Hanimlar esim bi kac gundur degisik davraniyor bana

Srplkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
636
190
53
32
Merabalar hanımlar en son pazartesi esim arkadaşlarıyla halisahaya gitti geldi bana cok sicak davranıyor cok ilgili ertesi gün benimde tanıdığım bi arkadaşıyla oturmaya gitti goruntulu aradi gösterdi etrafı napiyosun diye o günde gayet iyidi aksami eve geldi sarıldı öptü seni seviyorum diyip uyuduk
Ama carsamba persembe günü bi degisikti canim sıkılıyor diyo surekli laf soyluyo ilgisiz davraniyo instagram kullanma dedi bende resim paylastim dünden beri tavırlı sonra gelip bisey yokmuş gibi davraniyo anlayamadım sizce neden olabilir.bu arada genel anlamda problem yok 2 gündür soğuk anlamadim beni kocan olarak görmüyorsun resim paylaşma diyorum paylaşıyorsun diyor.anlamadim hanimlar

normalde böyle olmayan biri bir anda böyle olduysa bende işkillenirdim ne yalan söyleyeyim
size neden ortamı ispatlamak zorunda hissetti neden instagramdan uzak tutmaya çalışıyor takibini sessizce yapın çaktırmadan sanki üstünde durmuyormuş gibi

resim paylaşmanızı neden istemiyor?
ikinizi mi paylaşıyorsunuz yoksa kendinizi mi?
çok garip bir durum hissetmedim aslında ben
konuşsanız aslında bu durumu iyi olmazmı?

Sevgilisi "artık eşine ne zaman söyleyeceksin ben evlenmek istiyorum" demiştir. Adam da korkusuna ne yapacağını şaşırmış eli ayağına dolanmış

Aldatıyor muhtemelen yada teşebbüs etti olay açık vermesin diye de heyecanına yenik düşüp seni ikna etmeye kalkıştı

Ben aradım nerdesiniz diye o da goruntulu aradi burdayız hayatim diye

Sevgilisi "artık eşine ne zaman söyleyeceksin ben evlenmek istiyorum" demiştir. Adam da korkusuna ne yapacağını şaşırmış eli ayağına dolanmış
Ne sevgilisi ya
Eşimin telefonu sürekli elimde bakıyorum da telefonuna gittiği yerlerden de haberim oluyo ama 2 gündür bana farklı geliyo

Instagramdan uzak tutmak istemiyo aslında resim paylaşma sadece diyo kendi resimlerini paylaşma diyor anlamadım makyaj yapmamdan da rahatsız bu ara

"Trip" atıyor aklınca. Yapma dediği hâlde fotoğraf paylaştığınız için.

kimsenin telefonunu karıştırmanız doğru değil eşiniz olması bu durumu değiştirmiyor
Evet tabiki doğru söylüyorsunuz ama gizlice bakıyorum yaptığım doğru değil ama napim rahatsız olduğum bi iki arkadaşı var onlarla görüşüymu diye bakıyorum
Akşamları zaten evinde bu hafta bi kac kez dışarı çıktı hepsinde nerde olduğunu biliyorum ve kimle olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…