Hanımlar bi toplayın bakalım

elbette bitmeyecek hatta dahada fazlası olucak.niye osmanlı torunuyuz ya biz.kaynana karşısında koca kişisi karşısında el pençe divan durulacak isteniyor.valla benim dünyamda öyle bişey yok.
Insanlar ne tuhaf para için yapmayacakları şey yok!!
İnanır mısınız benim üniversite mezunu kuzenime, 5 dil bilen üniversite mezunu kocası resmi nikah yapmamış. Maddi sorunları yok, bi evin nazlı kızı. Haberim olmasını bırak aklıma gelmez. Bebekleri oldu filan. Birgün nüfus kayıt örneği lazım oldu. Nüfus memurları bi sorguya çekerdi hala öyle mi bilmiyorum. İşte kaç halan var evli mi enişten amcan yengen derken kuzenin evli mi dedi evli dedim tekrar sordu ben gayet emin evet dedim. İçeri girdi çıktı evragimi verdi al bak dedi kuzenin bekar, bilmiyor musun akrabalarını dedi! Şoke oldum ya. Gözlerime inanamadım. Saskinligima mi yanayım rezil olduğuma mi! Gidip kuzenime sordum ama hiçbir kayda değer cevap gelmedi. Taa yillar sonra yapildi resmi nikahlari her nedense. Bunlar böyle yapıyorsa okumamış sahipsiz kızlarımız ne yapsin?

Aynısını yaziym dedim de,acaba ben mı anlamadım diye yorumlara baktım.
Cidden ordan oraya atlamış gibi hiç birşey anlamadım. :))

yok artık yaaa herşeyin başı eğitim derim ama okumaklada adam olunmuyor eşeklik baki kalıyor işte.( sözüm meclisten dışarı )

Kadınlar yapıyor bunu kendine sana nikah yapmayan ada?m dan hayır mi gelir evliyim diye dolas ortada bide dini nikah yap evli oldun yani kime neyi nasil isbatlayacaksin yarin birgun adam seni somurdugunde hakkina girdiginde?.. yapacağım tek şey k*çina tekmeyi vurmak olurdu..

yok artık yaaa herşeyin başı eğitim derim ama okumaklada adam olunmuyor eşeklik baki kalıyor işte.( sözüm meclisten dışarı )
Haklısın canım, benim kuzen dünyanın en saf temiz kızıdır, kocası ise sinsi bir tip. Burdaki hergün açılan konuların çoğunu yaşıyor garibim evliliğinde. İşte ağzı var dili yok, çocuğu bile parmağında oynatıyor annesini Huy mudur mizaç herhalde değiştiremiyor. Hayır demek, başkaldırmak ruhunda yok. Okumakla aşılmıyor bazı seyler

Hoş onu yapacak adam nikahliyken de yapıyor, hem bosuyor hem 5 kurussuz sokağa atıyor. Allah iyilerle karşılaştırsın. Ama dediğiniz gibi nikah yapmıyorsa yolu göstermek lazım, zaten az gözdağı verilse yola gelir şu erkekler de işte toplumsal bilinç yok, dayanışma yok. Sürüden ayrı düşmüş kuzu gibi kalıyorlar erkek hegemonyasi karsisinda

Valla arkadaşın ihbar etmese bile SGK ama bugün ama yarın tespit ettiği zaman maaş ve sağlık harcamalarını faiziyle beraber geri alır. Alamazsa da borcu hacizle tahsil edemezse sonu hapse kadar gider bu işin benden söylemesi... Hukuken yapılan yada yapılacak suç. Bilmiyordum vs ile de yakasını kurtaramaz.

Kadınların önce kendine değer verip saygı duymayı öğrenmesi gerekiyor...
Bence kadın kendine değer vermiyor ki böyle bir saçmalığı kabul ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…