Umutlandırmak istemem ama aynı durum arkadaşımın başına geldi , aynen böyle testler pozitif kan negatifti ondan üç gün sonra kan verdi hala negatif ama test pozitifti bir hafta sonra yeniden kan verdi 149 çıktı kan . Doktor bazen geç döllenme durumunda böyle şeyler yaşıyoruz demişti canım 1 haftaya adet olmazsan yine kan verBu durumu yaşayan var mı
Çok sevindim arkadaşınız adına bende pcos da var hani dedim belki geç mi yumurtladım falan ama bilemiyorumUmutlandırmak istemem ama aynı durum arkadaşımın başına geldi , aynen böyle testler pozitif kan negatifti ondan üç gün sonra kan verdi hala negatif ama test pozitifti bir hafta sonra yeniden kan verdi 149 çıktı kan . Doktor bazen geç döllenme durumunda böyle şeyler yaşıyoruz demişti canım 1 haftaya adet olmazsan yine kan ver
Onun da pcosu vardı balım . Evet normalde kana önce yansıyor ama doktor bu durumların bazen görüldüğünü söylemişti inan gözlerimle şahit olmasam sana kanda yoksa yoktur derdim ama bence sen yine de adet olmazsan yine kan verÇok sevindim arkadaşınız adına bende pcos da var hani dedim belki geç mi yumurtladım falan ama bilemiyorum
Test markaları neTestler de anında çıktı çift çizgi olarak belirgin de baya yani olmasa o kadar net çıkar mıydı bilemiyorum
Onun da pcosu vardı balım . Evet normalde kana önce yansıyor ama doktor bu durumların bazen görüldüğünü söylemişti inan gözlerimle şahit olmasam sana kanda yoksa yoktur derdim ama bence sen yine de adet olmazsan yine kan verhiçbir şey imkansız değil
Yıllardır test yapıyorum ve hiç pozitifi görmemiştim bide 4 tane test bende inanmıyorum kanda görmediğim sürece uma umarım vardır Rabbimin taktiriOnun da pcosu vardı balım . Evet normalde kana önce yansıyor ama doktor bu durumların bazen görüldüğünü söylemişti inan gözlerimle şahit olmasam sana kanda yoksa yoktur derdim ama bence sen yine de adet olmazsan yine kan verhiçbir şey imkansız değil
Birisi duratest birisi prodoctor birisi nimo birisi de artımedTest markaları ne
Artırma hariç diğerleri doğru gösteriyor olabilir prodoctor bende hiç yalancı çıkarmadı mesela inşallah vardır canım ya 4 test yanlış olmazBirisi duratest birisi prodoctor birisi nimo birisi de artımed
Doktorum bugün gel diyorArtırma hariç diğerleri doğru gösteriyor olabilir prodoctor bende hiç yalancı çıkarmadı mesela inşallah vardır canım ya 4 test yanlış olmaz
Git canım rahim kalınlığına baksın muayene eder bir daha kan bakar inşallah vardırDoktorum bugün gel diyor
Bence mutlaka git. Hayırlısı ile vardır inşallahDoktorum bugün gel diyor
İnşallahGit canım rahim kalınlığına baksın muayene eder bir daha kan bakar inşallah vardır
İnşallahBence mutlaka git. Hayırlısı ile vardır inşallah
Duratest artımed days doctor ve nimo bana hep yalanci pozitif verdiBirisi duratest birisi prodoctor birisi nimo birisi de artımed
Testlere de güven yok artık gerçekten şaka gibiDuratest artımed days doctor ve nimo bana hep yalanci pozitif verdi
Sizinkiler de hemen ve baya belirgin çıkmış mıydıDuratest artımed days doctor ve nimo bana hep yalanci pozitif verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?