- 3 Aralık 2020
- 77
- 25
- 3
- 31
- Konu Sahibi Melike353535
-
Mümkün değil, temmuz diyosun
Mümkün değil, temmuz diyosun araliktay
Herşeyden şüphe ediyorum işte.Mümkün değil, temmuz diyosun araliktayiz
Bu forum da daha okumuştum saatler sonra çıkan cizgide hamile olanlar kadinlar varmışSizi üzmek istemiyorum ama temmuzdan beri hamile olsaydınız artık bebeği bile hissederdiniz. Testlerde gördüğünüz kuruma çizgisidir.
Eşim yanımda yok tek başıma olduğum için sürekli kafama takıyorum..Maalesef.
Ama siz Temmuz da ilişki yaşamışsınız o yüzden kesın hamıle değilsiniz 4-5 aylık olacak olsaydıBu forum da daha okumuştum saatler sonra çıkan cizgide hamile olanlar kadinlar varmış
Gördüğünüz çizgi kuruma çizgisiEşim yanımda yok tek başıma olduğum için sürekli kafama takıyorum..
Gördüğünüz çizgi kuruma çizgisi
Evet olabilir ama öyle olupta hamile olanlar okudum ya şüphe işteGördüğünüz çizgi kuruma çizgisi
Boşuna kafanıza takmayın hamıle değilsiniz doktora da gitmişsiniz gözükürdü olsaydıEvet olabilir ama öyle olupta hamile olanlar okudum ya şüphe işteHatta hamileliğini 6. Ayinda ogrenenler varmis. Internette oku oku nereye kadar ((
Evet hayırlısı olsun..Boşuna kafanıza takmayın hamıle değilsiniz doktora da gitmişsiniz
Hayırlısı bı daha ki sefere inşallahEvet hayırlısı olsun..
Evet ekimin başında gittim birşeyler olabilir mi diyeBoşuna kafanıza takmayın hamıle değilsiniz doktora da gitmişsiniz gözükürdü olsaydı
Vajınal ultrason birde bu zamana kadar görünmeme imkanı yok
İnsallah. Esim birde çok sık gelemiyor.. Olsa bile tek başıma ne yapacağım..Hayırlısı bı daha ki sefere inşallah
Ailenız yokmu onlar yardımcı olur zaten olduğunda sağlıkla olsunda ne zaman olduğunun önemi yokİnsallah. Esim birde çok sık gelemiyor.. Olsa bile tek başıma ne yapacağım..
Kafanızı başka şeylerle meşgul edin hobı edınınİnsallah. Esim birde çok sık gelemiyor.. Olsa bile tek başıma ne yapacağım..
temmuz mukızlar eşim asker suriyede temmuzun ortasi birlikteligimiz oldu. Ondan sonra ben akıntıdan suphelendim ilsikiden 12 gün sonra klinikte kan tahlili yaptirdim negatifti. Arada idrar testleri de yaptım negatifti. Karnimda birşeyler hissediyor gibiydim birdaha gittim ekimde vajinal ultrasondan baktı doktor yok hiçbirşey kandan hcg de yapildi yine yok dedi. Ama kanamalarım hiç normal gelmiyor gibi. Bi cok az geliyor bi normal geliyor bi ağrı oluyor bi olmuyor. Dün sabah albi gebelik testi yaptim ilk 30 dk ikinci cizgi hiç yoktu aksam bi baktım 8 saat sonra falan 2. cizgi cok cooook belirsizdi. bugünde yaptım sabah 2 saat sonra baktım yine cok cok silik görünüyor. Olabilir mi sizce gebelik???
Evet tahmınen şişerdi kimisi şişmiyor onlara hastayımtemmuz muılaaahı melıke hanım . 5 aylık cocugu saklamak da cok zor olurdu ınankı . malum gobus sısıyor da :)) testte sılık cıkması ıcın 4 5 hafta olman lazım sonradan cıkan cızgıler kuruma cızgısı hem..
Yok ailem yakinimda esimin aileside ayni sekilde.. Ama o yanımda olmayınca insan baya yalnız hissediyor...Ailenız yokmu onlar yardımcı olur zaten olduğunda sağlıkla olsunda ne zaman olduğunun önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?