Hanımlar ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ne yapıcam bilmiyorum bakar mısınız

Benimde regl hala 8 gundur gecikti bebetime ve awox marka test aldim onlarda hic cizgi cikmadi ve diger markalardan 5er tane almistim farkli gunlerde yaptim hic koyulasma olmadi
Benim 5. Gün yıllardır test yapıyorum ama silik çizgi bile görmemiştim 4 tane ilk yaptıklarım silikti ama dün yaptıklarım belirgindi

Testler de anında çıktı çift çizgi olarak belirgin de baya yani olmasa o kadar net çıkar mıydı bilemiyorum
Testlere göre var gözüküyor acaba başka bir hastanede mi kan verseniz belki laboratuvar kaybaklı bir sorun vardır

hayırlısı olsun artık k
Siz yine de umudunuzu kaybetmeyin olani da var gosteriyo olabilir ben burada yorumlarda okumustum bu marka testlerden birine esine yapmislardi oda pozitif cikmisti elinizde fazla test varsa bi deneyin isterseniz

Siz yine de umudunuzu kaybetmeyin olani da var gosteriyo olabilir ben burada yorumlarda okumustum bu marka testlerden birine esine yapmislardi oda pozitif cikmisti elinizde fazla test varsa bi deneyin isterseniz
Malesef testim yok ama bir türlü de anlam veremediğim bir durum yaşıyorum

Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde 17 haziranda adet olmam gerekirdi 2 tane erken gebelik bir tane normal gebelik testi yaptım silik çizgi geldi kanda 0.6 çıktı adetime 2. Gününde kan testi vermiştim. Pazartesi bekliyorum kan testi vermek için çözemedim bende ne olduğunu adetim hiç geçikmezdi. Strese ve hgs çektirmiştim bu ay ona yordum ben açıkçası pazarteside kan testinde çıkmazsa kadın doğuma görünücem kasık batma göğüste hassasiyet beyazımsı akıntım var.

Benim de bel ağrım gaz sorunum var idrarım kokuyor anlatamam yani mide bulantısı çok fazla yaşıyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelim

Ben yıllardır test yapıyorum tek çizgiden başka bir şey görmedim ama 4 tane yani tesadüf mü hepsi kimyasal mı yaşadım acaba pcos var geç döllenme mi oldu anlamadım

Benim de bel ağrım gaz sorunum var idrarım kokuyor anlatamam yani mide bulantısı çok fazla yaşıyorum hayırlısı hakkımızda haberleşelim
Genelde reglla benzer belirtiler verdiği için gebelik sanırım umutlanıyoruz böyle durumlarda. Rabbim hayırlısını nasip etsin ilk bebeğimde gaz ağrısıyla ben anlamıştım gebeliğimi. Bugün siz doktora göründünüz mü? Mide bulantısı için erken bence sıcak havalardan olabilir genelde bulantılar betahc çok yükselince başlıyor. 10-12. Haftalarda oluyor o.bende bel ağrısı var ama regl o ağrı olduğu için bende çok önemsemedim kendimde.

Ben yıllardır test yapıyorum tek çizgiden başka bir şey görmedim ama 4 tane yani tesadüf mü hepsi kimyasal mı yaşadım acaba pcos var geç döllenme mi oldu anlamadım
Pcos nedir bilmiyorum. Ben kendimde geç döllenmeden şüphe ediyorum açıkcası. Değilsede strese bağlı bir geçikmedir diye düşünüyorum. Testler gerçekten bozulmuş çünkü ilk gebeliğimde gecikmenin 3. Gününde vermiştim çift çizgi çıkmıştı. Kan verdim kanda da hemen çıktı. Bu testler ya çok hassaslaşıp kafa karıştırıyor yada yanlış

Bende hiç bulantı sırt ağrısı oluşmazdı regl belirtim sadece göğüs hassasiyeti olurdu o yok ama herşey var bende kimyasal gebelikten şüpheleniyorum salı günü gidicem doktora acildeki doktor testlerde çıktıysa vardır yanılma payı yok dedi bende testlere inanamadığımı belirttim öyle bir şey olamaz falan dedi tabii ki kanda çıkmadı testler güvenilir değil

Pcos düzensiz yumurtlama o yüzden geç döllenme ihtimalim daha yüksek ama sanmıyorum dediğim gibi umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…