canım benimde kızım olacak isim konusu hala bizde de belirsiz ben ön isim olarak nefise koyacam annemin adı yanınada kısa birsey düşünüyoruz
çok fazla isim düşündük ceren koyardım bana kalsa ama yakınımızda var eşim irem olsun diyor bende alıştım ireme bakalım artık nil de güzel ama hayırlısı olsun
canım benimde kızım olacak isim konusu hala bizde de belirsiz ben ön isim olarak nefise koyacam annemin adı yanınada kısa birsey düşünüyoruz
çok fazla isim düşündük ceren koyardım bana kalsa ama yakınımızda var eşim irem olsun diyor bende alıştım ireme bakalım artık nil de güzel ama hayırlısı olsun
saolun kızlar benim aklımdan aslında nil geciyor hadislerde gecen isim en azından tek nil koysam kısa mı olur dersiniz elvin ismini cok seviyorum ama onunda gecerliliği dünyada sadece.. bilemedimmm kiiii.....
merhaba kızlar benim kızım olucakmısinşallah hayırlısıyla ama isimde kararsız kaldım. tek isim olarak kuranda yada hadislerde geçen isim istiyorum yada 2isim mi olsun bilemedim..... yardım edin
hayırlısıyla benimde kızım olacak ama isim konusu çok zor bir işmiş ya:26: yok söylemesi güzel olsun yok anlamı derken kafam karışıyor.şimdilik daha güzel bişey bulamazsak nilda diye düşünüyoruz.sizce nasıl kızlar
ben de elvin ismine bayılıyorum. söyleyişi öyle kibar ve yumuşsk ki...
önemli olan kötü anlamlı bir isim koymamanız. anlamı güzel olsun yeter, bir arkadaş daha söylemiş, kur'an da geçiyor olması zorunlu değil. sonuçta kitabımızda geçen o kadar çok kelime var ki...kötü anlamlılar da var. içinize sinen bir isim olsun. nil de güzel elvin de. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
valla benim de kızım olacak ama bizde de hala isim yok ne kadar zormuş prenseslere isim bulmak ama ne koysak ykışıyor yaa :)
bende güzel bir iki isim paylaşayım serra,berrin,nursima,gülsima,buğlem önemli olan ismin anlamı illaki kuranda geçmesi gerekmiyor güzel anlamlı olması yeterli inş. Güzel isimler koyar hayırlı evlatlara sahip oluruzz
merhaba kızlar benim kızım olucakmısinşallah hayırlısıyla ama isimde kararsız kaldım. tek isim olarak kuranda yada hadislerde geçen isim istiyorum yada 2isim mi olsun bilemedim..... yardım edin
hayırlı olsun bebişin.. iki isim koymak sünnetmiş bi arkadaşım söylemişti..birini çok beğendiğin diğerinide hadislerde yada sahabe hanım isimlerinden koy istersen..ALLAH adıyla uzun ömürler versin bebişine..
hayırlı olsun bebişin.. iki isim koymak sünnetmiş bi arkadaşım söylemişti..birini çok beğendiğin diğerinide hadislerde yada sahabe hanım isimlerinden koy istersen..ALLAH adıyla uzun ömürler versin bebişine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?