canım güle güle mutlulukla oturun
canım royal halının salsa, aden, bolero rölyef kategorilerinde senin mutfaga uyacak halı var renk olarak .
Royal Hal
Şa-ha-neBayıldımmmm, Rabbim bizlerede nasib eder inşallah Böyle güzel mutfağım olsun hiç çıkmam içinden Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasib etsin...
mükemmel güle güle oturun içinde huzurla bu arada krem kahve turkuaz aksesuarlarınız bayıldım nerden onlar acaba sorabilirmiyim tam aradığım renklerde...
hadi yaa ...tüh bulamam öyleyse benim de salonum krem kahve değişik bir renk daha karsam diyorum ama kahve turkuaz ve kahve pembe arasında kalmışken tam da salonunuzu ve turkuazlı kahveli vazolaarı görünce turkuaz aşkım kabarrdı birden...çok teşekkür ederim.aksesuarlar.benim memleketimden oturduğum yerden.pasajımız var ordan aldım
amin.teşekkürler.allah sana daha güzelini nasip etsin.biliyormusun bende çıkmıyorum mutfaktan zaten.
hadi yaa ...tüh bulamam öyleyse benim de salonum krem kahve değişik bir renk daha karsam diyorum ama kahve turkuaz ve kahve pembe arasında kalmışken tam da salonunuzu ve turkuazlı kahveli vazolaarı görünce turkuaz aşkım kabarrdı birden...
mutfağınızın rengine bayıldım, güle güle oturun gerçekten çok hoş eviniz var =)
ben size alıp yollıyayım
çok teşekkür ederim.iyi dileklerinize.çok daha güzelleri sizin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?