Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur sen düşün. Kadın ordan yetişiyor buraya . Sana tatlı dille kendini sevdirecegine oğlundan ayrıl diye yapmadığı kalmamış . Yol yakınken arkana bakmadan kaç bu insanlardan .merhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)
2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.
içim çok doluydu dökmek istedim. okuyan herkese teşekkürler..
illa ki beynini bulandırır bana da öyle geliyor. teşekkürler yorumların için . :)Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur sen düşün. Kadın ordan yetişiyor buraya . Sana tatlı dille kendini sevdirecegine oğlundan ayrıl diye yapmadığı kalmamış . Yol yakınken arkana bakmadan kaç bu insanlardan .
allaahhh.. ben mazoşişt olmak istemiyorum :)Sözlükten mazoşist kelimesinin anlamına bakmanı tavsiye ediyorum.
teşekkürler yorum için. haklısınız.. bu arada söylemek isterim ki ben burda bunları anlatıp sonra diğer kullanıcılar ayrıl dediği zaman, tam tersini yapan insanlardan değilim.. yorumlarınız çok önemli benim için. ve dikkate alıyorum da.. :)Şu anda yapman gereken tek şey ayrılmak biliyorsun değil mi?
Aklı başında birisin belli. Kendine eziyet etme. Fragmanı görmüşsün zaten. Filmin ultra gerilim olacağına emin olabilirsin :)allaahhh.. ben mazoşişt olmak istemiyorum :)
evet sonuçta annesi her türlü yaknımızda duracak. ki sevgilim sabretse de ben sabredemem zaten..yuh
çocuk ne kadar iyi olursa olsun. bu ilişkinin sonu belli. bence uzatmadan uzaklaş.
Mezun oldugumda adiyamanli biri ile 2 3 ay görüşmüştüm. Ogretmendi benim memleketimde. Her sey iyi hos giderken. Ailelerinde herkesin kapali oldugunu benimde evlenince kapanmami istedi. Hiç dusunmedigi mi bunun bir tercih oldugunu esimde olsa bu konuda karisamayacagini soyledim. Bir de 3 5 yila adiyamana gitmek istiyordu. Kapalilik mevzusuna net cevap verimdim. Ancak bunun sorun olacagini ailesinin asla kabullenemeyecegini soyleyince bitirdim.merhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)
2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.
içim çok doluydu dökmek istedim. okuyan herkese teşekkürler..
imbd 9.1 gerilim korku :) :)Aklı başında birisin belli. Kendine eziyet etme. Fragmanı görmüşsün zaten. Filmin ultra gerilim olacağına emin olabilirsin :)
teşekkürler haklısınız. ailesiyle ailemin arasında da kültür farkı var baya..Kültür farkı var ve sevgilinizin ilerleyen zamanlarındaki tavrını kestiremiyoruz,malum evlenince erkeklerin kişilikleri değişim geçiriyor.iyisi mi erkenden bu ilişkiye son vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?