Hanimlar esim bi kac gundur degisik davraniyor bana

"Trip" atıyor aklınca. Yapma dediği hâlde fotoğraf paylaştığınız için.
Oylemi diyorsunuz
Bugun biraz birbirimize sesimizi yükselttik sonra göz göze geldik gülüstük falan benim eşim ara ara böyle kendi kendine tavırlara giriyor.annesine de zamanın da yapıyormuş

Oylemi diyorsunuz
Bugun biraz birbirimize sesimizi yükselttik sonra göz göze geldik gülüstük falan benim eşim ara ara böyle kendi kendine tavırlara giriyor.annesine de zamanın da yapıyormuş
Trip atmak istiyor da çok da atamıyor gibi o zaman bir müddet kendi hâline bırakın. Saçma sapan tavırlarına devam ederse çekin kenara konuşun. Derdi neymiş anlatsın.

Trip atmak istiyor da çok da atamıyor gibi o zaman bir müddet kendi hâline bırakın. Saçma sapan tavırlarına devam ederse çekin kenara konuşun. Derdi neymiş anlatsın.
Normal de de kızdığı bisey olunca konuşamaz böyle tavır yapar bende tavırlarına devam ettikçe bende dayanamayıp bende tavır yapiyorum bu sefer sinirleniyor iyice

Acaba ne mok yedi? Fotoğraf yükledim derken ikinizin fotoğrafını yükleyince de sorun ediyor mu?
Hayir kendi fotoğrafım ikimizin fotosunu yükleyince sorun yok kendi fotomu koyunca sıkıntı yapıyor. Evli barklı kadınsın niye kendini paylaşıyorsun diye

Normal de de kızdığı bisey olunca konuşamaz böyle tavır yapar bende tavırlarına devam ettikçe bende dayanamayıp bende tavır yapiyorum bu sefer sinirleniyor iyice
O zaman kesin bir haltlar karıştırdı nasıl davranacağını kestiremiyor

Sevgilisi "artık eşine ne zaman söyleyeceksin ben evlenmek istiyorum" demiştir. Adam da korkusuna ne yapacağını şaşırmış eli ayağına dolanmış
+
Olur da karısına yazar diye de instanı kullanma diyor bence

Hayir kendi fotoğrafım ikimizin fotosunu yükleyince sorun yok kendi fotomu koyunca sıkıntı yapıyor. Evli barklı kadınsın niye kendini paylaşıyorsun diye
Peki kendi profili var mı sosyal medyada? Ne bileyim whatsapp profil fotosunda, sosyal medya hesaplarında fotoğrafınız var mı? Dışarıdan bakıldığında evli olduğunuz belli oluyor mu?

Instagramdan uzak tutmak istemiyo aslında resim paylaşma sadece diyo kendi resimlerini paylaşma diyor anlamadım makyaj yapmamdan da rahatsız bu ara

Seni seviyor çok kıskanıyor eşin seni aşkı depreşmiş birden benim ne güzel karım var demis kendi kendine kıskanayım bari demis. Oldu mu?

Kendimi paylaşıyorum neden evli barklı kadınsın neden resim paylaşıyorsun diyo
Yani saçma bu düşüncesi. Arkadaşı bir şey demiştir belki atıyorum seninki saçını boyatmış yakışmış vs bilemeyeceğim diğer ihtimalleri arkadaşlar söylemiş zaten

Seni seviyor çok kıskanıyor eşin seni aşkı depreşmiş birden benim ne güzel karım var demis kendi kendine kıskanayım bari demis. Oldu mu?
Esim beni seviyor zaten ondan şüphem yok sizce neden olmuş olabilir diye sordun hanımlar aldatmak gibi bisey söz konusu bile olamaz

Tek fikrim var direk kocanız sorun.
Sana teip atanın tribini nasıl burdan çözeriz

Peki kendi profili var mı sosyal medyada? Ne bileyim whatsapp profil fotosunda, sosyal medya hesaplarında fotoğrafınız var mı? Dışarıdan bakıldığında evli olduğunuz belli oluyor mu?
Benim instagram profilimde de benim resmim var ama sayfamda ikimizinde resimleri var bana bi kac kez istek geldi ona sinirlendi sonra resim paylaşmaya taktı kafayi

Hanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Aldatma olmak zorunda değil. Kizabileceginiz baka bir şey belki ne bileyim. Ya da muayyen günü yaklaştı
Ses kayıt cihazı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…