Çocuk Hastalıkları Hanimlar bi bakar misinz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SenDeliBenDeli

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
645
1.218
113
30
Merhaba hanimlar oglumun agzinda ve vucüdunda boyle yaralar cikti neden olur acaba bilgisi olan war mi

Eklentiler

• IMG_7504.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 81
Agzinda yoktu bi kac saat oncesine kadr birden bire cikti yaa
ben vücut kısmını şimdi farkettim, bu aralar çok duydum şu el ayak hastalığını, o da olabilir
bence bir an önce doktora gidin.

aft ta benziyor ama vücudunda da var ve hızlı yayildiysa değildir büyük ihtimal.
su çiçeği olabilir.
her çocuk su cicegini çok büyük sulu yaralar halinde geçirmiyor.
benim oglumunki tıpkı bu şekilde ucunda minik minik sular vardi.
dikkatli bakın var mi?

El ayak hastalığı böyle bir şey değil, zaten 3 gün düşmeyen inatçı ateşle başlıyor sonra ağız kenarı vücutta döküntüler oluşuyor.
Bu bana dilinde olması sebebiyle alerjik bir durum gibi göründü.
Yeni bir şeylee yedi içti mi?

Her zaman ki yedigi seylerden yedi farkli bisey yemedi el we ayaklarinda vardi bi kac gundur ama agzinin ici bi kac saat once boyle deildi 1-2. Tane wardi suan 7-8 tane war

Her zaman ki yedigi seylerden yedi farkli bisey yemedi el we ayaklarinda vardi bi kac gundur ama agzinin ici bi kac saat once boyle deildi 1-2. Tane wardi suan 7-8 tane war
El ve ayaklarındakilerin fotosunu çekebilir misiniz?
Benim oğlum geçirdi ama ne ağız içinde yara çıkıyor ne de böyle sicilcemsi bir şey.
Zaten inatçı çok yüksek ateşle başlıyor bu hastalık.
Kırmızı kırmızı bebekler üstleri kuru deri şeklinde oluyor el ayakta.
Virüs de olabilir, yaz mevsimi çocuklar parkte bahçede çeşitli şeylere maruz kalıyorlar.
Ben topraktan zamanımda virüs kapmıştım, tırnak etlerim dökülmüştü.
Yarın doktor görür ama başka bir doktor görüşü daha alın.
İlk bakışta tetkiksiz tanı koyulacak bir şey değil gibi.

Bi kac gundur koydeydik orda kumda falan bayagi oynadi ondan olmus olabilir mi acaba

yayılmaya devam ediyorsa acile götürün bence sabahı beklemeyin.
hatta bu saate kadar bile beklemeseydiniz.
şartlarınizi bilemiyorum tabiki ama ne olduğunu bir an önce anlamakta fayda var.
çok çabuk teşhis koyabilir doktorlar.
biz ne desek havada kalır şimdi.
geçmiş olsun umarım bir an önce geçer.

Bi kac gundur koydeydik orda kumda falan bayagi oynadi ondan olmus olabilir mi acaba
Şimdi taşlar oturdu.
Tabi ki kum, tarım ilaçları, herhangi bir sinek böcek türü, yıkamadan yenilen bir meyve vs.
Ya alerjik ya da virüs diyor başka bir hastalığa olanak vermiyorum.
Dilinde olması zaten ağız yolu ile alınan bir şey olduğunu gösterir.
Ağız içi yara çok nadirdir çünkü.

Cok saolun smdi goturemem burdaki hastanede ki doktorlar bakiyorlar bisey demedn bi krem falan yazip gnderiyorlar saglik ocagindaki doktorumuza goturcem

Cok saolun smdi goturemem burdaki hastanede ki doktorlar bakiyorlar bisey demedn bi krem falan yazip gnderiyorlar saglik ocagindaki doktorumuza goturcem
Lütfen tek doktorla kalmayın.
Çocuk hastalıklarında doğru teşhis zordur, o sebeple birkaç görüş alın.
Çok geçmiş olsun.

evet ağız içi olması bana da ilginç ve ürkütücü geldi.
ağız yarası zaten başlı başına çok eziyetli bir durumdur.
umarım bir an once düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…