Hanımlar düşünmekten başım çatlayacak bi' el atıverin

adam alkolik olmayabilir, iyi biriside olabiir. ama bana hayata bakış açılarınız farklı gibi geldi. ikinizde dünya iyisi insanlar olabilirsiniz. ama her iyi insan anlaşacak diye bir kural yok. hayata farklı pencereden bakıyorsanız birbirinize saygı bile gösterseniz sorun olabilir. ben benzerini yaşadım. söylediğin erkek arkadaş adayına benzeyen bir yapım var. eski erkek arkadaşımda senin gibi birisiydi. bir süre sonra arkadaş ortamımız gittiğimiz yerler farklı olunca birbirimize uyum sağlayamaz olduk. sonrada bitti maalesef. ama dünya iyisi bir insandı, ona sorsan bende onun için meleğim.. bu benim yaşadığım tabiki ama yinede yüzyüze bir görüş. ne kaybedersen ki? aklındaki endişeleri söyle? belki sen abartmışsındır, yada yanlış anlamışsındır...

bu kişiyle henüz tanışmadım.
sağdan soldan duyduklarım bunlar ve sırf duyduklarım yüzünden de sadece söylenenlere inanarak ilerlemek istemiyorum.
umarım o da benim gibi paylaşmaya açıktır da görüşünce bunları konuşmamız mümkün olur.
çok teşekkür ederim

sizin için de üzüldüm keşke bu konular araya hiç girmese

Benim düşüncem,alkolün azı da çoğu da haramdır..(Ey iman edenler, içki, kumar, putlar, fal okları şeytanın necis işleridir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan, içki ve kumar ile aranıza düşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık hepiniz vazgeçin!) [Maide 90,91] Çoğu sarhoş eden içkinin, azını da içmek haramdır. Hep büyük günah işleyen, namaz kılamaz, haramlara önem veremez, Allah korusun imanını kaybedebilir. Bunun için içki içenin ve diğer büyük günahları işleyenin bir gün iman nuru sönebilir. Atalarımız, (Su testisi su yolunda kırılır) demişlerdir. Her su testisi, su yolunda kırılmadığı gibi, her içki içen de imansız ölür denemez. Fakat devamlı işlenen günahlar, insanı küfre sürükler. İçki içenler, namaza önem verip kılmaya devam ederse, içkiyi bırakmaları kolay olur. Kur’an-ı kerimde mealen, (Namaz, her kötülükten alıkoyar) buyuruluyor.
Yani sözün özü,ben senin yerinde olsaydım ,içki olayını duyduğum anda vazgeçerdim.Tercih senin,iyi düşünmek,istişare yapmak gerek,çünkü evlilik insanın hayatını çok etkiliyor,yaşım ilerledi diye de bile bile kendini ateşe atma derim..Allah hayırlı kapılar açsın,herşey gönlünce olsun..

Amin çok teşekkür ederim yorumunuz için
günahın azı çoğu yok günah günahtır elbette
dilerim rabbim hayrlı bir karar vermemi nasip eder

O iki sebep görüşmemem için yeterli olurdu, onun dünya iyisi bir insan olması da kararımı etkilemezdi.
Hatta o iki sebepten herhangi bir tanesi olsa da görüşmek istemezdim.

Hayat tarzınızla ilgili, siz muallakta kalırsınız, başkası için problem olmaz, başkası için kesinlikle kabul edilemez.

kendini evlenmeye zorunlu gibi hissetme ama.
evet evlilik olsa güzel olur vs ama herkes evlenecek illa şu yaşta evlenecek diye bir şart yok.
kendini zorlama mantıgına uymuyorsa.

yok Allah korusun sırf evlenmek için evlenecek kadar cesaretli ve gözü kara değilim.
çok teşekkür ederim

muallakta kalmam bana aktarılanın doğru olup olmadığımı bilmeyişimden aslında.
adam kendi ağzıyla ben inanmıyorum, alkol hayatımın bir parçası dese
tamam kardeşim yolun izin açık olsun derim zaten
görüşmeden sonra az çok belli olur sanırım
çok teşekkürler

Yok kız niye kötü olsun

Ohepsiyahgiyer

Görüştün yani. En iyisi bu işte. Kendi gözlemlerinle karar vermek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben görüştüm de o beni gördü mü görmedi mi bilmiyorum.
ne muhatap oldu, ne ilgilendi
gevşek gevşek konuşup kalktı
evet görüşmek ve kendi kararını vermek en iyisiymiş

İyi yapmışsın,gitmesen aklın kalacaktı.
Görüşüp karar vermek en güzeli.
Adamı görünce ayrıntıların zaten önemi kalmamış:)

tavırları şımarıklığı bütün ayrıntıları yerle bir etti
adam yerine koyup selam bile vermedi yahu

kısmetin varsa gelir bulur seni inşallah en kısa zamanda .ama içki içsede bıraktırmak elinde olabilir

kısmetin varsa gelir bulur seni inşallah en kısa zamanda .ama içki içsede bıraktırmak elinde olabilir

Icinde olmadiktan sonra zor olur sanki.
Hayrlisi olsun dedik hayrlisi buymus demek ki.
Amin cok tesekkurler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladiysam ne olayim

Her şeyde bir hayır vardır. Görmeden karar verseydiniz belki içinizde ukte kalırdı. Ukalalık, inanın din konusundan bile zor. Çünkü bir insan Allahın nasibiyle dinden nimetlenir ama kibir kalpten çıkmıyor maalesef. Rabbim hakkınızda en hayırlısını, dünya ve ahiretinize mutluluk olacak insanı çıkarsın karşınıza inşaAllah. Yaş hiç önemli değil. Cenab-ı Allah sizi kime nasip ettiyse günü ve saati geldiğinde çıkacak karşınıza. Hiç dert etmeye gerek yok. HasbinAllah venimel vekil. Vekil olarak bana Allah yeter dedik mi sırtımız yere gelmez.

Cok tesekkur ederim.
Kustahlik miydi, cildirmis miydi neydi anlamadim. Akli basinda koca adamin yapacagi seyler degildi yaptiklari.
Kolay karar veren biri degilim ama gorusmeye giderken cok dua ettim. Hayrliysa da degilse de uzamadan sonuclansin bana bir yol goster Allah'im dedim.
Belki de o yuzden oturur oturmaz sacmalamaya basladi.
Allah buyuk ben O'na biraktim Hayrlisi boylesidir insallah.

Demek ki Mevlam kabul etmiş duanızı ki, gerçekten hemen görmüşsünüz gerçek yüzünü. Şu anda sıkıntı yaptığınız bir şey var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…