Hanımlar bir el atın doğru mu yapıyorum sanal gerçeklik

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba hanımlar benim dertler derya idi biliyorsunuz,

Neyse ki dava açıldı genel hem de tazminat vs uzun sürecek 2 yıla yakın bilemiyorum ama sorun burada değil , kendime ev açtım , az maaşla da olsa hayatımı idame ediyorum , oğluma sahip çıkıyorum ..

Biri ekledi geçen ins Öğrencim sandım, oğlum bu saatte niye ekledin dedim , derken konuşma başladı , Öğrencim değilmiş vs sporcu güzel bir adam , ama korkumdan 2 gün cevap verebildim. Sonra ben yorgun bir anneyim sana yar olmaz boşa yazma dedim . O da anlayışla karşıladı direndi biraz ama fazla üzerine gittim . Çünkü adam bildiğimiz vücutçu ürküyorum herkesten ama içimde de birileri olsun istiyorum çok uzun zamandır içim bomboş. İhtiyacım var sevilmeye değer görmeye adam da o kadar kibardı ki. Ama ben fazlaca üzerine gittim . Tipin ne öyle korkutucu , birilerini kandıracak bir tipin var dedim sonra hayatının spor olduğunu hayalleri olduğunu ve bundan ibaret biri olduğunu söyledi . Ben de okey iyi akşamlar başka güzeller size daha iyi cevap verir dedim . O da peki dedi ve kapattık konuşmayı ama ben kötü hissettim . İnsanlardan kaçıyorum sonra da böyle giderse hiç bir zaman sevilemeyrcrksin diyorum . Neden böyle hissediyorum . Ki ben sanal her şeye karşı birisiyim . Sildim engelledim de adamı zaten.

Birini beğensem ne alaka bekar adam ne yapsın seni hiç evlenmemiş biri diyorum ama daha yaşım 28 ve ben baba evi dahil hiç sevilmemiş birisiyim . Ne olacak halim bilemiyorum . Ben sanırım iş ev başka hayat yok bu gidişle sevilmeden öleceğim diyorum kendime açıkçası.

Hic oyle sevilmem diye dusunme.Daha gencecik kadinsin Allah karsina hayirlisini cikarir insAllah.

Sanal ortamlardan uzak durmani tavsiye ederim.Iyisi de cikabilir kotusu de.

Evlilik ,sevgi , ask, cinsellik istemen cok normal ve insani.Biraz kendine zaman tani.Evlilik istegini gizleme ve araci falan olmak isteyen tanisman icin tavsiyelerde bulunan kisileri hemen kestirip atma.Arkadas cevren ve ailen yeniden evlenmeye kati bakmadigini bilsin. :)

Neyse ki dava açıldı genel hem de tazminat vs uzun sürecek 2 yıla yakın bilemiyorum ama sorun burada değil , kendime ev açtım , az maaşla da olsa hayatımı idame ediyorum , oğluma sahip çıkıyorum ..

Biri ekledi geçen ins Öğrencim sandım, oğlum bu saatte niye ekledin dedim , derken konuşma başladı , Öğrencim değilmiş vs sporcu güzel bir adam , ama korkumdan 2 gün cevap verebildim. Sonra ben yorgun bir anneyim sana yar olmaz boşa yazma dedim . O da anlayışla karşıladı direndi biraz ama fazla üzerine gittim . Çünkü adam bildiğimiz vücutçu ürküyorum herkesten ama içimde de birileri olsun istiyorum çok uzun zamandır içim bomboş. İhtiyacım var sevilmeye değer görmeye adam da o kadar kibardı ki. Ama ben fazlaca üzerine gittim . Tipin ne öyle korkutucu , birilerini kandıracak bir tipin var dedim sonra hayatının spor olduğunu hayalleri olduğunu ve bundan ibaret biri olduğunu söyledi . Ben de okey iyi akşamlar başka güzeller size daha iyi cevap verir dedim . O da peki dedi ve kapattık konuşmayı ama ben kötü hissettim . İnsanlardan kaçıyorum sonra da böyle giderse hiç bir zaman sevilemeyrcrksin diyorum . Neden böyle hissediyorum . Ki ben sanal her şeye karşı birisiyim . Sildim engelledim de adamı zaten.

Birini beğensem ne alaka bekar adam ne yapsın seni hiç evlenmemiş biri diyorum ama daha yaşım 28 ve ben baba evi dahil hiç sevilmemiş birisiyim . Ne olacak halim bilemiyorum . Ben sanırım iş ev başka hayat yok bu gidişle sevilmeden öleceğim diyorum kendime açıkçası.
Adamın gerçek olduğuna emin misin?
Eski eşin ayak yapıyor olmasın?

