- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.621
erzurumdayım canım yakınlarımda eczane yok ve dışarısı çok soğuk oğluşumla çıkamam ama eşim işten gelsin çıkıcaz o zaman alırım olmazsa
erzurumdayım canım yakınlarımda eczane yok ve dışarısı çok soğuk oğluşumla çıkamam ama eşim işten gelsin çıkıcaz o zaman alırım olmazsa
alıntı yapmışın hemde 2 tane ve benim hala beceremediğim birşeyi yapmışın ikisinin ortasına yazmışın
tebrikler valla
çarşıya cik görülür yani dolas cocuginu babasina birak dyecem.ama oda sana bagli birakip brakmamak dogru havalar buz gibi esiyor eczane dolu netten araştır sana. ..
var canım ama bana uzak araba ile gitmem gerekiyo eşim işte evde olsa o götürürdü netten araştırırım nöbetçi eczaneyi öyle çıkarım nasip bakalım yarın sabah yaparım artık
aman çocuğunda varsa kar buz filan da vardır oralarda.düşersiniz filan allah korusun ama bugün yap ve sonucu bildir heyecanlandım
iyi pazarlaaarrr:))
bata son 3 günnnn...
yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz hoooopppp kırmızılarrr:)))
iyi pazarlaaarrr:))
bata son 3 günnnn...
yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz hoooopppp kırmızılarrr:)))
Nereden bileyim cnm bende şaşırdım ole tekrardab yazıyorum işte:)
Inşallah gelmez hakkında hayırlısı olsun ins.
gelmeyecek gelmeyecekkkkkkkkkk
Merhaba Kızlar nasılsınız ben dün dr gittim regl ken altdan muayene etti ve polikistik gibi gözüküyor dedi 8 gün sonra çağırdı yumurta takibi yabacak bu ay ilaç vermedi
Sanada geçmiş olsun kutsalask
Allah gönlüne göre versin inş. ..
öğrendin öğrendin bu işi aferin
Merhaba Kızlar nasılsınız ben dün dr gittim regl ken altdan muayene etti ve polikistik gibi gözüküyor dedi 8 gün sonra çağırdı yumurta takibi yabacak bu ay ilaç vermedi
saol canım acaba ne demek onuda bilmiyorum sanırım yumurtam gelişmiyor mu ben zaten ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmemiştim ilişkilendirebilirmiyim bilmiyorum ama
selam kızlar..
ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim.
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu.
Ins. Sende hamile kalırsın resense allah yüzünü güldürecek::)
amin canım aminnnnn tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün mevlam
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?