• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

adetime 1 hafta falan kaldı en son 8 kasımda olmuştum canım.Ovalasyon testi kullandım bu ay yumurtlamam 17.ve 18.gündü.ama kasıklarımda ve belimde sancım var ya bugünde akıntım vardı.acba ovalasyon testi yapsammı gebelik için benim kullandığım marka Laboquck :6:

3 gün daha bekle test için.bişi anlamazsın ki şimdi.ateş ölç sabahları.bak bakalım ateşin ne durumda.

off senin kaynanayı elime bi geçirsemmm:4:töbe töbeee allah sabırlar versin sana.

kuzum ne adet söktürücüsü?ya hamileysen önce kanda gebelik testi yapılsaydı yada kendiliğinde adet olmanı bekleselerdi niye düzenini bozuyolar yahu???

bu arada senin karamsarlıına daha fazla kayıtsız kalamıycam sorun bulundu artık çözüme ulaşıyosun buna sevineceğin yerde üzülüyosun pes doğrusu!sebepsiz inferlite daha zor tedavisi yok böyle olumlu düşünmeye çalış biraz..

doktor perşembe günü ara demişti.aradım tamam dedi numaramı aldı arayacağım dedi.sonra aradı buraya neden pko yazmışız dedi.asistan bu yanına gelen adam pko var mı bak ayrıntılı kan testi iste demişti.oraya not almış dosyama.bu sefer tamam dedi ben sizi arayacağım. akşam üstü aradı dedi tarlusal kullan adet ol gel.13 aralığa histeroskopi yaparız dedi.neden dedim şimdi yapmıyorsunuz?işte yok ertelenebilir yok şu yok bu bir ton şey söyledi.23 ünde adet oldum.şimdi tekrar 1 haftaya kadar adet olacağım ilaç sayesinde.güya pazartesi salı yapacaklardı ya histeroskopiyi.şimdi de ilaç kullan adet ol gel dediler 13 aralığa gün verdiler.bende anlamadım.bunlar daha çok sinirimi bozuyor.pko var mı ona bakacaklar sanırım ama histeroskopiyi önce yapsaydın sonra adet olunca baksaydın sanki pko varsa yapışık mı kalacak.oyuncağa çeviriyorlar anlayacağın.sinirimi bozuyorlar.yapsa olsa bitse bende rahatlasam.birde içimi oynayacaklar sonuçta.ya kötü bir şey olursa zaten korkuyorum

son adet tarihini söle bakıyım sen bi.

Sırasıyla yazımmı kaç aydır not tutuyorum bu yuzden:37:

10.06.2013
08.07.2013
03.08.2013
31.08.2013
28.09.2013
23.10.2013
20.11.2013

baska konuda bır marka dan bahsetmışler onun testını almaya karar verdım. Ben çözemedim işi test çözsün:43:

Al canim senin olsun ne yaparsan yap hersey ok.Hele birde biz napalim dimi Zeynep kocalarimizda da dert var

Yok cnm dusunmuyorum oyle birsey esim bana karsi iyi insallah tasinirsam birgun kurtulurum dusuncesi bile iyi degil oyle bisey olsa sen ayrilirmiydin?

büyük konuşmayım rabbim başa vermesin ama sanırım ayrılırdım

Kizlar bugun adetimin 5 gunu 2 gundur kesildi ve gelmiyo. Bu sabah idrar testi yaptim ilk 5 dk hic bisi yokken 2 saate yavas yavas belirdi bildigin ikinci silik cizgi cikti ve gittim kan verdim 1 saat sonra email aticaklar sabirsizlikla bekliorum. Dun dr ultrasondada bisi gormedi. Dis gebelikten korkmaya basladim. Tel.den girdigim icin testin fotosunu koyamiyorum :((

ilk 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersiz canım

Kızlar ben 17. Günümde duphaston ilacı kullandım rahme tutunsun die 9 gün kullandım gebe deilim 4 gün kala kan testim negatif çıktı aca regl olmadım bugun mutlak başlardı en azından lekelenme bu ilaç geciktirme yapar mı bilgidi olan varmı

4 gün kala erken olmuş.belki hamilesin.tekrar test yaptır bence:52:

Eş gece vardıyasındada çalışınca olmuyor malesef böyle 26 27 28 ın hepsıne tek tek bakarsam koca bır hafta cıkıyor. Tek basımada yapamam sanırım bunu :1: Yeni yeni burdan arastırmaya gırdım sagolsun arkadasın dediği testı almayı planlıyorum şuan en guzelı o olucak sanırım

yahu arkadaşım illa bu iş gece yapılır diye bir şey mi var.biz gece gündüz sabah ne zaman olursa yapıyoruz.hatta son zamanlarda akşam üstü 6-7 gibi yapıyoruz.banyo filan daha rahat oluyor.gece vardiyasındaysa sende gündüz yap

benimkiler sabah geldi maalesef :14: bu ay yumurtamın ne zaman çatladığını bildiğimiz için umutluydum üzüldüm açıkcası:43: ama kocam daha çok üzüldü. acaba bende bir sorun mu var sende yok kesin bende var deyip durdu. içim gitti valla. daha üç ay oldu adam hemen üzülmeye başladı.
bu arada yeni BAT 29 aralık. İnşallah yeni yıla hamile olarak girerim gireriz a dostlar :49:

güncelliyorum canım.hayırlısı olsun.doktora gittiniz mi daha önce

Back
X