Hanımlar bi toplayın bakalım

gulumsecdd

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
54
40
18
45
Bi arkadaşım var işin içinden çıkamıyor ik kardeşler ikiside evli ama ablasının resmi nikahı yok babaları öldü ve ondan emekli maaşı vardı.Şimdi abla diyorki nikah olmadığı için maaş bağlatayım bölümdeyim diyor kardeşine ama arkadaşım günah diye istemiyor ama abla muhtemelen bağlatıcak çünkü bekar görünüyor ama baba yaşarken de kızına nikah yapmadığı için kırgındı damada ve Allah yedirmesin dermiş yaşarken bana bişey olursa diye siz olsanız ne yapardınız

Arkadaşınız istemiyorsa almasın ama ablasına yapabileceği bir şey yok. Şu sebepten almasan daha iyi diyebilir en fazla.

İyi de maaş için mi nikah yapmıyorlar? Üç kuruş para için şöyle kendini ezdiren kişilere yazıklar olsun.
Zina yapıyorsun desen kıyamet kopartırlar ama nikahsız yaşıyorlar! Nasıl oluyor acaba?
Bu bir suç. Ben olsam şikayet ederdim.

Maaş için değil zaten uzun süredir çok uğramışlar nikah yapılsın diye ama damat duyarsız oralı bile değil bide baba hastaydı doğru dürüst ilgilenmediler arkadaşım daha çok ilgilendi maaş olayı çıkınca şimdi hiç kıydırmazlar

Giciklik olsun diye demiyorum ama keşke bir noktalama işareti kullansaydiniz. Gerçekten anlayamadım.
Sadece ölmüş bir insanın maaşını almak için resmi nikah olayı yok kısmını anladım ama kim ne yapıyor ne diyor anlamak mümkün değil.
Bu durumda yeterince çirkin. Ahlaki hiçbir değerle ilgisi yok.
Kul hakkına hoşgeldiniz. Geçmiş ola.

Babaları duasını etmiş gitmiş zaten yazık.

Onlar da biliyordur neyin ne olduğunu
Uyarmaya bile gerek yok.

Sorduğunuz şey suç! Hem resmi nikahsız yaşıyor, hem de kendini devlete bekar gibi gösterip devletten maaş alacak. Gerçekten bekar olup hakedenler gibi gidip maas almasına şiddetle karşıyım. Ayrıca o şekilde bir evlilik de enayilikten başka birşey değil. Hukuk karsisinda hiçbir hakkı yok

Haklısınız aceleden yani abla kardeşe teklif sunuyor maaş bağlatayım yarısını da sana veriyim diye kızın ağzını yokluyor.Arkadaşım da günah diye istemiyor ve hasta babayla yaşarken ilgilenmediler şimdi maaşının peşindeler.

Arkadaşınıza söyleyin. Sadece günah değil aynı zamanda suç ve ahlaksızlık.

Hakları olmayan parayı alip kul hakkina girmesinler bence.
Çünkü görüyoruz haram yiyenleri biyerlerden çıkarıyor Allah.
Anlayamiyorum nasil colugun cocugun bogazindan gecirticekler haramı?

Evet tabiki suç ve haram biliyoruz ama ablanın nikahı yok dolayısı ile sağlık güvenceside yok çalışmadığı için kardeşide şikayet etse ilerde sağlık sorunu yaşarsa ablam napıcak diyor şikayet etmese içine sinmiyor

Birde arkadaşım bu konuya sessiz kalırsa yani ablasının maaş başlattığını duyup susarsa oda günah olurmu gerçi abla zaten söylemez maaş başlattığını.Arkadaşım birde nasıl öğrenebilir bu durumu

Bu ablanın hala aklı başına gelmemiş ki nikahsız yaşamaya devam ediyor. Yarın adam daha iyisi bulunca bu kadını kapının önüne koyar zaten.

Devletin o ablaya bağlayacağı haksız maaşta benim de alın terim var ;
Ve ben hakkımı helal etmiyorum
Bu cümleyi 81 milyon ile çarpıp doğru sonuca ulaşabilirsiniz konu sahibi ...

Hiç sanmıyorum adamın doğru dürüst işide yok zaten bedavadan geçiniyor bırakmaz bide maaş bağlanırsa miss ama bunlara izin veren zaten ablası

Ablası kıyameti koparır demişsiniz bir mesaj da o koca diye yanında gezdiği adama dişini göstersin .

Haram yemeyi suç işlemeyi kendisine reva gören bir zihniyet için üzülmesin .

Ölmüş babasının emeğini kendisine nikah bile kiymaktan aciz adama yedirmeye utanmıyorsa yapacak şey belli .

Ha adam ayrılırsa ortada bırakırsa devlet yine mağdur etmiyor yine bağlanır maaş .

Tüyü bitmemiş yettim hakkı var derler devlet malında bi yerden çıkar kardeş olarak uyarsın yine ablasını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…