Hanımlar hamile miyim?

Yok ailem yakinimda esimin aileside ayni sekilde.. Ama o yanımda olmayınca insan baya yalnız hissediyor...
O zaman kendınıze hobı edının kafanız meşgul olsun yalnızlıktan kafanıza takıyorsunuz boşyere yalancı hamılelık belirtileri yaşarsınız.
Bı enstrüman alın çalmayı deneyin yada el işlerine bakın

Karnımı içeri cekemiyorum acıyor içleri nasıl bu kadar şiştim anlamıyorum yazıyorlar ya son aya kadar göbeğim çıkmadı hastayım onlara masallah keske bende öyle olsaydım

Karnımı içeri cekemiyorum acıyor içleri nasıl bu kadar şiştim anlamıyorum yazıyorlar ya son aya kadar göbeğim çıkmadı hastayım onlara masallah keske bende öyle olsaydım
Hayırlı bir bebeğin olur inşallah... Tombul bir karınla hamileliğin tadını çıkar:))

Ben sıramı savacağım inşallah hayırlısı ıle doğacak Allah olmayan herkese nasip etsin çok zor benım açımdan

y
Benım cinsiyet belli değil ama iç karnım yok galıba masallahı var karnımın bildiğin hamıle göbeği 4. Ayda çıktı hemde doğru düzgün yiyemiyorum bile
yapısal tabıkı ^^ ay rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin senle birlikte tum hamılelere:) kendı kardesım 13 de ogrendı cınsıyetını. gorumcem 22. haftada yuzde 80 kız denılerek ogrendı:)) saglıklı olsun da ogrenırsın yakında .)

Isim ne düşünüyorsun kiz yada erkek???
Cinsiyeti belli değil hala henüz isim karar veremedık ama 2 isim olacak o kesın babası e harfli isim istiyor kız da olsa erkekte bende başka isim istiyorum ilk isimleri benden daha karar vermedim bı cinsiyeti kesınlessın cokgüzel isimler buldum onları kağıtta yazıp cekecegim birini çok değişik isimler var duyulmamış (pera gibi gibi kız ismi örnek )

Şuan erken benim için ama
Valla çıkmıyor bana göre değil hamılelık ınsallah sağlıkla doğsun başka düşünmüyorum
İnşallah inşallah

Amin canım inşallah bizde öğrenırım detaylıya kaldı cinsiyet öğrenme işimiz

Benimde ikinci cizgim yarim saat sonra silik cikmisti adetime 3 gun kala yaptığımda. Bugun erken gebelik yaptim adete 2 gun var ve ikinci cizgi hemen cikti nasip hersey Rabbım kucağımızi bos bırakmasın
Benim daha zaman var abla ya.. esim yanimda olsun o zaman hersey olur((

Tekrar tekrar okudum yanlış mı okuyorum diye . En son ilişki temmuzda yani değil mi . Nerdeyse 5 aylık olacak çocuk . Testte ikinci çizgi hiç silik olur mu sizce nerdeyse doğacak çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…