inşallah beklediğimden daha az katkı var ama henüz herkes görmemiştir diyorum.inşallah daha çok katılım olur.yarın bitirince yazarsın cnm.rabbim kabul etsin inşallah.Ben de katılmak istiyorum :) 129 el lâtif yarın okuyacağım ınsallah
hadi inşallah cnm rabbim şimdiden kabul etsin.Ben katilmak isterim canim..yarin okur yazarim
sağlık olsun ben inanıyorum ki katılım artacaktır.Allah dedik mi akan sular duracaktır eminim :)Haftasonu giren az oluyor bu nedenle katilim az olur
amin canım.yarın btirince yazarsınız bnde yazcam.ertesi günün zikir ismini yarın akşam zikirimiz btince paylaşacağım.rabbim kalbimizi biliyor biz zikredelim o gönlümüze göre verir zaten :)Ben de katilmak isterim dostlar inşallah Rabbim kabul ederrr
canım hoşgeldin.desteğin için sağol geleceğini biliodum :) Allah kabul etsin.yarın yazarsn inşallah btince.tekrar hoşgeldin cnm bnm :)Bende varimmm canim aimdiden Allah kabul etsin inşallah
Hosbuldumm ben kendi kendime yapiyordum zaten beraber olsunn yazarim canimcanım hoşgeldin.desteğin için sağol geleceğini biliodum :) Allah kabul etsin.yarın yazarsn inşallah btince.tekrar hoşgeldin cnm bnm :)
beraber olunca daha güzel.ben önceden komşularımla yapıodum.sonra bozuldu.tekrar başladım ne kadar çok olursak rabbimi o kadar mutlu ederiz inşallah niyetmiz bu :)Hosbuldumm ben kendi kendime yapiyordum zaten beraber olsunn yazarim canim
hoşgeldn cnm yarn yazarsn btince.Allah kabul etsn cümletenBen de katılmak istiyorum
amin canım Allah kabul etsin bnde okudum çok şukur.umarım hep aramızda olursun yarının zikiri için yazıcam akşam.rabbim gönlüne göre versin inşallah canım bnmCanım ben okudum. Allah kabul etsin.
daha uyumadım bende bunun haricinde kalan teşbih dualarım vardı anca bitti.şimdi huzur içinde uyurum.iyi gecelerCanım ben okudum. Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?