HANIMLAR EŞİM VE BEN YARDIMINIZA İHTİYACIMIZ VAR.

26busra26

Evlat karşılıksız sevilen tek canlı...
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
210
121
23
33
Herkese iyi geceler. Gecenin bu saatinde yazmamın sebebi kocamın kurdeşen rahatsızlığı. İlaçlarını kullandığı zaman sıkıntı yok ama ilaçları bittiği zaman bi süre sonra kaşıntılar dudaklarda şişme tekrarlıyo.

İlaçların yanı sıra şifa geldiğini öğrendik ve hacamat yaptırdık ama yine çözüm yok.

Bu konuda bilgisi olan varsa her şekilde çözümlere açığız.

Canım bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama şok uygulamanız lazım. Ya eşinizi banyoya sokun ve ani bir soğuk su şoku yaşatarak biraz titremesini çığlık atacak seviyeye gelmesini sağlayın. Ya da buz alın elinize ve buzu gezdirin vucudunda. Ayy Allahh'ımmm şafi ismiyle tecelli etsin... Şifa versin Rabbimm çok zor çokk... Dua ediyorum hemen şimdi sizin için...

İlaçları kullandığında sıkıntı yok yazmışsınız neden ilaçlarını düzenli kullanmıyor? Pahalı mı ilaçlar?

Kurdesenin baska bir sebebi olabilir mi? Annemde oluyordu hem de cok agir. Kadincagiz saatlerce kivranip duruyordu. Sonra bundan alakasiz olarak jinekologa gitti ve doktor rahiminde miyom oldugunu soyledi. Ameliyat olduktan sonra bir kere bile kurdesen olmadi. Bir de bunu arastirin derim.

Canım bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama şok uygulamanız lazım. Ya eşinizi banyoya sokun ve ani bir soğuk su şoku yaşatarak biraz titremesini çığlık atacak seviyeye gelmesini sağlayın. Ya da buz alın elinize ve buzu gezdirin vucudunda. Ayy Allahh'ımmm şafi ismiyle tecelli etsin... Şifa versin Rabbimm çok zor çokk... Dua ediyorum hemen şimdi sizin için...

Allah razı olsun sizden.

Kurdesenin baska bir sebebi olabilir mi? Annemde oluyordu hem de cok agir. Kadincagiz saatlerce kivranip duruyordu. Sonra bundan alakasiz olarak jinekologa gitti ve doktor rahiminde miyom oldugunu soyledi. Ameliyat olduktan sonra bir kere bile kurdesen olmadi. Bir de bunu arastirin derim.

Çok teşekkür ederim.

Herkese iyi geceler. Gecenin bu saatinde yazmamın sebebi kocamın kurdeşen rahatsızlığı. İlaçlarını kullandığı zaman sıkıntı yok ama ilaçları bittiği zaman bi süre sonra kaşıntılar dudaklarda şişme tekrarlıyo.

İlaçların yanı sıra şifa geldiğini öğrendik ve hacamat yaptırdık ama yine çözüm yok.

Bu konuda bilgisi olan varsa her şekilde çözümlere açığız.

Belki strestendir. Stres yaptığı bir şey varsa onu çözmeye çalışsanız

Kurdeşen ürtiker oluyor sanırım..
Bende de var bu rahatszlık..
Daha ilaç dışında hiçbir şeyin iyi geldiğini görmedim..
Gece 2 de eşimi uyandırıp eczane arattığımı bilirim..mutlaka fazladan ilaç bulundurun evinizde,çözümü basit gibi dursa da boğaza sıçradigi durumda çok çok tehlikeli olabilir ilaç almasi önemli..
Ayrıca alerji testi yaptırmasını öneririm, tamamen stres kaynaklı olabildiği gibi altında gıda ya da başka bir alerji çeşidi de tetikliyor olabilir..

Bütün kıyafetlerini yıka canım ayrıca arkadaşın dediği gibi soğuk duş aldır.. biraz ılıkta olabilir sıcak suda azıyor çünkü ben 2 kere oldum ilaçlarını düzenli kullansın bide kafasına taktıkça daha çok kaşınır. Bide tekrarlıyorsa bence başka bi doktora görünsün enişteme kurdeşen dediler geçmeyince başka bir doktora gitti uyuz olmuş heryeri mahvoldu adamın ilaç tedavisiyle geçti şükür

Allah yardımcısı olsun.gercekten çeken bilir bunu.bende egzama hastasiydim. Bir dönem çok çektim ki kasintisi mi dersin acısı mı.deri hastalıkları gerçekten çok ama çok zor.....Allah yardım etsin ne diyim.umarim iyileşir.

Kurdeşen ürtiker oluyor sanırım..
Bende de var bu rahatszlık..
Daha ilaç dışında hiçbir şeyin iyi geldiğini görmedim..
Gece 2 de eşimi uyandırıp eczane arattığımı bilirim..mutlaka fazladan ilaç bulundurun evinizde,çözümü basit gibi dursa da boğaza sıçradigi durumda çok çok tehlikeli olabilir ilaç almasi önemli..
Ayrıca alerji testi yaptırmasını öneririm, tamamen stres kaynaklı olabildiği gibi altında gıda ya da başka bir alerji çeşidi de tetikliyor olabilir..
Sizede çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun

Bütün kıyafetlerini yıka canım ayrıca arkadaşın dediği gibi soğuk duş aldır.. biraz ılıkta olabilir sıcak suda azıyor çünkü ben 2 kere oldum ilaçlarını düzenli kullansın bide kafasına taktıkça daha çok kaşınır. Bide tekrarlıyorsa bence başka bi doktora görünsün enişteme kurdeşen dediler geçmeyince başka bir doktora gitti uyuz olmuş heryeri mahvoldu adamın ilaç tedavisiyle geçti şükür

Aaa çok geçmiş olsun. En kısa zamanda başka bi doktora gitmeliyiz

Muhtemelen bir sebep var ve o sebep ortadan kalkmadığı için ilacı bırakınca tekrarlıyor
Alerji testi yaptırın, yatak nevresim vs 60 c de yıkayın, deterjan yerine organik ürünler kullanmaya çalışın, pamuklu giysin mesela, yani sebep neyse onu bulmaya çalışın, toz mayt deterjan vs herşey alerji yapıyor olabilir , ilaç bitince maruziyet devam ettiği için tekrarlıyordur.
Üniversite veya eğitim araştırma hastanesinde iyi bir alerji doktoruna görünün

Aslında şüpjelendiğim iki konu var birincisi arı sokmuştu eşimi ikimciside grip olduğunda penisilin iğne olmuştu bunun ikisi olduktan iki üç gün sonra kurdeşen oldu.

Back
X