hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

eviniz çok güzel olmuş bayıldım allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inş. kendi eviniz sanırım bende bişeyler yapmak istiyorum ama kira olduğu için kısıtlı oluyor tabi güle güle oturun

Koltuklar dışında çok güzel olmuş. Koltukları kim seçti Güle güle oturunuz. Biblolarda gözüm kaldı.

Koltuklar dışında çok güzel olmuş. Koltukları kim seçti Güle güle oturunuz. Biblolarda gözüm kaldı.

koltuklar eşimin seçimi kırmadım onu.aslında güzelller resimlerde canlı çıkmamış.birde ben kolay beğenmediğim için o kadar yer dolaştıkki,eşim almaktan vazgeçecekti bunları görünce güzeller dedi bende vazgeçmesin diye olur dedm

Anladım canım. Zaten yemek odasının şıklığı koltuk takımının sadeliğini de dengelemiş, güzel olmuş. Ve eşlerin beğenilerine de kulak asmak lazım... :) Ben biraz pofuduk hopuduk yayvan alçak koltukları seviyorum. Ama onlar da dayanıklı olmuyorlar. Evrim geçiriyorlar hemencecik. Tekrar güle güle otur. Sevgiler

eviniz cok güzel güle güle agiz tadiyla oturun.mutfagin cok güzel yerler galiba granik okadar haliliyla keske kapatmasaydiniz benim fikrim..

canım evin çok güzel harika olmuş.belirtmeden geçemiycem dekorasyonda mavi tonlarını pek sevmezdim eskiden ama salonunda uyum süper olmuş çok güzel günleriniz olsun bu evde huzurla ve sağlıkla..

Eviniz çok güzel diğer odaları da bekliyoruz merakla sevignize hayran kaldım benimde mobilyalarım beyaz kahve tüllerim kırık beyaz fransız güpüründen böyle kahve turkuaz fon yaptırmak istiyodum alakasız olurmu diyodum cesaret edemiyodum ama sanırım yapıcam çok hoş duruyor birde turkuaz objeleri nerden aldınız merak ettim banada lazım olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…