Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka ne biçim yorum yapiyosunYardımcı ve eşiniz oynaşmasın diye mi öneri verelim anlamadim.
Yardimciyla kocam evde detayinizi vermenizin sebebini anlayamadim.Ne alaka ne biçim yorum yapiyosun
Hanımlar iyi akşamlar daha önce konumu bilen varsa hatırlar epilepsi ( sara) hastasıyım doktor kontrolünde ilaca başladım bana çok uyku yapiyo bazen küçük cocuguma bakmakda zorlanıyorum eşim evde olduğu zaman yardımcı oluyo ne gibi tavsiyeler verebilir siniz
Kahve iç
[/QUOT çok Kave yasak bana malesef
Yok ,kocam yardımcı oluyor demişYardimciyla kocam evde detayinizi vermenizin sebebini anlayamadim.
Allah şifa versin inş. İlacınızı eşiniz evdeyken içseniz doktorunuza danışıp.Yada belki başka ilaç yazar doktorunuz. İnşallah çözüm bulursunuz bu konuyaHanımlar iyi akşamlar daha önce konumu bilen varsa hatırlar epilepsi ( sara) hastasıyım doktor kontrolünde ilaca başladım bana çok uyku yapiyo bazen küçük cocuguma bakmakda zorlanıyorum eşim evde olduğu zaman yardımcı oluyo ne gibi tavsiyeler verebilir siniz
Eşi evdeyken yardım ediyormuş anlamında söylemiş. O yokken zorlanıyormuş onun için öneri istemiş.Yardimciyla kocam evde detayinizi vermenizin sebebini anlayamadim.
Alışma sürecinde uyku yapiyo sanırım evet doktor kan değerim dusuk diye kan takviyesi verdiDoktorunuzla konuşmalısınız. Uyku hali ilaca alışma döneminden mi , dozundan mı kaynaklanıyor , doktorunuza danışın.
Vitamin takviyelerini konuştunuz mu doktorunuzla ?
Hanımlar iyi akşamlar daha önce konumu bilen varsa hatırlar epilepsi ( sara) hastasıyım doktor kontrolünde ilaca başladım bana çok uyku yapiyo bazen küçük cocuguma bakmakda zorlanıyorum eşim evde olduğu zaman yardımcı oluyo ne gibi tavsiyeler verebilir siniz
Yardımcı ve eşiniz oynaşmasın diye mi öneri verelim anlamadim.
Yardimciyla kocam evde detayinizi vermenizin sebebini anlayamadim.
Hiç aklima gelmedi valla. Anlatim şekli oyle zannettirdi. Geçmiş olsun.Eşi evdeyken yardım ediyormuş anlamında söylemiş. O yokken zorlanıyormuş onun için öneri istemiş.
Geçmiş olsun bu arada konu sahibi.
Amin sağolun 12 saate bir aliyorum ilacı eşim vardiyalı çalıştığı için her zaman eşim evde olmaya biliyoAllah şifa versin inş. İlacınızı eşiniz evdeyken içseniz doktorunuza danışıp.Yada belki başka ilaç yazar doktorunuz. İnşallah çözüm bulursunuz bu konuya
Alışma sürecinde uyku yapiyo sanırım evet doktor kan değerim dusuk diye kan takviyesi verdi
Siz destek yerine köstek oluyosunuz yinede teşekkür ederimHiç aklima gelmedi valla. Anlatim şekli oyle zannettirdi. Geçmiş olsun.
Evet kan tahlili yapıldı kan takviyesi verdi doktor, rutini yok bazen 3 ayda bazen 3 günde oluyoÇinko ve magnezyum değerlerinize de bakıldı mı ? Çok sık mı kriz geçiriyorsunuz , belli bir rutini var mı ?
Peşpeşe eve alinan yardimcilarla ve aldatmalarla ilgili konular okumuştum. Beynim o şekilde anladi. Kırıcı olduysam özür dilerim. Çok geçmiş olsun.Siz destek yerine köstek oluyosunuz yinede teşekkür ederim
Teşekkür ederimPeşpeşe eve alinan yardimcilarla ve aldatmalarla ilgili konular okumuştum. Beynim o şekilde anladi. Kırıcı olduysam özür dilerim. Çok geçmiş olsun.