Hanımlar düşünmekten başım çatlayacak bi' el atıverin

Yorumları okumadım.Okuyacağım şimdi.

Senin için de önemliymiş demekki yazmışsın.
Bunları önemseyen birinin kabul etmemesi lazım
Hayat görüşleriniz çok ayrı.
Sıkıntıya girersiniz bir araya gelince.
İnançsızlığa düştüğünde aranızda büyük sorun olur.
Dini konulardı,şuydu buydu..

neler yaptı saçmalayacak peki. merak ettim..

iyi yönlri güzelde kötü yönleri düşündürür hatta hayır cevabı verdirir evde de kalmış değilsin başka kısmetler çıkar kötü bi evliliktense beklemek daha iyi bence

Ben sonradan düşüneceğime başta gerekli gereksiz herşeyi düşündüm
Ama sağolsun benim düşündüğüme zerre değmedi
Din vs olayına girmek mümkün olmadı çünkü zerre mantıklı bir sohbet yapılamadı

neler yaptı saçmalayacak peki. merak ettim..
Hımmm
1-2 saat geç geldi zaten
2- grldiğinde sandalyeyi çekip oturdu rahatça en azından arkadaşlar özür dilerim geciktim vs demedi bile
3- nasılsınız iyi misiniz dahi demeden ben yokmuşum gibi arkadaşlarıyla günlük geyiğini yapmaya başladı
4- duble çay içmeme güldü "o ne öyle ya ahahahaha" şeklinde
5- eskstra dudak büzmeler, gözleri baymalar dalga mahiyetinde yani
6- ha bir de yurtdışında kıllandığı kafa yapıcı bitkilerden bahsetti. Türkiye de de yetişir mi ki acaba ne güzel olurdu dumanlı dumanlı oh filan dedi
7- en son ben geç oldu yarım saate müsaadenizi isterimben dediğimde. Yarım saati beklemey lüzum yok ohooo tavuk musunuz ben kendime başka planlar yapayım bari dedi eyvallah dedi ve gitti

Ay rahatlamissindir. Kurtuldun kararsizliktan :)
Şu an rahatım çok şükür :)

iyi yönlri güzelde kötü yönleri düşündürür hatta hayır cevabı verdirir evde de kalmış değilsin başka kısmetler çıkar kötü bi evliliktense beklemek daha iyi bence
Ah şu yaş ve çevre olmasa hiç umursamayacağım ama işte

Aman bence çok iyi olmuş. Biz dine yakınlığını düşünürken adam bi de kafa yapıcı bitki falan diyor. Sen en iyisi sadaka falan ver. Böyle bir adamdan kurtulduğun için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bi de bu alıntılarda benim yazmadığım mesajlar benim adımla çıkıyor. Neden acaba?

1-2 saat geç geldi zaten
2- grldiğinde sandalyeyi çekip oturdu rahatça en azından arkadaşlar özür dilerim geciktim vs demedi bile
3- nasılsınız iyi misiniz dahi demeden ben yokmuşum gibi arkadaşlarıyla günlük geyiğini yapmaya başladı
4- duble çay içmeme güldü "o ne öyle ya ahahahaha" şeklinde
5- eskstra dudak büzmeler, gözleri baymalar dalga mahiyetinde yani
6- ha bir de yurtdışında kıllandığı kafa yapıcı bitkilerden bahsetti. Türkiye de de yetişir mi ki acaba ne güzel olurdu dumanlı dumanlı oh filan dedi
7- en son ben geç oldu yarım saate müsaadenizi isterimben dediğimde. Yarım saati beklemey lüzum yok ohooo tavuk musunuz ben kendime başka planlar yapayım bari dedi eyvallah dedi ve gitti

bunu inadına yapmış gibi geldi. sizin bu düşüncelerini duymuş olabilir mi.
sizi kızdırmak amaçlı sanki.
.

Son düzenleme:
Ya bi de bu alıntılarda benim yazmadığım mesajlar benim adımla çıkıyor. Neden acaba?

Mobilden girince oyle oluyor
Normal sitede sikinti yok
Cok sukur elbette

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu inadına yapmış gibi geldi. sizin bu düşüncelerini duymuş olabilir mi.
sizi kızdırmak amaçlı sanki..

Imkansiz
Korkularimi sadece burada yazdim kimseyle konusmadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…