eşinin pasif oldugunu .senin biraz daha girsiken ve bu konularda herkes bir degil ki , meraklı yım tarzı söyleminden cıkardım canım

inan benim eşim o kadar kıskanç ki sakin vede duygusuz bi şekilde bişey anlatsam bile onu kıskanır...adam tv deki kıcanç tatlıtuğdan nefret ediyo onu beğeniyorum diye...daha ötesi var mı yaaa:)))

Biz de bundan 3-5 sene önce babamla böyle büyük bir marketteyiz sucuk mu ne alıyoruz kadının biri de alıyor ayy ben o markdan almam bence bundan alın bu dah güzel filan ndiye muhabbete girmeye çalıştı ama ben sinir oldu kadına ne gerek var yani tanımadığın etmedğin adam sanane istediğini alır babamda yok biz bundan alıyoruz genelde dedi ve ordan uzaklaştık. Bazı kadınlar bunu sırf iletişime geçmek için yapıyor yani gereksiz bana göre amaç ne çözemedm aslında çözdüm de neyse.

inan benim eşim o kadar kıskanç ki sakin vede duygusuz bi şekilde bişey anlatsam bile onu kıskanır...adam tv deki kıcanç tatlıtuğdan nefret ediyo onu beğeniyorum diye...daha ötesi var mı yaaa:)))

Yakışıklılığından-güzelliğinden dolayı benim beğendiğim bir sanatçı yok. Olsada bunu eşime söylemem.
Eşiminde beğendiği bir sanatçı varsa bana söylemesini istemem.
Kıskanç değilim, tepkili hiç değilim ama bunu saygısızlık olarak görüyorum.
Saklasın içinde.

karşılaştığınız tepki sizi kırmış lakin unutmayın fazla merak laf doğurur,her lafın dönüşü can sıkıcı olur..ayrıca dozunda kıskanılmak iyidir ancak kıskandırmaya çalışmak başa derttir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…