hanımlar evime yorumlarınızı bekliyorum

Son moda trendler görüyorum... Annemde yeni ev aldı harıl harıl eşya ,avize ,perde seçiyoruz hemen hemen aynı renkler modeller... Kıskandım annemi de ,sizi de yaa... Güle güle kullanın eskitin inşallah....

Son moda trendler görüyorum... Annemde yeni ev aldı harıl harıl eşya ,avize ,perde seçiyoruz hemen hemen aynı renkler modeller... Kıskandım annemi de ,sizi de yaa... Güle güle kullanın eskitin inşallah....

teşekkür ederim.darısı başınıza diyeyim o zaman

tatlım fotolorda ışık loş olsada güzelmiş evin mutlulukla yaşayın inş. darısı başıma ne diyim :))))

evıne ama en cok mutfagına bayıldımmm dolaplar olsun yerlesım olsun cok sık cok guzel...... zevklerımız sennle ortusuyor nerde yaptırdın nekadara maloldu sana...... ben evı amarıkan mutfaga cevırıp dolaplarıda boyle ıstıyorum....... gule gule otur....

teşekkür ederim.benim dolaplar hazır değil yaptırdık.kasalar oturduğum yer ve memleketim olan batmanda yaptırdık,kapaklarda lake boya onlar ankaradan getirildi.bize mal olan fiyat vestiyerle beraber 7,5bin tl

Eviniz,dekorasyon zevkiniz,obje seçimleriniz harika...Mutlulukla yaşayın ailenizle...

tek kelime ile mükemmel bir ev Allah ağız tadı ile bir ömür oturmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…