Hanımlar benim de bir derdim var

Azukimio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
14
1
3
36
Tanımak istediğim bir erkek var ve onunla bir şekilde yakınlık kurmak istiyorum. Şimdilik sadece internet platformunda imkanım var. Şöyle bahsedeyim;
Sosyal medya da belli bir kitleye sahip. Ben de takipçilerindenim. Paylaşımlarını görüyor ara sıra yorum atıyor ve beğeniyorum. Çok büyük bir ortak noktamız var. Doğrudan mesaj atıp hevesli görünmek istemiyorum. Çünkü eminim ki pek çok karşı cinsin yaklaşımı budur. Dikkat çekebileceğim ortak üyesi olduğumuz bir grup var. Beni farketti, az çok gördü bir kaç paylaşımımda. Sadede gelecek olursam, ben bu insanı gerçekten tanımayı çok istiyorum. Uzun bir zamandan sonra ilk defa bu heyecanı yaşıyorum. Benimle tanışmayı istemesini nasıl sağlayabilirim? Veyahutta tüm cesaretimi toplayıp, doğrudan mesaj mı atmalıyım onu tanımak istediğime dair. Lütfen önerilere çok ihtiyacım var. Belki benim durumumda olupta randıman alabilmiş hanım arkadaşlarımız vardır aramızda ve bana bu anlamda yol gösterebilir. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Twitter fenomeni bir arkadaşım var. Hatta şu dizüstü edebiyat serisinden kitabı da çıktı. Ona da bu şekilde yaklaşanlar oluyor. Kimi gayet asılıyor, kimi hanım hanımcık hoşlandığını söylüyor, kimi de dikkatini çekmeye çalışıyor. Arada konuşuyor, gelen mesajları falan okuyup psikolojik durumlarını analiz ediyoruz. Bazen birini beğeniyorum, bir şans ver şu kıza diyorum ama pek oumlu bakmıyor açıkçası. Kanlı canlı görmediğim birine, konuşmadığım, karşılıklı bir yemek bile yemediğim birine ümit vermek istemiyorum diyor. O yüzden çok kaptırma kendini bence. O sana yaklaşırsa düşün.

Hayır bir fikrim yok. Ama yok sanıyorum. Hem sevgilisi olsa zaten ilgisini istesem de çekemem sanırım. Veyahutta bana o anlamda yanıt vermez

Oyle demeyin.

Sevgilisi olup da baskasina ilgi gosteren ya da size o anlamda ilgisini gosterecek erkekler var.

Hayatinda biri olup olmadigindan emin olmadiginiza gore cesaretinizi toplayip ilgisini cekmeye calismak ya da ona tanismaya yonelik bir mesaj atmak iyi bir fikir degil.

Popüler olması işleri zorlaştırıyor . Yani yalnız değilsiniz kim bilir kimler dikkatini çekmek istiyordur işiniz zor.

Sanırım haklısınız. Ama nasıl emin olacağımı bilmiyorum. Sürekli olarak meşgul olduğu konu ile paylaşımlar yapıyor. Aynı zamanda onu kimi zaman canlı canlı izleme fırsatım da oluyor. Hep erkek arkadaşları ile görüyorum. Özel hayatına dair paylaşımlarına ve en ufak bir diyaloğuna rastlamadım. Söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama, çirkin olmasından yana espriler yapar sürekli. Gerçekten de alımlı bir erkek değil. Sempatik ve şaytan tüyü olan erkeklerden. Fakat epey ilgi görüyor.

Ama daha detaylı yazsaniz? Twitter trollerinden mi daha ciddi bir insan mı sanatçı mi yazar mı ortak noktanız neyle alakali . Adamdan bahsetmemissiniz pek . Tahmin ettiğiniz kadariyla karakterini anlatın mesela

Sempatik, seytan tuyu olan ve epey ilgi goren erkeklerdense hayatinda biri yoktur muhtemelen.

Cunku bu tiplerin iliskileri dagittigi mavi boncuklar yuzunden uzun sureli olmaz.

Anlayacaginiz yalniz olsa bir turlu olmasa diger turlu...

