hanımlar fikrinizi öğrenmek istiyorum

Ne demek bu şimdi
O hangi tarafını açarsanız açsın
Siz kendinizi öyle hossettiyseniz sizdede sorun var:KK43:

Anlatamadım sanırım ben düşüncesini makul bulmadığımı söyleyince aldığım reaksiyonu söyledim ve sizlere sordum tüm erkekler mi böyle ya da böyle şeyler yaygınlaşıp normalleşmiş de benim mi dünyadan haberim yok diye.
Ne gibi bşr sorun tespit ettiğinizi bilemiyorum ama konum açık zaten.

Anlatamadım sanırım ben düşüncesini makul bulmadığımı söyleyince aldığım reaksiyonu söyledim ve sizlere sordum tüm erkekler mi böyle ya da böyle şeyler yaygınlaşıp normalleşmiş de benim mi dünyadan haberim yok diye.
Ne gibi bşr sorun tespit ettiğinizi bilemiyorum ama konum açık zaten.

sizin bu bahsettiginiz seyin hicbir dinde hicbir kulturde ve hicbir ulkede normal karsilanmayacagini soyleyebilirm. Bunu yapan bunlara gerek duyan insanlar zaten kendi ozel hayatlarindaki anormallikler sonucunda bu tarz sapkinca eylemlere meyil ediyorlar. O adamin karisi/sevgilis/partneri olsa, o kadinin kocasi/sevgilisi/partneri olsa bu tarz tuhaf iliskilerde tatmin aramayacaklardir. Zaten normal hayatta bir iliskisi olupta bu tarz seylere meyil edenlerinde iliskilerinde yasadiklari sorunlari buradaki acilan konulardan okuyoruz.

bir erkeğin bir haftadır tanıdığı bir kadından sanal seks istemesi, aç şuranı bakayım, aç buranı göreyim demesi normal midir?
ben anormal olduğunu söylediğim için "yobaz zihniyetli" oldum.
siz ne düşünürsünüz?

ek bilgi verme gereği hissettim
hanımlar konu ben değilim.
bunu yapan ve "ay ne var ki ya" diyen birine "yahu ne var olur mu? napacak senin sağını solunu, karakterine baksın" dediğim için "sen çok yobazsın, bir erkeği mutlu etmeyi bilmediğin için kendin de mutlu olamayacaksın cevabı aldım.
hal böyle olunca anormallik bende mi ki acep diye düşündüm.
şimdi 1 haftadır tanıdığı adama açsın orasını burasını. İki gün sonra vay efendim beni tehdit ediyo elinde görüntülerim var diye savcılıkta alır soluğu. Neyidüğü belirsiz bi adam için yapılır mı öyle şey.

öyle değil de ben bekarım hala (yaş 35) bir yerlerde yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünmüyor değilim.
arkadaşım 1 haftada sanal sex olaylarına gireceğin bi sapıkla evleneceğine ilelebet bekar kal daha iyi..
Senin yaptığın yanlış değil arkadaşının ar damarı çatlamış.

Boşver cnm bosuna dememisler tencere yuvarlanır kapağını bulur b.k yuvarlanır topagini bulur diye. Brbrlerni bulmuşlar iste. Seninki yobazlik değil ama kendisininki geniş midelik

vallahi aynı fikirdeyim. ağzınıza sağlık.
anneme sordum "40 yıllık kadınım böyle şey duymadım" dedi.

kız bana atar yapınca sen erkeği mutlu edemezsin deyince bir garip oldum açıkçası benim doğrularım mı yanlış diye.

sizin doğrularınız yanlış değilde ,kızın erkeği mutlu etme çabası yanlış ve saçma ,bu kızcağız galiba kimse tarafından sevilmemiş , kendini sevsin diye bu kadar uğraştığına göre

Kadın bir erkeğin seks objesi olarak kullanılıyor.Ve bununda farkında olamicak kadar cahil olduğu için bunu kadınlık sanıyor. Bir erkeği mutlu eder o doğru. Ama neresini mutlu eder? Ek olarak evlenilecek kadın değil eğlenilecek kadın olmaktan bir adım öteye gitmez. 3 günde yüzünü görmediği adama internette soyunan kadınla benim oyum bir mi? :KK14:

Yobaz zihniyetmi :KK57: Kadının sex objesi görünmesi, sanalda aç bakıcam diyen erkek bence düz geri zekalı yada sapıktır.. Anasına bacısına sanalda konuştuğu biri aç dese acaba kendisi ne der? Ben diyim ne diyeceğini.. Sen O..pu musun der.. Erkeklerin bazı tipleri mide bulandırıcı..

sizin doğrularınız yanlış değilde ,kızın erkeği mutlu etme çabası yanlış ve saçma ,bu kızcağız galiba kimse tarafından sevilmemiş , kendini sevsin diye bu kadar uğraştığına göre

İyi de böyle bir şeyden sevgi çıkmasını beklemek biraz da boş umut.
Sevmek seks midir ama kendinden çok emin bana atarlandı

Yobaz zihniyetmi :KK57: Kadının sex objesi görünmesi, sanalda aç bakıcam diyen erkek bence düz geri zekalı yada sapıktır.. Anasına bacısına sanalda konuştuğu biri aç dese acaba kendisi ne der? Ben diyim ne diyeceğini.. Sen O..pu musun der.. Erkeklerin bazı tipleri mide bulandırıcı..

Vallahi korkmuyor değilim hepsi mi böyle diye.

İyi de böyle bir şeyden sevgi çıkmasını beklemek biraz da boş umut.
Sevmek seks midir ama kendinden çok emin bana atarlandı

onun algısı o işte,kaşısındaki erkeği seksle mutlu edecek erkekte onu çok sevecek sanıyor bence,yarın öbür gün hastalık,iş güç,hamilelik vs sebepten sevişemeyipte , kocası başka bir kadınla seks yapınca anlar gerçeği,sevmenin seks olmadığını ,hayatta sadece seksle mutlu olabilen erkeğin erkek olmadığını ama çok geç olacak.

onun algısı o işte,kaşısındaki erkeği seksle mutlu edecek erkekte onu çok sevecek sanıyor bence,yarın öbür gün hastalık,iş güç,hamilelik vs sebepten sevişemeyipte , kocası başka bir kadınla seks yapınca anlar gerçeği,sevmenin seks olmadığını ,hayatta sadece seksle mutlu olabilen erkeğin erkek olmadığını ama çok geç olacak.

Allah hepimizi korusun
kötülerden kötü niyetlilerden

Valla ben de yobazım o zaman,öyle saçma şey mi olur erkek beni bir mutlu etsin de önce sonra ben onu uçururum, zamanı gelince uygun şartlarda

Back
X