hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

çok teşekkür ederim.aksesuarlarımı alışveriş sitelerinden almadım.beğenip soran çok oldu ,onlarada söyledim size alıp yollayayım diye.daha güzelleri sizlerin olur inşallah

Mavi- Kahve birlikteliği ne kadar da şık duruyor bunu evinde de görmüş olduk. Allah huzurla oturmanızı nasip etsin

evin çok güzel canım güle güle otur.. bende mutfak dolabımı bu model ve renkte yaptırmayı düşünüyorum kullanışlı mı vede bu avizelere bayılıyorum onlarda kullanışlı ve temizliği kolay mı?

teşekkür ederim.benim mutfak dolaplarım lake boya o yüzden hassas çabuk çiziliyor ve parmak izi yapıyor ama çok sevdiğim için yinede yaptırdım.avizelere gelince temizliği için püskürtmeli avize temizliyiciler var sıkıyorum bir süre sonra pisliğini akıtıyor,başka bir şey yapmama gerek kalmıyor.

Çok güzel eviniz,Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Özellikle mutfağı çok beğendim.

canım odalardaki renk uyumu harik olmus duvarlar bile cok guzel iyi günlerde ailenle birlikte mutlu huzurlu bir hayat geçimeni dilerim canım.. Allah evi olmayanlarada tez zamanda ev nasip etsin inş.....

canım odalardaki renk uyumu harik olmus duvarlar bile cok guzel iyi günlerde ailenle birlikte mutlu huzurlu bir hayat geçimeni dilerim canım.. Allah evi olmayanlarada tez zamanda ev nasip etsin inş.....

güzel içten dileklerin için çok teşekkür ederim.yoksa senin evin allah önce sana nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…