- 8 Nisan 2023
- 27
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi ikimeleklerinannesiyim
bi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu silinmesi diye birsey yok diye biliyorumbi konu açtım herkes çok gergin galiba dertleştigine pişman oldum konum silindi ceza aldım burayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Tamamburayı artık kullanmayı düşünmüyorum teşekkürler
Sakinim benvallahi burda bi tane sakin insan yok alın işte cevapları görüyorum
vallahi burda bi tane sakin insan yok alın işte cevapları görüyorum
Haklısın bacım deli hepsivallahi burda bi tane sakin insan yok alın işte cevapları görüyorum
En deliHaklısın bacım deli hepsi![]()
![]()
aldatıldımHem senin açtığın konun niye gözükmüyor hı? Daha ben linçlemedim seni.![]()
Ay o zaman seni niye linçlediler kialdatıldım
eşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mıAy o zaman seni niye linçlediler ki
AA ilginç ben olsam ben de vururdum. Ben görsem konunun destek olmaya gelirdim.eşime o an ki canımın acısıyla koluna vurdum diye neden burdaki herkes linç peşinde anlamıyorum cok üzüldüm gerçekten aldatıldıgımamı yanayım kadınların bana düşman gibi davranışına mı