- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi tozpembe_selin
Tabi nereye dokunduğunu bileceksinO da başlatıyor ben de. Dokunuşlar önemli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi nereye dokunduğunu bileceksinO da başlatıyor ben de. Dokunuşlar önemli![]()
Siz kac yıllık evlisinÇok değişken bir durum ki bu. Bazen böyle bir sarılır öpersiniz başlar. Bazen de kendiniz karar verirsiniz elbise jartiyerli birşeyler giyersiniz onun sizi görmesi yeter![]()
Ben evli değilim 5 senedir sevgilim varSiz kac yıllık evlisin
Aynen ben de öyle disimi fırçalar giyinirim öyle gelirim eşimin yanınaBence yanlış düşünüyosunuz. Ne var bunda biz çoğu zaman hazırlanıyoruz öncesinden. Çocuk uyuyunca dişlerimizi fırçalıyoruz üstümü çıkarıyoruz. Vakit sıkıntısından iş güç yoğunluğundan kaynaklanıyor
bence de herşey anlık gelişmeliGarip.
Hiç kim kime yanaşıyor diye dikkat etmedim.
Kendiliğinden doğal gelişir bunlar.
Bir planlı dur yaklaşayım tavrı değişik geliyor bana.
Abla ne fenasın ya1 ay nasıl durdunuz, 8 gün regliydim bana 8 yıl gibi geldi![]()
Nasıl olmuyor küslük olunca da mı olmuyorAllaha şükür bizim oyle sıkıntı olmuyor
Bu yaştan sonra öyle oldukAbla ne fenasın ya![]()
Abla ben gittikçe azalır diye biliyordum sen zirveye çıkıyorsun gittikçeBu yaştan sonra öyle olduk![]()
Benjamin Butto gibi kadınımAbla ben gittikçe azalır diye biliyordum sen zirveye çıkıyorsun gittikçe![]()
Canını yesinler ne yiyon bana da söyleBenjamin Butto gibi kadınım![]()
Bir şey yediğimden değil de 12 yıl sonra orgazm olmayı öğrendim ya da oluyordum da farketmiyordum,artık daha çok zevk alıyorum sexten,onun etkisi olsa gerekCanını yesinler ne yiyon bana da söyle![]()
O zamana sen de degisirsin belkiOlabilir ama yine de tebrik ederim bizimki 10 sene sonra beni boşar herhalde böyle gidersem![]()
Birşey yazıcaktım da özel mesaj gelmiyor galiba sizeO zamana sen de degisirsin belki
Geliyor mesajBirşey yazıcaktım da özel mesaj gelmiyor galiba size
Ben bulamadım sen özelden atabilir misin ablamGeliyor mesaj
Göndermeye çalıştım bu üyeyle özel mesaj olmaz diyorGeliyor mesaj