hanımlar bi bakarmısınız

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
yarın iş yerinden izin almam lazım kpss :18: başvurusu için fakat patronum bu konulardan oldukça rahatsız yalanda söylemek istemiyorum:ssz:.Fakat beni buna mecbur bırakıyor özel bir işim var desem ne işin var diyecek çok meraklı ve onu ikna edecek bi neden söylemem lazım lütfen bana yardımcı olur musunuz bu konu hakkında:50::30:.Teşekkürler....

dolgum düştü çok hava alıyor birşey yiyemiyorum sızlıyor bugun yaptırmazsam yarın 2 gün ızın almam gerekecek ... ağzını aç bakem demez kanımca

internetten yapılmıyor mu kpssye girmedim ama aleste gitmeye hiç gerek kalmamıştı.

yalan söylemeyin yarın öbür gün ortaya çıkarsa utanırsınız.

bu konu hakkında tavrınızı biliyorum ama size yalan söylemek te istemiyorum falan deyin bence.

internetten yapılmıyor mu kpssye girmedim ama aleste gitmeye hiç gerek kalmamıştı.

yalan söylemeyin yarın öbür gün ortaya çıkarsa utanırsınız.

bu konu hakkında tavrınızı biliyorum ama size yalan söylemek te istemiyorum falan deyin bence.

onu üniv. harcını yatırmaya giderken söyledim izin vermedi okul bitince çeker gidersin olmaz dedi.Ayrıca netten yapamıyorum çünkü şifremi bilmiyorum:43:

yarın iş yerinden izin almam lazım kpss :18: başvurusu için fakat patronum bu konulardan oldukça rahatsız yalanda söylemek istemiyorum:ssz:.Fakat beni buna mecbur bırakıyor özel bir işim var desem ne işin var diyecek çok meraklı ve onu ikna edecek bi neden söylemem lazım lütfen bana yardımcı olur musunuz bu konu hakkında:50::30:.Teşekkürler....

düşüp bayıl :52::52::52:

onu üniv. harcını yatırmaya giderken söyledim izin vermedi okul bitince çeker gidersin olmaz dedi.Ayrıca netten yapamıyorum çünkü şifremi bilmiyorum:43:

o zaman patronun memur şartlarını sana sağlayacak sende gitmeyeceksin bencil herifff :47::47:

ceker gidersin diye bencilce düşünüp size izin vermedi. sizde hala o işyerindesiniz...:50:
bu ne sacmalık ya...

ceker gidersin diye bencilce düşünüp size izin vermedi. sizde hala o işyerindesiniz...:50:
bu ne sacmalık ya...

idare etmek zorunda belkide

insanın kendini garantiye almadan çıkması pek doğru değil bence iyi yapıyosun konu sahibi arkadaş bende yeni bir iş bulayım arkama bile bakmadan giderim

dolgum düştü çok hava alıyor birşey yiyemiyorum sızlıyor bugun yaptırmazsam yarın 2 gün ızın almam gerekecek ... ağzını aç bakem demez kanımca

isyerindeyim, yuksek sesle guldum walla :1: haftaniz guzel gecsin :)

hepinize çok teşekkür ederim bayanlar.Evet idare etmek zorundayım patronumu ve işi de çünkü burası küçük bir yer kolay kolay iş bulamıyorum.Hepinize tekrardan teşekkür ederim kızlar yalan söylemeden hallettim.Özel bir işim var dedim ne işin var dedi bende adı üstünde özel diyerekten yanıt verdim ve çıktım hallettim çok şükür.:16:

Back
X