Evet ben siteyi yeni kullanmaya başladim daha once bi konuya fotograf atmistim ordan bakar misiniz telefonumdan silmisimSizinkiler de hemen ve baya belirgin çıkmış mıydı
Benimde regl hala 8 gundur gecikti bebetime ve awox marka test aldim onlarda hic cizgi cikmadi ve diger markalardan 5er tane almistim farkli gunlerde yaptim hic koyulasma olmadiSizinkiler de hemen ve baya belirgin çıkmış mıydı
Tamam bi bakayım teşekkür ederimEvet ben siteyi yeni kullanmaya başladim daha once bi konuya fotograf atmistim ordan bakar misiniz telefonumdan silmisim
Benim 5. Gün yıllardır test yapıyorum ama silik çizgi bile görmemiştim 4 tane ilk yaptıklarım silikti ama dün yaptıklarım belirgindiBenimde regl hala 8 gundur gecikti bebetime ve awox marka test aldim onlarda hic cizgi cikmadi ve diger markalardan 5er tane almistim farkli gunlerde yaptim hic koyulasma olmadi
Testlere göre var gözüküyor acaba başka bir hastanede mi kan verseniz belki laboratuvar kaybaklı bir sorun vardırTestler de anında çıktı çift çizgi olarak belirgin de baya yani olmasa o kadar net çıkar mıydı bilemiyorum
Bilmiyorum ki hafta içi doktoruma gidicem artık o bakar ben umudumu keseyimTestlere göre var gözüküyor acaba başka bir hastanede mi kan verseniz belki laboratuvar kaybaklı bir sorun vardır
Bu 4 tane test bana yalanci pozitif verdi hatta prodoctor dan 3 tane yaptım hepsi pozitif tiBirisi duratest birisi prodoctor birisi nimo birisi de artımed
Bu 4 tane test bana yalanci pozitif verdi hatta prodoctor dan 3 tane yaptım hepsi pozitif ti
Siz yine de umudunuzu kaybetmeyin olani da var gosteriyo olabilir ben burada yorumlarda okumustum bu marka testlerden birine esine yapmislardi oda pozitif cikmisti elinizde fazla test varsa bi deneyin istersenizhayırlısı olsun artık k
Malesef testim yok ama bir türlü de anlam veremediğim bir durum yaşıyorumSiz yine de umudunuzu kaybetmeyin olani da var gosteriyo olabilir ben burada yorumlarda okumustum bu marka testlerden birine esine yapmislardi oda pozitif cikmisti elinizde fazla test varsa bi deneyin isterseniz
Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde 17 haziranda adet olmam gerekirdi 2 tane erken gebelik bir tane normal gebelik testi yaptım silik çizgi geldi kanda 0.6 çıktı adetime 2. Gününde kan testi vermiştim. Pazartesi bekliyorum kan testi vermek için çözemedim bende ne olduğunu adetim hiç geçikmezdi. Strese ve hgs çektirmiştim bu ay ona yordum ben açıkçası pazarteside kan testinde çıkmazsa kadın doğuma görünücem kasık batma göğüste hassasiyet beyazımsı akıntım var.Merhaba öncelikle olmam gereken adet tarihim 16 haziran ben adet tarihinden 3 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi gördüm bunun üzerine kan verdim ama kan 0.1 çıktı ama bulantım oluyor sürekli sırtımda kırılacak gibi ağrıyor idrarım kokuyor bunun üzerine şüphelenmiştim adet geçince verin dediler dün tekrar 3 tane test aldım farklı markalarda kaset ve erken olmak üzere testler hemen çift çizgi oldu ve gayet belirgindi çokda heveslenmiştim kan verdim ama 0.5 çıktı kanım ama doktor olmasa 4 testte pozitif çıkmazdı dedi bu durumu yaşayan var mı çok karmaşığım 3 yıldır evliyiz yardım edin lütfen testlerin 2 tanesinin fotografı vardı koyayım
Benim de bel ağrım gaz sorunum var idrarım kokuyor anlatamam yani mide bulantısı çok fazla yaşıyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelimMerhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde 17 haziranda adet olmam gerekirdi 2 tane erken gebelik bir tane normal gebelik testi yaptım silik çizgi geldi kanda 0.6 çıktı adetime 2. Gününde kan testi vermiştim. Pazartesi bekliyorum kan testi vermek için çözemedim bende ne olduğunu adetim hiç geçikmezdi. Strese ve hgs çektirmiştim bu ay ona yordum ben açıkçası pazarteside kan testinde çıkmazsa kadın doğuma görünücem kasık batma göğüste hassasiyet beyazımsı akıntım var.
