Hayır bir fikrim yok. Ama yok sanıyorum. Hem sevgilisi olsa zaten ilgisini istesem de çekemem sanırım. Veyahutta bana o anlamda yanıt vermezHayatinda biri olup olmadigini biliyor musunuz?
Hayır bir fikrim yok. Ama yok sanıyorum. Hem sevgilisi olsa zaten ilgisini istesem de çekemem sanırım. Veyahutta bana o anlamda yanıt vermez
Sanırım haklısınız. Ama nasıl emin olacağımı bilmiyorum. Sürekli olarak meşgul olduğu konu ile paylaşımlar yapıyor. Aynı zamanda onu kimi zaman canlı canlı izleme fırsatım da oluyor. Hep erkek arkadaşları ile görüyorum. Özel hayatına dair paylaşımlarına ve en ufak bir diyaloğuna rastlamadım. Söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, çirkin olmasından yana espriler yapar sürekli. Gerçekten de alımlı bir erkek değil. Sempatik ve şaytan tüyü olan erkeklerden. Fakat epey ilgi görüyor.
Ama daha detaylı yazsaniz? Twitter trollerinden mi daha ciddi bir insan mı sanatçı mi yazar mı ortak noktanız neyle alakali . Adamdan bahsetmemissiniz pek . Tahmin ettiğiniz kadariyla karakterini anlatın mesela
Sempatik, seytan tuyu olan ve epey ilgi goren erkeklerdense hayatinda biri yoktur muhtemelen.
Cunku bu tiplerin iliskileri dagittigi mavi boncuklar yuzunden uzun sureli olmaz.
Anlayacaginiz yalniz olsa bir turlu olmasa diger turlu...
direk msj at dönerse senindir dönmezse 1.5 iskender
şaka bi yana hakkaten bi konu aç eger ilgisi varsa direk belli eder zaten
Bir kaç sene önce böyle bir adamdan hoşlanmıstim :)) yazılım mühendisi pc kurdu. Mortal Kombat, aduket, oyun konsollari vs. Hiç ilgim olmamasına rağmen sayesinde ogrenmistim : )) draconian, anathema vs. Gibi gruplar :)) o tarz bir adam söz konusu sanırımKısaca şöyle bahsedeyim, Video oyunları ile alakalı bir firmada çalışıyor. Aynı zamanda mesai saatleri dışında evinde olduğu müddetçe, bireysel olarak kendi merak ettiği oyunları oynuyor ve yayın yapıyor. Kitlesi tamamen video oyunları severlerden oluşuyor. Ortak noktamız bu yönde. Zaman zaman bir kaç paylaşımına yorum atıp beğenmiştim güldürmüştüm onu. Beni fark etti.. İşi gereği her alanda aktif sosyal medya kapsamında. Karakteri konusunda detaylı anlatım yapamayacağım zaten bunun için tanımak istiyorum onu. Zevkleri, tarzı, ses tonu, hali ve tavrı beni çok etkiledi. Onunla iletişimde olmak istiyorum bir şekilde. Fakat buna cesaretim yok.
Tanımak istediğim bir erkek var ve onunla bir şekilde yakınlık kurmak istiyorum. Şimdilik sadece internet platformunda imkanım var. Şöyle bahsedeyim;
Sosyal medya da belli bir kitleye sahip. Ben de takipçilerindenim. Paylaşımlarını görüyor ara sıra yorum atıyor ve beğeniyorum. Çok büyük bir ortak noktamız var. Doğrudan mesaj atıp hevesli görünmek istemiyorum. Çünkü eminim ki pek çok karşı cinsin yaklaşımı budur. Dikkat çekebileceğim ortak üyesi olduğumuz bir grup var. Beni farketti, az çok gördü bir kaç paylaşımımda. Sadede gelecek olursam, ben bu insanı gerçekten tanımayı çok istiyorum. Uzun bir zamandan sonra ilk defa bu heyecanı yaşıyorum. Benimle tanışmayı istemesini nasıl sağlayabilirim? Veyahutta tüm cesaretimi toplayıp, doğrudan mesaj mı atmalıyım onu tanımak istediğime dair. Lütfen önerilere çok ihtiyacım var. Belki benim durumumda olupta randıman alabilmiş hanım arkadaşlarımız vardır aramızda ve bana bu anlamda yol gösterebilir. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bir kaç sene önce böyle bir adamdan hoşlanmıstim :)) yazılım mühendisi pc kurdu. Mortal Kombat, aduket, oyun konsollari vs. Hiç ilgim olmamasına rağmen sayesinde ogrenmistim : )) draconian, anathema vs. Gibi gruplar :)) o tarz bir adam söz konusu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?