hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

mutfağın süper.yalnız bir fikrim var salonun için.hani salona renk katmak için turkuaz aksesuarlar kullanmışsın ya.yine turkuaz kırlentler koysan koltukların üzerine bence olağanüstü olur.

mutfağın süper.yalnız bir fikrim var salonun için.hani salona renk katmak için turkuaz aksesuarlar kullanmışsın ya.yine turkuaz kırlentler koysan koltukların üzerine bence olağanüstü olur.

telekkürler.turkuaz kırlentlerim var zaten resimde görünmüyorlar.fikrin için yinede teşekkür ederim

valla evınız cok guzel hep boyle bır evın hayalını kuruyorum. allah sevdıgımle banada nasıp eder ınsallah. masallah dıyorum cok guzel gunlerınız olur ınsallah evınızde

allah sana inşallah daha güzellerini nasip eder.güzel dilekleriin içinde çok teşekkür ederim

mutfagini cok begendm.... gule gule kullan...brde salondak perden ve iki renkli olan aksesuarlarin cok hos....ufak kirlentlerni belki degstrsen daha m guzel olur acaba :44:

çok teşekkür ederim.kırlentler koltuğun orjinal kırlentleri,ekstra turkuazlı kırlent diktirdim özel olarak ikili koltuğumda ama resimde görünmemiş.

salonunuza bayıldım turkuvaz renk kahverengi ile gerçekten çok uyumlu çok yakışıyor güle güle huzurla oturun

mutfağına bayıldım canım.pırıl pırıl tertemiz düzenli bir ev. allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin. :)

bayıldım huzurla otur. tam benim hayal ettiğim, yapmayı tasarladığım gibi. Fon perdelerinin markasını öğrenebilirsem sevinirim.

çok güzel bir ev maşallah
ferah mutfaklara bayılıyoruumm bir de salonunudaki mavi renklendirmelerinizi çok çok beğendim
aksesuarlarınızı bilinen yerlerden aldıysanız eğer yazmanız mümkün mü?
Güle güle eskitin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…