hanimlar bi bakarmisiniz, aciiiilll !!!

cikolatalipastam

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
315
2
318
Diğer
39+5 haftalik hamileyim, yaklasik 3 saattir karnimda 7-8 dakikada bir sertlesme oluyor, yaklasik bir dakika suruyor sonra yine yumusuyor karnim, bu kasilmalar normalmi, ne yapmam gerekiyor, dogumun basladiginin habercisi olabilirmi? bir bilgisi olan varmi???

canım bence doğumun başlamış.karnın sertleşiyor ve yumuşuyor ve kasılmaların düzenliyse bebişin geliyooor.allah kolay bir doğum nasip etsin...

peki hastaneye gitmelimiyim hemen? ne yapmaliyim? ilk dogumum olacagi icin bilemiyorum, ilk sancilari hissetmeyenler oluyormus, bende suan hissetmiyor olabilirmiyim?

bencehastaneye git canım.yani ben olsam öyle yapardım.çünkü aralıklarla geliyor diyorsun.hem zamanın da gelmiş.39 haftalıksın.riske atma.git hastaneye baksınlar zaten gerekli olanı söylerler sana ya yatış yaptırırlar ya da sonra gel derler.merak ettim şimdi.haberdar et olup bitenleri...

ben de bugun 39 oldum. dun gezmeye cıktım kayınvalıdemlerle, yolda bıkac kere sancım oldu bıraz da evde devam ettı sonra gectı. 36 hftalıkken de nst ye gırmıstım sancım oldugu halde hıssetmıyordum. ama nst de cıkıyordu. Allahın ıznıyle bı dogursak artık

yok kizlar dogurmadim henuz :)) hala kasilmalar devam ediyor, 6 dakikada bir oluyor artik, hafif sancida var, doktorum 5dakikaya dustugu zaman hastaneye gelirsin dedi, bekliyoruz bakalim.insallah kolay dogum olur dua edin benim icin arkadaslar

Allah yar ve yardımcınız olsun su bigi yolunda gitsin herşey Allah bir avazda kurtarsın insallaş hayırlı doğumlar

yok kizlar dogurmadim henuz :)) hala kasilmalar devam ediyor, 6 dakikada bir oluyor artik, hafif sancida var, doktorum 5dakikaya dustugu zaman hastaneye gelirsin dedi, bekliyoruz bakalim.insallah kolay dogum olur dua edin benim icin arkadaslar

canım kasılmalarda canın yanıyor mu ? Alla alla ben mı hıssetmıyorum acaba ?benım de sertlesme oluyor ama sancım fılan yok

amin, cok sagolun arkadaslar. kolay dogum olur insallah, bugun dr gittim, muayene etti 2 parmak acilma var dedi, nst'ye baglandim sanci da cikti, bebis yoldaymis, artik her an gelebilir dedi, bekliyoruz evdeyim suan.

canım kasılmalarda canın yanıyor mu ? Alla alla ben mı hıssetmıyorum acaba ?benım de sertlesme oluyor ama sancım fılan yok

kasilmalarda hic canim yanmadi, sadece midem biraz sikisiyor gibi oluyor, birde karnim tas gibi oluyor okadar canim. sanirim bu kasilmalar sirasinda acilma oldu. sende dr git muayene ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…