hanımlar bir bakar mısınız

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
26
Edit:herkese yorumlar için teşekkürler. Dedikleriniz doğrultusunda sevgilimden ayrıldım daha da arkama bakmam. :) teşekkürler destekleriniz için ve bilmenizi isterim hepiniz çok mantıklı kadınlarsınız. Her şey gönlünüzce olsun..

merhaba hanımlar. herkese iyi akşamlar diliyorum :)

2 senedir tanıdığım biri vardı. 2 senedir onunla olmam için elinden geleni yaptı peşimi bırakmadı. son 3 aydır da sevgiliyiz. kendisi adıyamanlı.polis. 22 yaşında. ben 20 yaşındayım henüz.ailesi adıyamanda o görevi gereği istanbulda. ben de istanbuldayım. ikimizin arası gayet iyi ama annesi daha şimdiden bu 3 aydan sıkıntı olmaya başladı.. bir kere telefonda konuşurken arkadan bağırıyor, sana burdan bi kız alıcam diye. benimle konuştuğunu da biliyor. kendileri tam doğu örf adetlerine göre yetişmiş. annesine göre dışardan bir kız alınması yanlış. beni her türlü eleştirdi bu güne kadar. telefonda annesiyle görüştük bir kere, senin saçların sarı, bizim burda pek hoş karşılanmaz bunlar dedi. hayır ne alakası var? ona göre saçlarımın sarı olması afedersiniz beni kötü bi kadın yapıyormuş. kendi içimizden gelin alırız, abisine de burdan ben buldum vs. dedi. bir de şey dedi, bizim gelinlerimiz hep kapalıdır ilerde sen de kapanırsın. ne münasebet dedim ben de. anlatmaya çalıştım. ama kadın anlamıyor. kendim istemediğim sürece kimsenin lafıyla kapanamam dedim. evlenince saçını millete göstereceksin ne olacak sanki diyor, kocan için süslenirsin anca diyor. siz şehirlileri anlamıyorum diyor. sanki ben saçlarımı erkeklere yaranmak için boyattım. çok sinirliyim çok.. ilerisi için düşünemiyorum bile.

içim çok doluydu dökmek istedim. okuyan herkese teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur sen düşün. Kadın ordan yetişiyor buraya . Sana tatlı dille kendini sevdirecegine oğlundan ayrıl diye yapmadığı kalmamış . Yol yakınken arkana bakmadan kaç bu insanlardan .

illa ki beynini bulandırır bana da öyle geliyor. teşekkürler yorumların için . :)

Kültür farkı var ve sevgilinizin ilerleyen zamanlarındaki tavrını kestiremiyoruz,malum evlenince erkeklerin kişilikleri değişim geçiriyor.iyisi mi erkenden bu ilişkiye son vermek.

ilerisini düşünemiyorum bile demişsin zaten düşünsen ayrılırdın. düşünmemeye devam et de gör halini.

Şu anda yapman gereken tek şey ayrılmak biliyorsun değil mi?
teşekkürler yorum için. haklısınız.. bu arada söylemek isterim ki ben burda bunları anlatıp sonra diğer kullanıcılar ayrıl dediği zaman, tam tersini yapan insanlardan değilim.. yorumlarınız çok önemli benim için. ve dikkate alıyorum da.. :)

Erkek arkadasin cok salak gercekten , annesi arkadan avaz avaz bagiriyor o da ayri odada duruyor???? Yuruyup gidemiyor??

Ote yandan kadinin biri sana hakaretler ediyor sen de durup dinliyorsun hiiiiiiiiiiiic gelemezdim yuzune kapatirim anani da al git yigidim hdi eyvallah.

İş ciddiye bindiğinde sevgilin cesaret edemeyecek. Tecrübe ile sabittir.

Mezun oldugumda adiyamanli biri ile 2 3 ay görüşmüştüm. Ogretmendi benim memleketimde. Her sey iyi hos giderken. Ailelerinde herkesin kapali oldugunu benimde evlenince kapanmami istedi. Hiç dusunmedigi mi bunun bir tercih oldugunu esimde olsa bu konuda karisamayacagini soyledim. Bir de 3 5 yila adiyamana gitmek istiyordu. Kapalilik mevzusuna net cevap verimdim. Ancak bunun sorun olacagini ailesinin asla kabullenemeyecegini soyleyince bitirdim.

Aile cok etkili. Sana evlenene kadar bir sey demez sevgilin belki ama. Evlendikten sonra kapanma baskısı görme ihtimalin cok yüksek. Hem esinden hem ailesinden

Kültür farkı var ve sevgilinizin ilerleyen zamanlarındaki tavrını kestiremiyoruz,malum evlenince erkeklerin kişilikleri değişim geçiriyor.iyisi mi erkenden bu ilişkiye son vermek.
teşekkürler haklısınız. ailesiyle ailemin arasında da kültür farkı var baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…