hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

çok güzel özellikle mutfak güle güle oturun ama gözüme batan bişey oldu mutfaktaki halılar biraz büyük gibi geldi yer fayanslarını çok güzel pırıl pırıl ama halılar fazla kapatmış.

telekkür ederim.aslında daha mutfağa halı alınmadı yazlıklarımı geçici koydum şimdilik,içime sinen bir halı olsun istiyorum,acele etmiyorum o yüzden.sizlerin fikri varsa halı konusunda alayım.

amin.koltuk rengi fotoda tam belli olmuyordur belki,kahverengidir,tasarımcı olarak renk uyumlarını biliyorsunuzdur.kahverengi ile turkuaz uyumunu.ayrıca turkuaza bayılıyorum o yüzden evde bu renk olsun istedim.

amin.koltuk rengi fotoda tam belli olmuyordur belki,kahverengidir,tasarımcı olarak renk uyumlarını biliyorsunuzdur.kahverengi ile turkuaz uyumunu.ayrıca turkuaza bayılıyorum o yüzden evde bu renk olsun istedim.

mutfak cok güzel. güle güle oturn inş.... mutfaktaki o perdelere ne deniliyor?

telekkür ederim.aslında daha mutfağa halı alınmadı yazlıklarımı geçici koydum şimdilik,içime sinen bir halı olsun istiyorum,acele etmiyorum o yüzden.sizlerin fikri varsa halı konusunda alayım.

canım royal halının salsa, aden, bolero rölyef kategorilerinde senin mutfaga uyacak halı var renk olarak .

Royal Hal

maşallah herşeyin çok güzel ağzının tadı hiç bozulmasın ben salondaki masa üstüvazon değişik geldi nereden aldın sorabilirmiyim?

bir kere mutfağın büyük ferah ve çok güzel..salonda kahve turkuaz harika olmuş...ayrıca duvar kağıdını yaptığın yer çok hoş olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…