HANIMLAR EŞİM VE BEN YARDIMINIZA İHTİYACIMIZ VAR.

Bende geçen gece acilde serum yedim.1 saat içerisinde gözlerim dudaklarım şişti.Kaşıntı desen dayanılacak gibi değil.
Herşey olabilirmiş.Alerji testi yaptırmam lazımmış.Onu da Ankara da nerde yaptırıcam bilmiyorum.

Araştırma hastaneleri yapıyo diye biliyorum. Bakalım eşim için bizde baktırıcaz. Aman diyim geç kalmayın biran önce araştırılsın. Eşim bu kadar kötü duruma umursamazlığı yüzünden geldi. Bişey olmaz diye diye şimdi neler çekiyo.

:110:
Araştırma hastaneleri yapıyo diye biliyorum. Bakalım eşim için bizde baktırıcaz. Aman diyim geç kalmayın biran önce araştırılsın. Eşim bu kadar kötü duruma umursamazlığı yüzünden geldi. Bişey olmaz diye diye şimdi neler çekiyo.
Çok zormuş ya onlardan randevu almak.
Bide çalışıyorum ben.
Yemek yemeye korkar oldum yalnız.Besin alerjisi olduğunu düşünüyorum fıstık falan görmek istemiyorum resmen :bicak:
Gözüm korktu
İnsan nasıl öyle biranda tanınmayacak hale geliyor:110:

Yazıldımı bilmiyorum lakin Süpürge otu tohumu bu derde deva test edildi onaylandı.

Bende bişey olmaz dedim önce.Eşimde dr gece nöbetteydi.Aradım söyledim.Kapıdan anahtarı çek çocuğu giydir sende giyin gelip alıcam dedi.2 dkk bir aradı nasıl oldun diye.Öyle kolay panik yapan biride değil.Bazı alerjiler şoka sokup insanı öldürebiliyormuş.Kaşınıp şişmeye başlayınca hemen acile gitmek lazımmış.

Aynen öyle. Hafife alınıcam bi durum değilmiş bu. Ama benim eşimde uzun saatler çalışıyo bi pazarı var özel sektör bazen iş veren insanın halinden anlamıyo. Bunun araştırılması biraz zaman alıyo diye biliyorum.

Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Allah kimseye vermesin hastalık. Dua ediyorum eşim içinde sizler içinde.

Back
X