normalde böyle olmayan biri bir anda böyle olduysa bende işkillenirdim ne yalan söyleyeyimMerabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar
Sevgilisi "artık eşine ne zaman söyleyeceksin ben evlenmek istiyorum" demiştir. Adam da korkusuna ne yapacağını şaşırmış eli ayağına dolanmışMerabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar
Ben aradım nerdesiniz diye o da goruntulu aradi burdayız hayatim diyenormalde böyle olmayan biri bir anda böyle olduysa bende işkillenirdim ne yalan söyleyeyim
size neden ortamı ispatlamak zorunda hissetti neden instagramdan uzak tutmaya çalışıyor takibini sessizce yapın çaktırmadan sanki üstünde durmuyormuş gibi
Kendimi paylaşıyorum neden evli barklı kadınsın neden resim paylaşıyorsun diyoresim paylaşmanızı neden istemiyor?
ikinizi mi paylaşıyorsunuz yoksa kendinizi mi?
çok garip bir durum hissetmedim aslında ben
konuşsanız aslında bu durumu iyi olmazmı?
Ne sevgilisi yaSevgilisi "artık eşine ne zaman söyleyeceksin ben evlenmek istiyorum" demiştir. Adam da korkusuna ne yapacağını şaşırmış eli ayağına dolanmış
Ne sevgilisi ya
Eşimin telefonu sürekli elimde bakıyorum da telefonuna gittiği yerlerden de haberim oluyo ama 2 gündür bana farklı geliyo davranışları belkide ben kuruntu yapiyorumdur bilmiyorum.
Kafese de kapatın adamı. Arada fındık fıstık verin amaNe sevgilisi ya
Eşimin telefonu sürekli elimde bakıyorum da telefonuna gittiği yerlerden de haberim oluyo ama 2 gündür bana farklı geliyo
Eee sizde paylaşmayın bundan dolayı uzaklaşmıştır size birşeyler anlatabilmek içinKendimi paylaşıyorum neden evli barklı kadınsın neden resim paylaşıyorsun diyo
Nasil yani cokmu sizce boguyorumKafese de kapatın adamı. Arada fındık fıstık verin ama
O konuda şikayetçi benden birde malum alisverislarimden ama 2 gündür bi değişik başka birisi yok eminim bundanEee sizde paylaşmayın bundan dolayı uzaklaşmıştır size birşeyler anlatabilmek için
Instagramdan uzak tutmak istemiyo aslında resim paylaşma sadece diyo kendi resimlerini paylaşma diyor anlamadım makyaj yapmamdan da rahatsız bu aranormalde böyle olmayan biri bir anda böyle olduysa bende işkillenirdim ne yalan söyleyeyim
size neden ortamı ispatlamak zorunda hissetti neden instagramdan uzak tutmaya çalışıyor takibini sessizce yapın çaktırmadan sanki üstünde durmuyormuş gibi
kimsenin telefonunu karıştırmanız doğru değil eşiniz olması bu durumu değiştirmiyorNasil yani cokmu sizce boguyorum
Evet tabiki doğru söylüyorsunuz ama gizlice bakıyorum yaptığım doğru değil ama napim rahatsız olduğum bi iki arkadaşı var onlarla görüşüymu diye bakıyorumkimsenin telefonunu karıştırmanız doğru değil eşiniz olması bu durumu değiştirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?