Hanımlar Eşlerinizi nasıl mutlu edersiniz??

Elisam242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
22
6
1
32
Benimkisi abartimi normalmi bilmiyorum ama ben başlayayım anlatmaya misal evde sürekli onun sevdigi yemek pişer hastaysa masajlar çorbalar ilaçlar çaylar havada uçar (yaparım yani) kese atmalarım olsun ayak peelingleri olsun cilt bakım ondan sonra sürprizler yani yeni doğmuş bebeğe neler yapılıyorsa eksiksiz yapıyorum ama çok yoruldum yaa cok mu yüz verdim ne yapmayincada neden niye off puff oluyor artik

Bence de cok yüz vermissin.aşırı hatta.
Gercekten bunları yaptin mı yaa inanamıyorum! !!!!
Benimki ne yapsam mutlu olmaz.
Ama seninkinin gözü baya bi açılmış artık. Kolay Kolay düzelmez. Cok simartmissin

Bence de cok yüz vermissin.aşırı hatta.
Gercekten bunları yaptin mı yaa inanamıyorum! !!!!
Benimki ne yapsam mutlu olmaz.
Ama seninkinin gözü baya bi açılmış artık. Kolay Kolay düzelmez. Cok simartmissin
Kız erkek milleti degilmi yaranamazsin o ayri bir muhabbet zaten merak etme yapmiyorum artik cogunu baya baya tek tek azaltim oh olsun cay onune zorla koyuyorum artik o moddayim

Kız erkek milleti degilmi yaranamazsin o ayri bir muhabbet zaten merak etme yapmiyorum artik cogunu baya baya tek tek azaltim oh olsun cay onune zorla koyuyorum artik o moddayim
Yani,hastayken sevdiği yemekleri yapman olabilir normal ama,cilt bakımı ayak peelingleri kese atmak falan beni kessen yapamam yani :D bence de ara sıra yap ki kıymeti olsun

O zaman soyle yap ayak peelingi mi yapcaksin al malzemeleri hayatim bugun peeling yapalim hadi once sen yap sonea ben yapiyim gibi taktik dene

Bu saydıklarınızdan birini yapsaydım, eşim beni kral tacı olarak başında taşırdı herhalde.:halay:
İnsanın sevdiğini mutlu etme çabası güzel ama, sizinki geyşalık.
O kadarını da ben abartı buluyorum, evlat hariç hiçbir canlı için kendimi hırpalayamam...

Varligim onu mutlu ediyor daha ne?
Annesi alistirmamis bizimkini nazlamamis hic, hasta olunca ne yapayim diyorum ne istersen onu yap diyor. Ona özel birsey yapinca rahatsiz oluyor desem yeridir. Hic sevmez nazlanmayi, ilgiyi.
Yani ben birsey yapmiyorum.
Sadece gülmemi seviyor. Mutlu olunca gülünce cok güzel oluyorsun diyor. O da ona yetiyor. :KK200::dondurma:
Özel birsey yapmiyoruz, evde cocuk da var. Bir de sana bakamam diyorum. Kalk bana cay koy diyorum :dondurma:

Bizde kim erken geldiyse yemeği o yapar benim sınav zamanlarım yemeği o yapar. Hastaysak birbirimize bakarız cilt bakımımızı birbirimize yapıp eğleniyoruz o bana ben ona masaj yaparız. Çok sürpriz yapmıyoruz biz birbirimize açıkçası içimizden birşey almak geçtiyse mesela sorarız birşeye ihtiyacın var mı diye geri kalan zamanlarda rutiniz

yani ben bir tek etli yemek yaparak şımartıyorum. Utanmasa tatlılarda etli olsun diyecek :KK53: bende aksine neredeyse vejeteryanlar gibi ete uzak duran biriyim:işsiz:

Benimkisi abartimi normalmi bilmiyorum ama ben başlayayım anlatmaya misal evde sürekli onun sevdigi yemek pişer hastaysa masajlar çorbalar ilaçlar çaylar havada uçar (yaparım yani) kese atmalarım olsun ayak peelingleri olsun cilt bakım ondan sonra sürprizler yani yeni doğmuş bebeğe neler yapılıyorsa eksiksiz yapıyorum ama çok yoruldum yaa cok mu yüz verdim ne yapmayincada neden niye off puff oluyor artik

Eve geldiginde boynuna sariliyorum. Sevdigi hareketleri yapiyorum. O yuzden de eve kosa kosa geldigi anlar olmustur. Istedigi tatli varsa o gun yapiyorum. Surekli sariliyorum yani hep temas halindeyim. :)

Ben yüzüme peeling yapcak vakti zor buluom sen adamın ayağına mı peeling yapıon

aynı şeyi düşünüyordum ya :)))

adam gelip ayağıma peeling yapıp pedikür yapsa çok makbule geçer.

kese atma kısmında iptal oldum ben konu sahibi. hani yemek yapmak falan romantik desek bile kese atmak nedir, gözümde hamam tellağı canlandı burma bıyıklı.

cayi zor koyiyorsqn araniz nasil bari iyi mi??
cok merak ettim..

Eve geldiginde boynuna sariliyorum. Sevdigi hareketleri yapiyorum. O yuzden de eve kosa kosa geldigi anlar olmustur. Istedigi tatli varsa o gun yapiyorum. Surekli sariliyorum yani hep temas halindeyim. :)
eve k9sa k9sa gelmesi ilgi gostermesi bence cok guzel..

Ahah alistirmissiniz. Yaptığınız şeyler güzel ama bünye bu hergün yapamazsınız. Dinlenme vaktiniz geldiğinde niye neden diye soruyorsa sıra sende aşkım deyin ondan birşeyler isteyin. Karşılıklı herşey.

Özel bişey yapmıyorum ya...
içimden gelmiyor...yaradılışım böyle herhalde
alıcı olan benim genellikle

Back
X