Hanımlar boşanmak istediğim eşim sürekli arıyor ben değiştim diyor

Seni darp etti ve inkar ediyor!!! Bak eğer bunun için özür diliyor pişman deden farklı bir gözle bakardım ama inkar eyor. Bidaha yapıcak! Bu adam yaptığı şeyi bile inlar edecdk kadar hasta! Dönme sakın.
Desek de döneceksin ama göze alıyorsan sen bilirsin.
Dönmedim zaten ailesi geldi ve gitti....

Ben insanların değisebilecegine inananlardanım.

Fakat nasıl darp ettigini kabul etmez anlayamadım. Yani size bir sekilde siddet uyguladı ama yapmadım mi diyor?

O zaman yalan da söylüyor.

İste bu çok zor yalan söyleyen insana nasıl güvenip de değiştigine inanacaksınız.

Sizi değisecegine ikna etmeli ama asla laflarına kanmayın çünkü yalan da söyleyen biri, bu durumda göstermesini isteyin.

Bir psikolog ya da aile terapistine birlikte tedavi olana kadar gidecegine ve terapist evet bu adamla ayni evde guvenle yaşayabilirsin diyene kadar tedaviye devam edecegine gerekirse noterde kağıt imzalasın. Ve siz o tedavi olana kadar eve dönmeyin.

Darp ve bunu inkar olmasaydı keşke o zaman daha kolay olabilirdi ama arkadasların da dedigi gibi darp eden adamın yaninda canınız tehlikede demektir. Hakkinızda hayırlısı olsun...
İnanın baba oğul annesi sülalesi komple yalancı lar

Eğer darp olayı BİR KEZ olduysa anlık bir öfke patlaması nedeniyle uygun bir dille tedavi olmasını salık verin.Çünkü hatırlamaması veya inkar ediyor olması bana psikolojik olarak kendide utanıyor yaptığından gibi geldi.
Sakın başka hayat daha iyisi karşıma çıkar falan sakın ağzına bile alma bu lafları şu aşamada..toplumsal baskı yetişilen ortam vs. Erkek azıcık gerizekalılık potansiyeli taşıyabiliyor daha kötüsüne maruz kalma.Sakın kışkırtma aman diyeyim canın tatlı ailene yazık.

Sadece tedavi olmasını söyle kabul edersen tekrar düşünebilirim çünkü ben korkuyorum de.(bir kez olduysa dayak)
Sakın sevmiyorum istemiyorum deme sadece korkuyorum de.
Çünkü şu aşamada sevmiyırum felan dersin adam yanlış başkası var falan sanır canından olma.çok dikkatli olarak.dışarı felan hiç bir şekilde tek çıkma malesef..

Darp ÇOK KEZ olduysa hazır çocukda yokken boşver boşan sal gitsin..

Ayy bunları yazdığıma inanamadım! Resmen kadını korumak için yaşama ölü taklidi yap der gibiyim!!! Feministlikden, Duygu Asena ekolünden nerelere geldim ben...Kadına zulm eden Erkekler tüüü size..
Aynen süper cevaplar Allah razı olsun destekleriniz için dert ortaklarim ❤❤❤

Back
X