hanımlar gelin bakalım

Hahahahha benim kuzenim de öncesinde kalkıp çarşaf falan seriyormuş, dişlerini fırçalıyormuş hahaha hadi aşkım sevişek ben çarşaf serim sen de dişlerini fırçala mı diyolar anlamadım 😁

Ahah
Belki çocuk varsa bi' nebze zamanı planlanır da
Gideyim tüylü terliklerimi giyeyim, sen bıyıklarını kısalt falan değişik yani
Gözünüz nasıl görüyor öyle şeyleri o anda :D

Ahah
Belki çocuk varsa bi' nebze zamanı planlanır da
Gideyim tüylü terliklerimi giyeyim, sen bıyıklarını kısalt falan değişik yani
Gözünüz nasıl görüyor öyle şeyleri o anda :KK70:
Hahaha o tüylü terlik hakaten tam olarak ne zaman giyiliyor. Dolapta eskidi tüylü terliklerim dert oldu şimdi 😁

Hele bazı konularda adamlar eşlerine "hadi sen hazırlan" falan diyorlarmış, yazıyorlar
Allah Allah diyorum öyle hazırlıklı, planlı :KK48:
Kadının kendiliğinden hazırlanması, önceden hazırlık yapması bence normal.
🤗 Çünkü bazen eşim gelmeden aklıma düşmüş oluyor 😁 ama adamın demesi tuhaf geldi.

🤗 Çünkü bazen eşim gelmeden aklıma düşmüş oluyor 😁 ama adamın demesi tuhaf geldi.

Evet bu olabilir, ne bileyim duş almak, parfümlenmek, tüy almak falan öyle şeyler
Benim kastettiğim hadi sen içeri git hazırlan tarzı durumdu :KK48:

Kendiliğinden hazırlanmak tabi ki çok normal ama karşılıklı randevulaşıp bilemedim ya spontane en güzeli 😁

:KK70:
Hahaha o tüylü terlik hakaten tam olarak ne zaman giyiliyor. Dolapta eskidi tüylü terliklerim dert oldu şimdi 😁
Bir kere giymiştim. Hazırlanmış, terliğimi giymiştim. Eşim terliklerine çok gülmüştü.:KK70:arada gülmek için terliklemi giyim de geleyim diyorum. Bir tek bu işe yarıyor bizde.

:KK70:
Bir kere giymiştim. Hazırlanmış, terliğimi giymiştim. Eşim terliklerine çok gülmüştü.:KK70:arada gülmek için terliklemi giyim de geleyim diyorum. Bir tek bu işe yarıyor bizde.
Ay ahahhahahahahaha 🤣🤣
Ben de bi kez espri olsun diye giymiştim eşim de o ney gııı demişti 🤣🤣

Ay ahahhahahahahaha 🤣🤣
Ben de bi kez espri olsun diye giymiştim eşim de o ney gııı demişti 🤣🤣
Benim kv terlik de begen ceyizine koyalim dedi aman aman aman dedim almiycigim 😅
Evet bu olabilir, ne bileyim duş almak, parfümlenmek, tüy almak falan öyle şeyler
Benim kastettiğim hadi sen içeri git hazırlan tarzı durumdu :KK48:
Bence de çok sacma. Ki evli insan her zaman buna hazirlikli olmali bakimli olmali esler her dk birbirini isteyebilir.
Adamin hadi sen hazirlan gel demesi bana gore de sacma adam yanasinca kadin hazirliksizsa da bi dk hayatim hemen gelicem bekle der gider 15 dk hazirlaniverir ya da tam tersi once kadin yanasir ayni durum adam icin gecerli olur. "Hadi hazirlanalim ve seviselim" cok sacma bence bu olagan gelisir.

Benim kv terlik de begen ceyizine koyalim dedi aman aman aman dedim almiycigim 😅

Bence de çok sacma. Ki evli insan her zaman buna hazirlikli olmali bakimli olmali esler her dk birbirini isteyebilir.
Adamin hadi sen hazirlan gel demesi bana gore de sacma adam yanasinca kadin hazirliksizsa da bi dk hayatim hemen gelicem bekle der gider 15 dk hazirlaniverir ya da tam tersi once kadin yanasir ayni durum adam icin gecerli olur. "Hadi hazirlanalim ve seviselim" cok sacma bence bu olagan gelisir.
Bence yanlış düşünüyosunuz. Ne var bunda biz çoğu zaman hazırlanıyoruz öncesinden. Çocuk uyuyunca dişlerimizi fırçalıyoruz üstümü çıkarıyoruz. Vakit sıkıntısından iş güç yoğunluğundan kaynaklanıyor

Bence yanlış düşünüyosunuz. Ne var bunda biz çoğu zaman hazırlanıyoruz öncesinden. Çocuk uyuyunca dişlerimizi fırçalıyoruz üstümü çıkarıyoruz. Vakit sıkıntısından iş güç yoğunluğundan kaynaklanıyor
Yanlis anlasilmisim 😊 tabiki de oncesinden hazirlanilir ama adamlarin ozellikle git hazirlan da gel demesi tuhafimiza gitti bizim. Kadin zaten bunu onceden kestirip hazirlanir evdeki isleri bitince.

Yanlis anlasilmisim 😊 tabiki de oncesinden hazirlanilir ama adamlarin ozellikle git hazirlan da gel demesi tuhafimiza gitti bizim. Kadin zaten bunu onceden kestirip hazirlanir evdeki isleri bitince.

Bizde esim öndedir biraz hadi gel falan der bende sen dur ben hazirlanim sen gel derim 🤣🤣2 aylık hamileyim tup bebek ile oldu bebegımiz esim de görev gitti öncesinde ilişki yaşamadık bisey olur diye telefonda kafayı yemiş durum da nasıl öpüyordum şunu yapyodum anlatıp duryo yazık kocama 🤣🤣9' ayda gelcek ızne o zaman şunu yapcam falan diyor yani iki tarafta başlatma bilir ☺️

Çok değişken bir durum ki bu. Bazen böyle bir sarılır öpersiniz başlar. Bazen de kendiniz karar verirsiniz elbise jartiyerli birşeyler giyersiniz onun sizi görmesi yeter :KK76:

Bizde esim öndedir biraz hadi gel falan der bende sen dur ben hazirlanim sen gel derim 🤣🤣2 aylık hamileyim tup bebek ile oldu bebegımiz esim de görev gitti öncesinde ilişki yaşamadık bisey olur diye telefonda kafayı yemiş durum da nasıl öpüyordum şunu yapyodum anlatıp duryo yazık kocama 🤣🤣9' ayda gelcek ızne o zaman şunu yapcam falan diyor yani iki tarafta başlatma bilir ☺
Aynen kadın erkek ayormadan ilk adım iki tarafından da olacak

Hiç şöyle istekli hevesli bu işe düşkün bir kadin olamadım. Hatta sevmiyorum o isi .Hamilelik düşünmesem hiç yanaşasım yok . Nedendir acaba 😊

Back
X