- 5 Ekim 2017
- 124
- 41
- 13
- 28
- Konu Sahibi Sedasedacan11
-
Ona inanacakmısın?!!Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
+1 +1+1https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/
Şu konuda yazılanları bir okuyunuz. kadının sosyal medya profilini inceledim. Bir fotoğraf koymuş 1 yıl önce falan sanırım. Açıklama kısmına "İyiyim iyi olacağım #kadınaşiddetehayır" yazmış. Şu anda yaşamıyor, çünkü ayrıldığı kocası olacak mahlukat 40 küsur kez bıçaklayarak öldürdü. Diyecek başka bir sözüm yok, takdir sizindir.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/
Şu konuda yazılanları bir okuyunuz. Kadının sosyal medya profilini inceledim. Bir fotoğraf koymuş 1 yıl önce falan sanırım. Açıklama kısmına "İyiyim iyi olacağım #kadınaşiddetehayır" yazmış. Şu anda yaşamıyor, çünkü ayrıldığı kocası olacak mahlukat 40 küsur kez bıçaklayarak öldürdü. "Yok artık benim kocam yapmaz" da demeyin, evlenmeden önce darp edileceğinizi söyleseydim muhtemelen ona da "Yok artık" derdiniz. Diyecek başka bir sözüm yok, takdir sizindir.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/
Şu konuda yazılanları bir okuyunuz. Kadının sosyal medya profilini inceledim. Bir fotoğraf koymuş 1 yıl önce falan sanırım. Açıklama kısmına "İyiyim iyi olacağım #kadınaşiddetehayır" yazmış. Şu anda yaşamıyor, çünkü ayrıldığı kocası olacak mahlukat 40 küsur kez bıçaklayarak öldürdü. "Yok artık benim kocam yapmaz" da demeyin, evlenmeden önce darp edileceğinizi söyleseydim muhtemelen ona da "Yok artık" derdiniz. Diyecek başka bir sözüm yok, takdir sizindir.
"Sonra dusunuyorum ya daha kotusu karsima ciksa diyorum " diyorsunya konu sahibi. lafimin bittigi yer isteHanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
Hic kimse degismez iyisi ile kotusu ile..insan dogarken karakteriyle kisiligi ile dogar.degisseydi 25 yillik kocam degisirdi.bu bendeki koca yaslandikca eskisinden beter suratsiz oldu.evliligimizin ilk yillarinda kumardan ickuden zamparaliktan eve gelmezdi.yapma etme derdim bana.bundan sonra beni senmi terbiye edecen derdi.dogru demis hakikaten insan degismiyor.Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
gHanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?