• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar böyle derdi olan varmi

twitch

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
1.486
787
38
30
Hanımlar iyi akşamlar daha önce konumu bilen varsa hatırlar epilepsi ( sara) hastasıyım doktor kontrolünde ilaca başladım bana çok uyku yapiyo bazen küçük cocuguma bakmakda zorlanıyorum eşim evde olduğu zaman yardımcı oluyo ne gibi tavsiyeler verebilir siniz

Hanımlar iyi akşamlar daha önce konumu bilen varsa hatırlar epilepsi ( sara) hastasıyım doktor kontrolünde ilaca başladım bana çok uyku yapiyo bazen küçük cocuguma bakmakda zorlanıyorum eşim evde olduğu zaman yardımcı oluyo ne gibi tavsiyeler verebilir siniz

Doktorunuzla konuşmalısınız. Uyku hali ilaca alışma döneminden mi , dozundan mı kaynaklanıyor , doktorunuza danışın.

Vitamin takviyelerini konuştunuz mu doktorunuzla ?

Allah şifa versin inş. İlacınızı eşiniz evdeyken içseniz doktorunuza danışıp.Yada belki başka ilaç yazar doktorunuz. İnşallah çözüm bulursunuz bu konuya

Doktorunuzla konuşmalısınız. Uyku hali ilaca alışma döneminden mi , dozundan mı kaynaklanıyor , doktorunuza danışın.

Vitamin takviyelerini konuştunuz mu doktorunuzla ?
Alışma sürecinde uyku yapiyo sanırım evet doktor kan değerim dusuk diye kan takviyesi verdi

Yardımcı ve eşiniz oynaşmasın diye mi öneri verelim anlamadim.

Yardimciyla kocam evde detayinizi vermenizin sebebini anlayamadim.

pamuk musun nesin pamuk musun nesin , @Prenslerimin annesi evde yardımcı var dememiş ; "eşim evde olduğu zaman yardımcı oluyor" , ev işi ve çocuk bakımına yardım ediyor demek istemiş.

Allah şifa versin inş. İlacınızı eşiniz evdeyken içseniz doktorunuza danışıp.Yada belki başka ilaç yazar doktorunuz. İnşallah çözüm bulursunuz bu konuya
Amin sağolun 12 saate bir aliyorum ilacı eşim vardiyalı çalıştığı için her zaman eşim evde olmaya biliyo

Siz destek yerine köstek oluyosunuz yinede teşekkür ederim
Peşpeşe eve alinan yardimcilarla ve aldatmalarla ilgili konular okumuştum. Beynim o şekilde anladi. Kırıcı olduysam özür dilerim. Çok geçmiş olsun.

Back
X