- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Iyi aksamlar.sogan suyu adet duzensizligine iyi geliyor diye duymustum.bi arastirin istersenizİyi akşamlar 28 yaşında 3 çocuk annesiyim genelde hep balık etliyimdir yani bu bekarkende boylyedi demek istediğim 3 tane cocugumada hep kilolu hamile kaldimama simdi istiyorum 2 yıldır olmuyor adet duzensizligi basladi lütfen yardım edin nasıl düzene girer
Tamam bi bakayım teşekkür ederimIyi aksamlar.sogan suyu adet duzensizligine iyi geliyor diye duymustum.bi arastirin isterseniz
Testler temiz hiçbir sorun yokbir doktora görünün testleriniz yapılsın
evet soğan iyidir
Testler temiz hiçbir sorun yok
Ama adet olamiyormo halde sorun yok :) çalışmalara devam
Ama adet olamiyorm
Okadar doktor dwgstrdm amaöylemi?
bak canım bir arkadaşım da 7 senedir adet göremiyor çocuk istediler iki kızı var üçüncü olmadı bir türlü
yumurtaların uyuyor demiş dr ancak aşılama yaparız demiş yumurtaları geliştirerek sanırım
sen iyi bir dr a görünsene bence sende sorun yok çözülmeyecek birşey değil
hangi şehirdesin canımOkadar doktor dwgstrdm ama
Yol cnm allahnkorusu adet oluyor um ama duzensizMenopoz olmuş olabilir mi canım mutlaka hormon testi yaptır derim
İzmir cnm senhangi şehirdesin canım
ben konyadayım dr önerisi için sordumİzmir cnm sen
Ama işte hele Bi adetim düzene gitseydi gerisi gelirdi allahn iznileben konyadayım dr önerisi için sordum
aslında izmir iyidir bu konuda
Yol cnm allahnkorusu adet oluyor um ama duzensiz
Yok canm ya 2 yıldır hamile kalamiyorum adet oluyorum ama çok düzensiz yaYanlış anladım o zaman ben canım 2 yıldır adet görmüyorum diye anladım :)
yvz13 sn hamilemsn
Ama işte hele Bi adetim düzene gitseydi gerisi gelirdi allahn iznile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?