Bence bu konumda doğru olanı yapmışsınız. İnternet ortamı bana da güven vermezdi şahsen. Evladınız var, böyle belirsizliklerle risk almaya değmez diye düşünüyorum. Allah en hayırlı insanı nasip etsin inşaallah. Sabrın sonu selamet, unutmayın

Adamın gerçek olduğuna emin misin?
Eski eşin ayak yapıyor olmasın?
Bana da öyle geldi. Eski eş mahkemede kullanmak için zarf atıyor olabilir. Konu sahibi yoğurdu üfleyerek yiyin lütfen ve sanaldaki insanlara çok da güvenmeyin temkinli olun. Yaşınız genç ileride sever sevilirsiniz tabii ki. Inanin bazen yalnız olmak sorunlu bir ilişkiyi yürütmekten çok daha iyidir.

Bana da öyle geldi. Konu sahibi yoğurdu üfleyerek yiyin lütfen ve sanaldaki insanlara çok da güvenmeyin temkinli olun. Yaşınız genç ileride sever sevilirsiniz tabii ki. Inanin bazen yalnız olmak sorunlu bir ilişkiyi yürütmekten çok daha iyidir.

Tabiki aynen de öyle düşünüyorum ben de açıkçası . Da eski eş değil eski hesap ve binlerce takipçisi var

Bence bu konumda doğru olanı yapmışsınız. İnternet ortamı bana da güven vermezdi şahsen. Evladınız var, böyle belirsizliklerle risk almaya değmez diye düşünüyorum. Allah en hayırlı insanı nasip etsin inşaallah. Sabrın sonu selamet, unutmayın

Kendimi çok yalnız ve sevilemeyecek biri hissediyorum nedense bilemiyorum , üzülüyorum kendime

İnternet üzerinden ilişkiler başlarken böyle direkt konuya mı giriliyor, yani önce dostane bir tanışma olmuyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Çok hızlı sadede gelinmiş gibi geldi bana.

Bence olaylar bu şekilde gelişiyorsa hemen güvenmeyin zaten. Boşanma sürecine yeni girmişsiniz, duygusal boşluktasınız, adam sapık mıdır, eski eşiniz midir, kimdir belli değil. Belki iyi biri ama bilemezsiniz. Lafı dolandırmadan, net bir şekilde çizgiyi çekmelisiniz bence. Takıntılı birine de denk gelebilirsiniz.

Hayatınıza birinin girmesi normal ve hakkınız da. Ancak arkadaş ortamı, iş yeri, kurs gibi vesilelerle daha iyi gözlemleyerek birini alırsanız hayatınıza, daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimdir.

Gereksiz yere saçma tripler yapmışsınız
Konuşmak istemiyorum kimseye güvenmiyorum deyip konuşmayı kesebilirdiniz böyle ben kacayim sen kovala tavrı biraz çocuksu olmuş

Biliyorum doğru , ama elimde değil bir yanım istiyor bir yanım olmaz real güvenemezsin diyor

İnternet üzerinden ilişkiler başlarken böyle direkt konuya mı giriliyor, yani önce dostane bir tanışma olmuyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Çok hızlı sadede gelinmiş gibi geldi bana.

Bence bu şekilde gelişiyorsa olaylar hemen güvenmeyin zaten. Boşanma sürecine yeni girmişsiniz, duygusal boşluktasınız, adam sapık mıdır, eski eşiniz midir, kimdir belli değil. Belki iyi biri ama bilemezsiniz. Lafı dolandırmadan, net bir şekilde çizgiyi çekmelisiniz bence. Takıntılı birine de denk gelebilirsiniz.

Hayatınıza birinin girmesi normal ve hakkınız da. Ancak arkadaş ortamı, iş yeri, kurs gibi vesilelerle daha iyi gözlemleyerek birini alırsanız hayatınıza daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimdir.

Ben de bu görüşteyim açıkçası ancak arkadaş çevrem hep evli o topa girmezler de zaten , kurs vs olayım yok oğluma bakan yok Çümlü iş ev e sonuç yalnızlık

Son paragrafa asla katılmıyorum. Herşeyin en güzeline layıksın.. Ama agır sacmalamıssın ya
adam bin pişman olmuştur ekledigine 🤣🤣🤣

Bu gün kırdım kusurumw bakma dedim zaten ve silip engelledim sorun yok dedikten sonra ben de erkeklerin uğraşmadan çaba harcamayasını istemiyorum eski eşim öyle idi çünkü

Tanisma yeri çok önemli değil aslında yüz yüze gorusuldukten sonra
Ama gerçekten güvensiz bir ortam internet ortamı

Yani, adam kim ne kimlerden belli değil güven en büyük sorunum ne yapabilirim ki bu şekilde olmazdı zaren kendimi kötü hissetmeme sebep oldu önemsiz

Back
X