hanımlar fikrinizi öğrenmek istiyorum

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
8.863
15.699
823
bir erkeğin bir haftadır tanıdığı bir kadından sanal seks istemesi, aç şuranı bakayım, aç buranı göreyim demesi normal midir?
ben anormal olduğunu söylediğim için "yobaz zihniyetli" oldum.
siz ne düşünürsünüz?

ek bilgi verme gereği hissettim
hanımlar konu ben değilim.
bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.
hal böyle olunca anormallik bende mi ki acep diye düşündüm.

Son düzenleme:
bir erkeğin bir haftadır tanıdığı bir kadından sanal seks istemesi, aç şuranı bakayım, aç buranı göreyim demesi normal midir?
siz ne düşünürsünüz?
anormal. bunun için yobaz diyebilirler bana da.
. ama anormal. sapıklık hatta

Normal değil
Yobaz değilsiniz

siz ne düşünürsünüz?

Ben kendimi genis bilirdim.
Tabi ki anormal.

Hani marjinal bizdik?

Sen yobazsan o da bildigimiz sapik, basina vurmus belli ki. Uzak dur

Çok yobazmışsın gerçekten.

Hangi devirdeyiz?

1 hafta uzun bir süre ilk tanıştığın gece yapılması daha doğrudur bu işin.

Seni yobaz ilan edenler soyunmuş mu onu merak ettim :KK14:

Sapık sapık kaç kurtul ondan

ayy kendimi rahat bilirdim :KK45:
bende yobazmışım:-)

E isteyebilmeside biraz karşısındakinden ne gördüğüyle alakalı bence

Sanalda mı tanışıyorsunuz? Yüz yüze görüştünüz mü?

bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.

Ne işiniz olurki konu sahibi siz olun veya bi başkası olsun öyle.d öyle hayasız edebden bi haber kişiyle ? Böyle adamlardan uzak dur sonra başına hertürlü rezilliği getirir işin içinden bırak çıkmayı İnsanların içine bile çıkacak yüzünde olmaz tavsiyemi dikkate al......

Ne işiniz olurki öyle hayasız edebden bi haber kişiyle ? Böyle adamlardan uzak dur sonra başına hertürlü rezilliği getirir işin içinden bırak çıkmayı İnsanların içine bile çıkacak yüzünde olmaz tavsiyemi dikkate al......

mesajımı tekrarlayayım

onu söyleyen kaş.rın tekiymiş bence

Back
X