Oyle bisey olamazAy benim beynimde böyle uyandı birden napayım.
Ama bir haltlar karıştırıyor bence, tetikte olun
Muayyen günü ne anlamadımAldatma olmak zorunda değil. Kizabileceginiz baka bir şey belki ne bileyim. Ya da muayyen günü yaklaştı
Nasıl bu kadar eminsiniz?Oyle bisey olamaz
Omg siz napiyonuz yaHanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Ahahha âdet dalgasına yazdımMuayyen günü ne anlamadım
Ne demelerini istiyorsun milletin? Ne bilelim kocanizin neyi var? Paylaşmayın foto da ne olcak yaniOyle bisey olamaz
HajskdkskHanımlar bisey karıştıramaz evde ses kayit cihazı var disarda arkadaşlarıyla nereye gitti bildirim geliyo zaten kendide bu konularda yalan söylemez nereye giderse söyler
Bütün söylenenleri reddediyorsunuz. Duymak istediginizi baska birşey bence. Esin seni seviyor sana aşık seni kıskanıyor dememizi istiyorsunuz. Durup dururken yok makyaj yapma dedi kendini paylasma dedi diyorsunuz,Esim beni seviyor zaten ondan şüphem yok sizce neden olmuş olabilir diye sordun hanımlar aldatmak gibi bisey söz konusu bile olamaz
He tam olarak derdi bu benden önemlimi paylaşma diyorsam paylaşma diyo ama niye bu kadar abartıyo anlamıyorum nolucak paylaşsam resmen inada bindiNe demelerini istiyorsun milletin? Ne bilelim kocanizin neyi var? Paylaşmayın foto da ne olcak yani
Bence mantoluyu dinle...Ay benim beynimde böyle uyandı birden napayım.
Ama bir haltlar karıştırıyor bence, tetikte olun
Allah korusunHajskdksk
Bu kadar sıktığınız bir adam en sonunda %99.9 aldatır.
Direkt tasma takın bence
Kocasının evde olduğuna inanmayan ve saç kurutma makinesini git çalıştır diyen kadının defalarca kez aldatıldığını biliyorum.Allah korusun
Siz adami bukadar sıkarken sana cok aşik deli gibi kiskaniyo falan dememizi beklemiyosun demiHe tam olarak derdi bu benden önemlimi paylaşma diyorsam paylaşma diyo ama niye bu kadar abartıyo anlamıyorum nolucak paylaşsam resmen inada bindi
Peki kullandığınız hesapta sizin önceden tanıdığnız(evlenmeden önce normal) erkek arkadaş yada tanıdığnız eşinizin arkadaş grubundan kimse var mı?Esim beni seviyor zaten ondan şüphem yok sizce neden olmuş olabilir diye sordun hanımlar aldatmak gibi bisey söz konusu bile olamaz
Aslında hiç bisey yapmadı ama merak ediyorum nereye gitti napti bu yaniSiz adami bukadar sıkarken sana cok aşik deli gibi kiskaniyo falan dememizi beklemiyosun demi
Onun abartmasini gecinde siz niye bukadar abartiyosunuz? Napti bu adam size bukadar kontrol etmek zorunda hissediyorsunuz
Arkadaşlarım falan varPeki kullandığınız hesapta sizin önceden tanıdığnız(evlenmeden önce normal) erkek arkadaş yada tanıdığnız eşinizin arkadaş grubundan kimse var mı?
Eğer öyleyse kıskanmıştır açık ve net…
Cok haklısınız yapan yapar her türlü zaten ama hiç şüphelenmedim şimdiye kadarKocasının evde olduğuna inanmayan ve saç kurutma makinesini git çalıştır diyen kadının defalarca kez aldatıldığını biliyorum.
İsterseniz üstüne gps takın yapacak olan yapar. Engelleyemezsiniz.
O yüzden boşuna adamı sıkmayın.
Kıskanmıştır ozaman klasik erkek modeliArkadaşlarım falan var
Ortak arkadaşlarımız var
Bilmiyorum
Eskiden bu kadar kıskançlık huyları yoktu amaKıskanmıştır ozaman klasik erkek modeli
Siz de biraz onu sıktığnız için o da size aynısını yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?