hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

güzel döşenmiş evinizde,güle güle huzurla , oturmanız dileğiyle... :80:

Mavi avizeniz hoşuma gitti.Işığı da mavi yansıtıyorsa çok dinlendirici olur diye düşündüm.

güzel döşenmiş evinizde,güle güle huzurla , oturmanız dileğiyle... :80:

Mavi avizeniz hoşuma gitti.Işığı da mavi yansıtıyorsa çok dinlendirici olur diye düşündüm.

güzel dileklerinize teşekkür ederim.evet avize mavi ışıkta sarıda yansıtıyor kademeli kademeli ışık artıyor.kumandalı çünkü

mutfağına bayıldım çok güzel evin var maşallah çok güzelde döşemişsiniz sağlıkla oturun işl :))))

evinde güle güle otur.gerçekten çok güzel.ben de mutfak masasını sorayım.ben de bu masadan düşünüyorum ama çevremdekiler pek kullanışlı olmaz el izlerini çok belli eder.üzerine bişey düşse çatlar kırılır diyorlar.bende de 2 çocuk varda.ne kadar zamandır kullanıyorsun?kullanımı rahatmı?

teşekkür ederim.masamı merinostan aldım.söyleyenler doğru söylemiş el izi çok oluyor,kırılma çatlama riskide var ve bendede 4 çocuk var ama yinede hoşuma gitti vemutfak dolaplarımla uyduğu içn özellikle aldım.8 ay oldu alalı devamlı silmek zorunda kalıyorum

valla evınız cok guzel hep boyle bır evın hayalını kuruyorum. allah sevdıgımle banada nasıp eder ınsallah. masallah dıyorum cok guzel gunlerınız olur ınsallah evınızde

mutfagini cok begendm.... gule gule kullan...brde salondak perden ve iki renkli olan aksesuarlarin cok hos....ufak kirlentlerni belki degstrsen daha m guzel olur acaba :44:

zevklecim, evinde huzurla mutlulukla otur inşAllah. bu arada mavi süsleri ve mutfağı çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…