Hanımlar boşanmak istediğim eşim sürekli arıyor ben değiştim diyor

Sedasedacan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
124
41
13
28
Hanımlar merhabalar ben 1 buçuk aydır esimden ayrı ailemle yaşıyorum eşimle maddi sıkıntılar bir yandan ailesinin ev içine karışması bir yandan ayrılma noktasına geldik ve eşim beni darp etti ancak bunu inkar ediyor aradı konuştuk sana hak veriyorum ailem huzurumu bozdu ama ben cok iyi olucam bir daha kimseyi hayatımıza sokmicam sen haklısın deyip hergün rahatsız etmeye başladı boşanmak istediğimi söyledim epey üzüldü ısrar ediyor gel barışalim yuvana dön diyor ama ben yine biliyorum ki aradan zaman geçecek yine ayniları başıma gelecek bu yüzden gitmek istemiyorum sonra düşünüyorum ya daha kötüsü karşıma çıksa diyorum çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum şubatta 2 sene olcak çocuğumuz da yok

Askindan olsem de darp eden adamla barisamam. Gurur meselesi falan degil. Can sagligimdan endise ede ede bir hayat geciremem.
Yine de barisma niyetindeyseniz cok cok cok dikkatli olun. Sartlarinizi bastan belirleyin ve en ufak bir hatada resti cekip gideceginizi hissettirin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Şuan o yaptığı darpi inkar ediyor sinirlenince gözü hiç bişey görmez sofra yıkıp eşya kirardi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/umraniye-de-oldurulen-kadin.1047219/

Şu konuda yazılanları bir okuyunuz. Kadının sosyal medya profilini inceledim. Bir fotoğraf koymuş 1 yıl önce falan sanırım. Açıklama kısmına "İyiyim iyi olacağım #kadınaşiddetehayır" yazmış. Şu anda yaşamıyor, çünkü ayrıldığı kocası olacak mahlukat 40 küsur kez bıçaklayarak öldürdü. "Yok artık benim kocam yapmaz" da demeyin, evlenmeden önce darp edileceğinizi söyleseydim muhtemelen ona da "Yok artık" derdiniz. Diyecek başka bir sözüm yok, takdir sizindir.

Ona inanacakmısın?!!

+1 +1+1

Canım bende boşandım. Boşadığım hıyar ağasını son adımı atmadan evvel terketmişligim var, tabi ağlayıp zırlamalar ikna oldum döndüm. Ne mi değişti? Hiç birşey. İki hafta rol icabı idare etti sonra aynı hamam aynı tas.

Ha siz bende deneyip şans vereceğim, illa ki kendi gözümle görmem lazım derseniz o başka, ama emin olun - değişmez. Can çıksa huy çıkmaz.

Bak çocuğunuzda yokmuş ne güzel.

İlla ki de bir şans vereyim diyorsanız, bu şansı kendinize verin. Yıl olmuş 2017 hala darp davaları nedir yaa?

Sizi anneniz dayak yeyip oturun diye doğurmadı, hakketigiz değeri hayattan önce siz talep etmelisiniz ki, buna uygun bir yaşantınız olsun.

O adama geri dönerek, kaderinize razı gelmiş olursunuz bunu unutmayın.

Sakın geri dönmeyin. Anlaşamadık boşannaya karar verdik deseydiniz, bir şansı daha hak eder herkes derdim. Ama kocanızın öfke problemleri var hem etrafı yıkıp döküyor hem de size şiddet uygulamış. Sakın dönmeyin

Uyguladığı şiddeti de inkar ediyorsa iyice uzak durmak lazım. Yaptığını bile kabul etmiyor.

Darp varsa daha beteri de olur ilerde.
Ayrılmak niyetindeyseniz nolur ondan uzak bi yere gidin.
Kimseler yerinizi yurdunuzu bilmesin.
Yeni bi ilişki mevzusunu sakin kimseye dinlendirmeyin.
Yada yeni bi hayat.
Zira yarın öbür gün bensiz hayat olmaz olamaz , deyip karşınıza çıkıverir.
Kaçmak nereye kadar ? Neye çözüm ?
Gerçekten yapılması gereken bu degil ama öyle caniler var ki...
Ya dolduruşa gelip katlediyor.
Ya da adamlık yaptığını sanıp katlediyor.
Her ikisinde de bir katliam yapıyor.
Lütfen kendinize dikkat edin.
Evi terk edip gitmeniz ona çok koymuş ta olabilir. .
Eve dönüşünuzde daha beter şeylerle karşılaşma ihtimalini de gözden geçirin , derim.
Hakkınızda herşeyin hayirlisi.
Keşke değişmiş olsa.
Duamız da o.
Ama ne olur bi iki çift söze hemen kanmayin.
Degistim , sözleri kandırmacadan başka bişey değildir.
Allaha emanetsiniz.
Ne diim. Rabbim hakkınızda herşeyin hayirlisini versin.

Bundan haberim yoktu sizin mesajınızı görünce linke tıkladım. Elim ayağım titriyor ya bu nasıl bir vicdansızlık.

Konu sahibi sen de lütfen değiştim sözlerine inanma. Sessiz sakin sorunsuzca ayrılmaya çalış. Artık o nasıl olacak bilmiyorum ama...

Kanma canım yazık etme kendine.canina yazik oku arkadaşın gosterdigi haberi.gerekiyorsa izle video yu. Hiç güvenim kalmadı erkeklere valla benim artık.yalnizda gorusme

siz herşeyi unuttunuz mu peki..
aklınızda yaşadıgınız günlerin izlerini silip devam edebilecekmisiniz baksanıza eşiniz size şiddet uyguladıgını çok dan unutmuş ya siz ?
huzur saygı sevginin temelidir huzur yoksa orda yaşamanın anlamı da yoktur

Bir kere siddete basvuran kisi her zaman bunu yapacak potansiyele sahiptir. Asla geri donme.

"Sonra dusunuyorum ya daha kotusu karsima ciksa diyorum " diyorsunya konu sahibi. lafimin bittigi yer iste seni cok kotu bir sekilde darp eden adamdan daha kotu birimi olur? Bence git baris,darp degilde canindan ol,boylece daha kotusunede rastlamazsin. Hey Allahim ya(

• Darp var ise daha büyügü sizi bekliyor olacak. inanmayin. ne sinsilikler düsünuyordur kimbilir. sakin arkadasim böyle hayvanca muamele eden birine kendinizi teslim etmeyin.siz de bir ana kuzususunuz. etmeyin. degismez o kör olasicalar. kendimden biliyorum. artarak gitti her turlü kötülügü. kendinizi yalanlamayin..

Darp etmis ama inkar ediyor.

Alenen yuzune yuzune seni yalancilikla sucluyor sonra ben degistim diyor.

Bu adamin degistigi nokta ne! Iki cift kelamimi.

Kac kurtar kendini esinden ve ailesinden.

Hic kimse degismez iyisi ile kotusu ile..insan dogarken karakteriyle kisiligi ile dogar.degisseydi 25 yillik kocam degisirdi.bu bendeki koca yaslandikca eskisinden beter suratsiz oldu.evliligimizin ilk yillarinda kumardan ickuden zamparaliktan eve gelmezdi.yapma etme derdim bana.bundan sonra beni senmi terbiye edecen derdi.dogru demis hakikaten insan degismiyor.
g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…