Ama daha detaylı yazsaniz? Twitter trollerinden mi daha ciddi bir insan mı sanatçı mi yazar mı ortak noktanız neyle alakali . Adamdan bahsetmemissiniz pek . Tahmin ettiğiniz kadariyla karakterini anlatın mesela

Kısaca şöyle bahsedeyim, Video oyunları ile alakalı bir firmada çalışıyor. Aynı zamanda mesai saatleri dışında evinde olduğu müddetçe, bireysel olarak kendi merak ettiği oyunları oynuyor ve yayın yapıyor. Kitlesi tamamen video oyunları severlerden oluşuyor. Ortak noktamız bu yönde. Zaman zaman bir kaç paylaşımına yorum atıp beğenmiştim güldürmüştüm onu. Beni fark etti.. İşi gereği her alanda aktif sosyal medya kapsamında. Karakteri konusunda detaylı anlatım yapamayacağım zaten bunun için tanımak istiyorum onu. Zevkleri, tarzı, ses tonu, hali ve tavrı beni çok etkiledi. Onunla iletişimde olmak istiyorum bir şekilde. Fakat buna cesaretim yok.

Sempatik, seytan tuyu olan ve epey ilgi goren erkeklerdense hayatinda biri yoktur muhtemelen.

Cunku bu tiplerin iliskileri dagittigi mavi boncuklar yuzunden uzun sureli olmaz.

Anlayacaginiz yalniz olsa bir turlu olmasa diger turlu...

Görmek en azından şansımı denemek istiyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum

Ayy sakin mesaj atma çok basit olurr ortak oldugunuz grup falan varsa orada dikkatini cekmeye calis biraz zamana birak baktin dikkatini cekemiyorsun o zaman mesaj atma isini düşünürsün :)

Bir kaç sene önce böyle bir adamdan hoşlanmıstim :)) yazılım mühendisi pc kurdu. Mortal Kombat, aduket, oyun konsollari vs. Hiç ilgim olmamasına rağmen sayesinde ogrenmistim : )) draconian, anathema vs. Gibi gruplar :)) o tarz bir adam söz konusu sanırım

Ben bahsettigim adamı etkilemeyi basarmistim üstelik aramızda 14 yaş vardı.hayata dair en ufak ortak zevkimiz yoktu .ben genelde aklımı karıştıran biri olduğunda mesaj atmadan önce fake veya sahte profille konuşuyorum dusuncelerini tepkilerini öğreniyorum .şimdiye kadar hep ise yaradı.

Benzer bir durum başıma geldi.

Bir arkadaşımın facebook listesinde gördüm ve hoşlandım. Mesaj atıp tanışmaya karar verdim. İlk mesajı yolladıktan sonra aslında gayet takip edilen ve hayranları olan biri olduğunu öğrendim.
Cevap verdi, konuşmaya başladık. İlgisini de çektim. Uzun bir süre konuştuk.
Etrafındakilerin de fazla ilgisinden bunaldı, kendini her şeyden çekmeye karar verdi. Üstelemedim. Hala ara ara konuşuyoruz ve çoğu paylaşımımla ilgileniyor.
Ama romantik anlamda bir şey olmadı.

Sizinkini bilemem ama bu tip adamlar genelde etraflarında çok kadın olduğu için tek bir kadına bağlı kalmayı sevmiyorlar. Ayrıca siz devamlı başka hatunlarla haşır neşir olmasını kaldırabilir misiniz? Bizde öyleydi mesela, o tek kadınla yetinmek isteyen bir adam değil, kimi ne zaman isterse onunla olur.

Ha ben olsam kaybedecek bir şeyim yok diye mesaj atardım doğrudan, nitekim benimkinde öyle yaptım. Ama karakterinize uymuyorsa doğrudan iletişime geçmeyin. Kendiniz olun.

Evet aynı o tarz bir adam. Çok sosyal o açıdan. Oyuncuların toplandığı bir grup var ikimizde varız orada. Arada sırada paylaşımlar yapıyorum ama dikkatini çekiyor muyum fikrim yok. Sadece bir kere bir paylaşımımı beğendi havalara uçtum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…