Ben yıllardır test yapıyorum tek çizgiden başka bir şey görmedim ama 4 tane yani tesadüf mü hepsi kimyasal mı yaşadım acaba pcos var geç döllenme mi oldu anlamadımMerhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde 17 haziranda adet olmam gerekirdi 2 tane erken gebelik bir tane normal gebelik testi yaptım silik çizgi geldi kanda 0.6 çıktı adetime 2. Gününde kan testi vermiştim. Pazartesi bekliyorum kan testi vermek için çözemedim bende ne olduğunu adetim hiç geçikmezdi. Strese ve hgs çektirmiştim bu ay ona yordum ben açıkçası pazarteside kan testinde çıkmazsa kadın doğuma görünücem kasık batma göğüste hassasiyet beyazımsı akıntım var.
Genelde reglla benzer belirtiler verdiği için gebelik sanırım umutlanıyoruz böyle durumlarda. Rabbim hayırlısını nasip etsin ilk bebeğimde gaz ağrısıyla ben anlamıştım gebeliğimi. Bugün siz doktora göründünüz mü? Mide bulantısı için erken bence sıcak havalardan olabilir genelde bulantılar betahc çok yükselince başlıyor. 10-12. Haftalarda oluyor o.bende bel ağrısı var ama regl o ağrı olduğu için bende çok önemsemedim kendimde.Benim de bel ağrım gaz sorunum var idrarım kokuyor anlatamam yani mide bulantısı çok fazla yaşıyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelim
Pcos nedir bilmiyorum. Ben kendimde geç döllenmeden şüphe ediyorum açıkcası. Değilsede strese bağlı bir geçikmedir diye düşünüyorum. Testler gerçekten bozulmuş çünkü ilk gebeliğimde gecikmenin 3. Gününde vermiştim çift çizgi çıkmıştı. Kan verdim kanda da hemen çıktı. Bu testler ya çok hassaslaşıp kafa karıştırıyor yada yanlışBen yıllardır test yapıyorum tek çizgiden başka bir şey görmedim ama 4 tane yani tesadüf mü hepsi kimyasal mı yaşadım acaba pcos var geç döllenme mi oldu anlamadım
Bende hiç bulantı sırt ağrısı oluşmazdı regl belirtim sadece göğüs hassasiyeti olurdu o yok ama herşey var bende kimyasal gebelikten şüpheleniyorum salı günü gidicem doktora acildeki doktor testlerde çıktıysa vardır yanılma payı yok dedi bende testlere inanamadığımı belirttim öyle bir şey olamaz falan dedi tabii ki kanda çıkmadı testler güvenilir değilGenelde reglla benzer belirtiler verdiği için gebelik sanırım umutlanıyoruz böyle durumlarda. Rabbim hayırlısını nasip etsin ilk bebeğimde gaz ağrısıyla ben anlamıştım gebeliğimi. Bugün siz doktora göründünüz mü? Mide bulantısı için erken bence sıcak havalardan olabilir genelde bulantılar betahc çok yükselince başlıyor. 10-12. Haftalarda oluyor o.bende bel ağrısı var ama regl o ağrı olduğu için bende çok önemsemedim kendimde.
Pcos düzensiz yumurtlama o yüzden geç döllenme ihtimalim daha yüksek ama sanmıyorum dediğim gibi umudum yokPcos nedir bilmiyorum. Ben kendimde geç döllenmeden şüphe ediyorum açıkcası. Değilsede strese bağlı bir geçikmedir diye düşünüyorum. Testler gerçekten bozulmuş çünkü ilk gebeliğimde gecikmenin 3. Gününde vermiştim çift çizgi çıkmıştı. Kan verdim kanda da hemen çıktı. Bu testler ya çok hassaslaşıp kafa karıştırıyor yada yanlış
Pcos düzensiz yumurtlama o yüzden geç döllenme ihtimalim daha yüksek ama sanmıyorum dediğim gibi
sağlık ocağındaki doktor bana testler yalancı pozitif çıkarabiliyor dedi. Adamlar satmak için herhalde testlerle oynuyor gibi geldi bana. İnşallah gebelik vardır pazartesi haberleşelim inşallahBende hiç bulantı sırt ağrısı oluşmazdı regl belirtim sadece göğüs hassasiyeti olurdu o yok ama herşey var bende kimyasal gebelikten şüpheleniyorum salı günü gidicem doktora acildeki doktor testlerde çıktıysa vardır yanılma payı yok dedi bende testlere inanamadığımı belirttim öyle bir şey olamaz falan dedi tabii ki kanda çıkmadı testler güvenilir değil
Hayırlısı olsun pazartesi haberleşelim inşallahPcos düzensiz yumurtlama o yüzden geç döllenme ihtimalim daha yüksek ama sanmıyorum dediğim gibi umudum yok
İnşallah güzel haberle burada buluşuruzHayırlısı olsun pazartesi haberleşelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?