Kırgınım kizginim ve üzgünüm. Millet ne dertlerle uğraşıyor hastaliklarla bogusuyor senin derdin bu mu diceksiniz belki ama haklisiniz da fakat insan sevince cok sey bekliyo belkide ondan sebep kirginligim.
Bir yıllık bir iliskim var. Evlilik planlari yapiyoruz.Beni sevdigini düşünüyorum. Zaman zaman beni sevdiğini söyler de. Fakat bazen cok odun oluyor.
Isi gereği baska bir ilde çalışıyor. En son bir ay önce görüştük. Dün dedimki aşkım özledim seni fotoğraf atar mısın.Fotografi atti.Sonra o da istedi.Bende biraz rahatszdim ve azcik göz altim morarmisti. Ama kesinlikle öyle abarti değildi.Bence gayet hos gorunuyordm

Tmm herzamanki bakımlı ben degildim ama kötü de degildi.Odun sevgilim fotoğrafı görünce bu ne dedi. Noldu dedim. Bu ne uyuşturucu bağımlısı gibi cikmissın dedi. Bozuldum haliyle ve bozuldugumu belli ettim ama uzatmadim.
Sabah güzel bir foto cekip gönderdim belki begenir bu kez diye. Tepkisi askim bu ne hal demek oldu bi de sonunda dil çıkarmış. Yine bozuldum biliyo bunu fakat hic bisry olmamis gibi konusuyor.az once aradi askim napiyon diyo. Hayırdır sesin niye öyle kötü geliyor diyo bir de.
Abartiyo muyum hanimlar lütfen bana bir sey söyleyin. Kendisi öyle yakisikli biri değil ama fotograf attığı zaman ben kusurlarini görmüyorum bile tek hissettigim özlem oluyo.
Bu güne kadar ben fotograf istemeden o benden istememistir. Ne zaman ki aşkım bana fotoğraf atar misin diyorum o da nezaketen sanirim benden de foto atmami istiyor. Attigimda da iki cift güzel söz söylemek yerine hep elestirir. Cok sıkıldım bu durumdan.Bozulmaya başladım kalbim kırılıyor artık.
Kendisine güzel bir ders vermek istiyorum odunlugunun farkina varmasi lazım fakat napmam gerekiyor hic bilmiyorum.Bu konuda bana yardimci olabilir misiniz hanimlar.