hanımlar bir bakar mısınız

teşekkürler yorum için. tecrubeyle sabit demek ki yol aynı yola çıkacak..

Aşk bitince ne kalacak eline bi düşün

Kadın bildiğin istemiyor sizi açık açık söylemiş , benim anlamadığım erkek arkadaşınız annesinin düşüncelerini bilmiyor muydu da bu kadar peşinizde koşmuş ? Acaba düşüncesi evlilik değil miydi

haklısınız bunu hiç düşünmemiştim. bu konuyu buraya açma sebebim de buydu diğer kadınlar benim göremediğim her türlü ayrıntıyı görebiliyor. acaba sebebi neydi hala da ne ?

Suc sevgilinde. Anne bu kizi ben istedim bu sekilde asik oldum ve sevdim deyip annesinin agzini kapatmasi gerekiyor. Annesine bunlari soyletiyorsa ileride buyuk ihtimal kendi de soyleyecek haberin olsun.

anlasmaniz cok zor gibi gozukuyor.bu durumlarda gercekten anlasmak cok sorun oluyor.iletisim kurmakta bile gücluk yasayacaksiniz.erkek arkadasiniz surekli arada kalacak ki eminim ailesi baskindir daha simdiden bu kadar konusabiliyorsa.insallh hayirlisi olur hakkinizda

haklısınız bunu hiç düşünmemiştim. bu konuyu buraya açma sebebim de buydu diğer kadınlar benim göremediğim her türlü ayrıntıyı görebiliyor. acaba sebebi neydi hala da ne ?

Lütfen yanlış anlamayın sizi itham etmiyorum ama bazı kafadaki erkekler istediği kızla geziyor sonra anasının bulduğu Bi köy kızıyla evleniyor . Askerden sevgilisine yüzük gönderip sonra annesinin bulduğu köyde yaşayan (kötülemek için söyleniyorum) telefon bile kullanmayan Bi genç kızla evlenen birini tanıyorum.Tasvip ediyor muyum tabiki hayır ama özellikle despot annesi olan erkekler genelde evlilik konusunda annesinin sözünden çıkmıyor .

sanırım yaşadığımız her şey bize tecrübe katıyor.. :)
Bazı şeyleri yaşamadanda görebilirsin hikayendeki gibi. Telefondaki insana saygısızca sana kız alacam demek nedir. çok başın ağrır. onlar kendi kültürünü ve dilini bilen gelin istiyorlar. Evlilik olsa bile aileyle uyuşamıyorsun istemiyorlar.

Fragman buysa filmin kendisini düşünemiyorum Sen bence bu bileti yırt at.

Uzatmadan ayril @Lou Clark ..Ne o sana baglansin ne de sen ona. Gencecik kizsin deger mi hayatini kararttigina.

Bir tanecik hayatin var ve sonunu bile bile kotu bir secim yapma lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…