Hanımlar bi toplayın bakalım

Allah onlara akıl fikir versin
Böyleleri yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara yardım gitmiyor..
Ilk söylediklerinize helali hoş olsun elbette
Ama böyle ölmüş babasının maasıni almak için nikah kıymayıp dolaylı da olsa dolandırıcılık yapanları asla anlayamıyorum..

Gercekten ihtiyacı olan insanlar çikıp ben açım bir dilim ekmek bile isteyemez aç yatar susar sabreder şükreder

Evet hepimiz duyduk bu tarz şeyleri ama karşındaki insana anlatamamak işi zorlaştıran şey ama Allah bırakmaz zaten gerisi boş

Keşke imam nikahını kabul etmeseler de öyle güvencesiz, sahipsiz, hukuksuz ortalarda gezmeseler. Resmi nikah kiymama nedeni neymiş paşa hazretlerinin?

Evet hepimiz duyduk bu tarz şeyleri ama karşındaki insana anlatamamak işi zorlaştıran şey ama Allah bırakmaz zaten gerisi boş
Burda en büyük görev size düsüyor.biliyorsunuz yapılanı ve eğer böyle birşeyi yaparlarsa ilk şikayet eden siz olmalısınız bana göre tabi..

Zaten insanlar bunları duydukça amann herkes yapıyor nolucak ki diyenler

Dini boyutlara girmicem haramdır helaldir benimde hakkım vardır falan hukukta boş şeyler
Hukuken maaşı alması suç. Dini nikahla yaşamak da suç aslına bakarsanız. Resmi nikah olmadan imamlar dini nikah kıyamıyorDU. İslami hükümet sağolsun onun cezasını kaldırdılar ama diğer madde anayasada geçiyor.
Ablası alacaksa başvursun sonra da şikayet edin olsun bitsin. Benim babam böyle bi söz söyleseydi ben her şeyi boşverip onun için şikayet ederdim.

Burda en büyük görev size düsüyor.biliyorsunuz yapılanı ve eğer böyle birşeyi yaparlarsa ilk şikayet eden siz olmalısınız bana göre tabi..
Birine daha danışmak zaten maaş bağlarken araştırılıyormuş onlarda aynı evde 20 yıldır ikamet ediyorlardır yaklaşık o yüzden ortaya çıkar zaten burdan okuduklarımıza göre ikametten falan bilirler o zaman bide o kadar kolay değildir demekki

Keşke imam nikahını kabul etmeseler de öyle güvencesiz, sahipsiz, hukuksuz ortalarda gezmeseler. Resmi nikah kiymama nedeni neymiş paşa hazretlerinin?
Amaç resmi nikah yapmayıp kadını savunmasız bırakmak.kadının en buyuk garantisi resmi nikah.kadının güvencesi olmayınca sussun kessin sesini otursun kocanın zülmünü çeksin.allahın cezası zihniyetleri batsın.

Yoo gayette yasal olmayan bir şey için fikir soruyorsunuz bu su sayfaya kadar onlarca mesajda dile getirildi cevabı verildi. Bunun "ama" si yok, yardıma ihtiyacı olana devlet sahip çıkıyor bu kadar da abartmasinlar. yeşil kart denen şeyi daha duymamislarsa o kadar muhtaç olmamışlar demektir. Kılıf bulmaya çalışmasın kimse, elbette kimsenin inancını sorgulamiyorum ama essek gibi çalışıp vergi veriyorum aynen iletin lütfen; Allah yedirmesin, net!

nasıl yani 20 yıldır aynı evde birlikte yaşıyorlar ve nikah yok mu???? eee pes yani o kadına.millet yeri geliyor nikahlı kocasını o kadar yıl çekmiyor :)

Inşallah bu kadar kolay deģildir
Işleyişi bilmiyorum

vallahi millet bedavadan geçinmenin yolunu bulmuş.Biz sabahın köründe kalkalım.minicik yavrumuzu sıcacık yatağından kaldırıp kreşe bırakalım.özel sektörde çalışıp egosunu şişirmeye çalışan yöneticilerle mücadele edelim.sonra birisi çıksın nikahsız eşimle babamdan kalan emekli maaşını yemek için evlenmiyoruz desin. Bu helal mi bilmem ne.Sonuna kadar haram olsun.

Evet buda bi bakış açısı tabi ne kadar etik bilemedim ama dediğiniz doğru gücü yeten yetene malesef bu hayatta arkadaşımın derdi zaten para değil ablasına nikah kıymayan adamın (baba baskısına rağmen) faydalanabilecek olma ihtimali üzüyor

Bu zihniyet hiç bitmeyecek sanırım. Hadi kendilerini düşünmüyorlar evlatlarına yazık

Bu zihniyet hiç bitmeyecek sanırım. Hadi kendilerini düşünmüyorlar evlatlarına yazık
elbette bitmeyecek hatta dahada fazlası olucak.niye osmanlı torunuyuz ya biz.kaynana karşısında koca kişisi karşısında el pençe divan durulacak isteniyor.valla benim dünyamda öyle bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…