- 19 Mayıs 2016
- 54
- 40
- 18
- 45
- Konu Sahibi gulumsecdd
-
Sorduğunuz şey suç! Hem resmi nikahsız yaşıyor, hem de kendini devlete bekar gibi gösterip devletten maaş alacak. Gerçekten bekar olup hakedenler gibi gidip maas almasına şiddetle karşıyım. Ayrıca o şekilde bir evlilik de enayilikten başka birşey değil. Hukuk karsisinda hiçbir hakkı yokBi arkadaşım var işin içinden çıkamıyor ik kardeşler ikiside evli ama ablasının resmi nikahı yok babaları öldü ve ondan emekli maaşı vardı.Şimdi abla diyorki nikah olmadığı için maaş bağlatayım bölümdeyim diyor kardeşine ama arkadaşım günah diye istemiyor ama abla muhtemelen bağlatıcak çünkü bekar görünüyor ama baba yaşarken de kızına nikah yapmadığı için kırgındı damada ve Allah yedirmesin dermiş yaşarken bana bişey olursa diye siz olsanız ne yapardınız
Haklısınız aceleden yani abla kardeşe teklif sunuyor maaş bağlatayım yarısını da sana veriyim diye kızın ağzını yokluyor.Arkadaşım da günah diye istemiyor ve hasta babayla yaşarken ilgilenmediler şimdi maaşının peşindeler.Giciklik olsun diye demiyorum ama keşke bir noktalama işareti kullansaydiniz. Gerçekten anlayamadım.
Sadece ölmüş bir insanın maaşını almak için resmi nikah olayı yok kısmını anladım ama kim ne yapıyor ne diyor anlamak mümkün değil.
Bu durumda yeterince çirkin. Ahlaki hiçbir değerle ilgisi yok.
Kul hakkına hoşgeldiniz. Geçmiş ola.
Arkadaşınıza söyleyin. Sadece günah değil aynı zamanda suç ve ahlaksızlık.Haklısınız aceleden yani abla kardeşe teklif sunuyor maaş bağlatayım yarısını da sana veriyim diye kızın ağzını yokluyor.Arkadaşım da günah diye istemiyor ve hasta babayla yaşarken ilgilenmediler şimdi maaşının peşindeler.
Evet tabiki suç ve haram biliyoruz ama ablanın nikahı yok dolayısı ile sağlık güvenceside yok çalışmadığı için kardeşide şikayet etse ilerde sağlık sorunu yaşarsa ablam napıcak diyor şikayet etmese içine sinmiyorSorduğunuz şey suç! Hem resmi nikahsız yaşıyor, hem de kendini devlete bekar gibi gösterip devletten maaş alacak. Gerçekten bekar olup hakedenler gibi gidip maas almasına şiddetle karşıyım. Ayrıca o şekilde bir evlilik de enayilikten başka birşey değil. Hukuk karsisinda hiçbir hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?