• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bunu dile getirmesi iyi olmamış canım ama
bi kere bende öyle dedim eşime
bu evlilik bitecek ki Allah çocuk vermiyo dedim
seni bitkin mi gördü bu bebek konusunda

ben kızınca sinirlenince o benden çok sinirleniyor ağzına geleni söylüyor
sonra da pişman oldu özür diledi ben seni bırakmam isterse hiç olmasın çocuğumuz dedi ama geçti tabi:43:
çok ağladım gözlerim yanıyor:53:

pişeli iki saat kuşum
o da bisküvi yeyip gitmiş
daha midesinin derdinde hain :27:
ben burda zırlıyom halbuki

amaaaaaaaaan boşver ye otur sende
bu olaylar olmadan önce akvaryumu temizlemiştim su biraz ısınsın diye balıkları koymamıştım.ben ağlıyorum yanıma gelmiş balıkları akvaryuma koyayım mı diyor:27:

ben kızınca sinirlenince o benden çok sinirleniyor ağzına geleni söylüyor
sonra da pişman oldu özür diledi ben seni bırakmam isterse hiç olmasın çocuğumuz dedi ama geçti tabi:43:
çok ağladım gözlerim yanıyor:53:

kıyamam. sinirle söylemişki o sözler içinden gelmediği için özür dilemiş
belki de bu çocuğun olmaması yüzünden mi bilmem daha hassaşlaşıyoruz heralde

bu olaylar olmadan önce akvaryumu temizlemiştim su biraz ısınsın diye balıkları koymamıştım.ben ağlıyorum yanıma gelmiş balıkları akvaryuma koyayım mı diyor:27:

amanın yazık kıı :27: pişman olmuş erkek ne çekici oluyo :27:
sen ne dedin koy mu dedin

Kızlar ben 17. Günümde duphaston ilacı kullandım rahme tutunsun die 9 gün kullandım gebe deilim 4 gün kala kan testim negatif çıktı aca regl olmadım bugun mutlak başlardı en azından lekelenme bu ilaç geciktirme yapar mı bilgidi olan varmı
bendee geçen ay kullanmıştım o hapı.10 gün içersinde regl olunurmuş ben 3 gün sonra regl olmuştuum.senin bırakalı kaç gün oldu?

doktor perşembe günü ara demişti.aradım tamam dedi numaramı aldı arayacağım dedi.sonra aradı buraya neden pko yazmışız dedi.asistan bu yanına gelen adam pko var mı bak ayrıntılı kan testi iste demişti.oraya not almış dosyama.bu sefer tamam dedi ben sizi arayacağım. akşam üstü aradı dedi tarlusal kullan adet ol gel.13 aralığa histeroskopi yaparız dedi.neden dedim şimdi yapmıyorsunuz?işte yok ertelenebilir yok şu yok bu bir ton şey söyledi.23 ünde adet oldum.şimdi tekrar 1 haftaya kadar adet olacağım ilaç sayesinde.güya pazartesi salı yapacaklardı ya histeroskopiyi.şimdi de ilaç kullan adet ol gel dediler 13 aralığa gün verdiler.bende anlamadım.bunlar daha çok sinirimi bozuyor.pko var mı ona bakacaklar sanırım ama histeroskopiyi önce yapsaydın sonra adet olunca baksaydın sanki pko varsa yapışık mı kalacak.oyuncağa çeviriyorlar anlayacağın.sinirimi bozuyorlar.yapsa olsa bitse bende rahatlasam.birde içimi oynayacaklar sonuçta.ya kötü bir şey olursa zaten korkuyorum
pko ultrasondan bakınca anlaşılıyo zaten bide hormon testi yapıyolar o kadar.senin ki yılan hikayesine dönmüş braz.neyse içini ferah tut herşey yoluna girecek.
adamada kapris yapıp durmam kızzz:47:

18.12.2013 adet tarihin.

Batımda bir gun fazla yazdırmısım o zman burdakı lısteye. Tesekkur cnm ayrıca sanada.

yahu arkadaşım illa bu iş gece yapılır diye bir şey mi var.biz gece gündüz sabah ne zaman olursa yapıyoruz.hatta son zamanlarda akşam üstü 6-7 gibi yapıyoruz.banyo filan daha rahat oluyor.gece vardiyasındaysa sende gündüz yap

:37::37: Gece gunduz farketmezde göremıyoruz bırbırımızı bende çalışıyorum.Neyse hayırlısı artık. Pat diye ilk geceden gebe kalanlarda var onlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum Allahın takdiri dıyorum artık.

bendee geçen ay kullanmıştım o hapı.10 gün içersinde regl olunurmuş ben 3 gün sonra regl olmuştuum.senin bırakalı kaç gün oldu?

pko ultrasondan bakınca anlaşılıyo zaten bide hormon testi yapıyolar o kadar.senin ki yılan hikayesine dönmüş braz.neyse içini ferah tut herşey yoluna girecek.

adamada kapris yapıp durmam kızzz:47:

daha önce baktılar adetli iken.yumurta rezervine bakmak için şimdi bir daha mı bakacak anlamadım.yılan hikayesine döndüğü için canım sıkılıyor zaten.ayrıntılı hormon testi de verdim zaten.ne düşündüler ne yaptılar bilmiyorum düzenimi bozacaklar işte.belkide o da stres yapıyor bende
erkek değil mi çeksin kız azıcık kapris:19::19:

Batımda bir gun fazla yazdırmısım o zman burdakı lısteye. Tesekkur cnm ayrıca sanada.

:37::37: Gece gunduz farketmezde göremıyoruz bırbırımızı bende çalışıyorum.Neyse hayırlısı artık. Pat diye ilk geceden gebe kalanlarda var onlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum Allahın takdiri dıyorum artık.

yumurtlama gününde izin al:27:

bu kapris mi allasen :19:
ailemi oldum olası benimseyemedi :19:
az bile yapıyorum
bundan sonra bende kayınvalide görümce telefonlarına çıkmıcam mesela karar aldım az önce :19:

yakamoz canım bu sabah benim de ateşim 37 çıktı. biliyosun hemen hemen aynı dönemlerde yumurtladık .
hamile olmayan birinin ateşi 37 çıkar mı. bu ay düzenli tutamadım keşke baştan tutsaydım. geçen ay 36.6 - 36,8 arası değişiyordu . bakalım bu sabah kaç çıkacak.. şu 1 hafta geçsinnnnnnnnnnnnnn çatlayacam artık.

Canım aralık 5 de ovalasyon testi yapıcam bakalım 3 gün deniyim eger varsa elinde sende başlarsın :34:

bu kapris mi allasen :19:
ailemi oldum olası benimseyemedi :19:
az bile yapıyorum
bundan sonra bende kayınvalide görümce telefonlarına çıkmıcam mesela karar aldım az önce :19:

yemicem kuşum :43:
abimi azarlar gibi konuştu en son açtığında, yazık o da suçlandı kekelemeye başladı duydum :43:
yatıp uyurum ütüsünü de kendi yapsın:19:

iyi de kendine yapıyorsun.yemeğini ye onun işini yapma yine boşver.
allaha şükür beni benim ailem arar onun ailesi onu arar:27::27:
oda işteyken filan arıyor.uzun süredir konuşmuyoruz ailesiyle.selam gelip gidiyor sadece:27:

Back
X