Hanımlar kızım olucakmıs bana isim önerin.......

canım benimde kızım olacak isim konusu hala bizde de belirsiz ben ön isim olarak nefise koyacam annemin adı yanınada kısa birsey düşünüyoruz
çok fazla isim düşündük ceren koyardım bana kalsa ama yakınımızda var eşim irem olsun diyor bende alıştım ireme bakalım artık nil de güzel ama hayırlısı olsun

gercekten zor işmiş ömür boyu kullanacak sonucta :) benim anneminde kayınvalideminde ismi aynı ama eşimin abisi koymus gerek yok diye düşündük bakalım artık eşim nil ismini cok begenmiyor bakalım nolcak :)

kuranda da gecen ve benim begendigim isimler
ela
lena (kızım olursa bunu ck istiyorum)
nas (nas suresi)
aleyna
ecrin (dua da ecrin kerim arka arkaya geciyor)
esila

hanımlar yaa :18::18::18:

nilşah nasıl bir isim....

kızımmmm ne zormus sana isim begenmek....

valla benim de kızım olacak ama bizde de hala isim yok ne kadar zormuş prenseslere isim bulmak ama ne koysak ykışıyor yaa :)
bende güzel bir iki isim paylaşayım SERRA,BERRİN,NURSİMA,GÜLSİMA,BUĞLEM önemli olan ismin anlamı illaki Kuranda geçmesi gerekmiyor güzel anlamlı olması yeterli inş. güzel isimler koyar hayırlı evlatlara sahip oluruzz

hayırlısıyla benimde kızım olacak ama isim konusu çok zor bir işmiş ya:26: yok söylemesi güzel olsun yok anlamı derken kafam karışıyor.şimdilik daha güzel bişey bulamazsak nilda diye düşünüyoruz.sizce nasıl kızlar

selam kızlar bende kız annesi olucam inşallah. kızım ismini de koydum şimdiden -cemre naz- sende beğendiysen koyabilirsin canım

saolun kızlar benim aklımdan aslında nil geciyor hadislerde gecen isim en azından tek nil koysam kısa mı olur dersiniz elvin ismini cok seviyorum ama onunda gecerliliği dünyada sadece.. bilemedimmm kiiii.....

ben de elvin ismine bayılıyorum. söyleyişi öyle kibar ve yumuşsk ki...
önemli olan kötü anlamlı bir isim koymamanız. anlamı güzel olsun yeter, bir arkadaş daha söylemiş, kur'an da geçiyor olması zorunlu değil. sonuçta kitabımızda geçen o kadar çok kelime var ki...kötü anlamlılar da var. içinize sinen bir isim olsun. nil de güzel elvin de. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

merhaba kızlar benim kızım olucakmıs inşallah hayırlısıyla ama isimde kararsız kaldım. tek isim olarak kuranda yada hadislerde geçen isim istiyorum yada 2isim mi olsun bilemedim..... yardım edin

berika ismi kuran dandır.araştır.kızım olsaydı düşünüyordum

cok begendim sekerim olabilir bence hatta eşime sunucam nilda ismini nil gecen isimleri seviyorum nilda elvin koysakmı acep....
bu ara sude ismide hosuma gidiyor elvin sude gibi....

ewet tatlım önemli olan anlamının güzel olması cok kararsızım yahuu bide görümcemin adı elvan :) tabi o bu isme coktan alıstı ama ben kararsızım kiiii....

hanımlaaarrr günaydın kızım için dün gece rüya gördüm ismini inci diye düşünüyorduk.. uyandıgımda cok sasırdım cünkü hiç aklımızdan gecen isim değildi.. eşime söyledim oda cok şaşırdı :) sanırım inci olucak.....

gerçekten zor bide etrafdakilere sorarsan daha vahim durum bide şeye sinir oluyorum irem ismine karar verdik gibi oldu etrafdan soruyorlar isim ne olacak diye irem dediğimde başka isim bulamadınız mı diyorlar ya sinir oluyorum şunu koysanız ya diyorlar daha da uyuz oluyorum senin beğendiğini ben beğenmek zorunda değilim ki...

merhaba kızlar benim kızım olucakmıs inşallah hayırlısıyla ama isimde kararsız kaldım. tek isim olarak kuranda yada hadislerde geçen isim istiyorum yada 2isim mi olsun bilemedim..... yardım edin

hayırlı olsun bebişin.. iki isim koymak sünnetmiş bi arkadaşım söylemişti..birini çok beğendiğin diğerinide hadislerde yada sahabe hanım isimlerinden koy istersen..ALLAH adıyla uzun ömürler versin bebişine..

saol şekerim ya dün gece rüyamda kızıma inci ismini koyuyorduk :) sanırım inci olucak...

saol şekerim dün gece rüyamda kızıma inci ismini koyuyorduk sanırım ismin biri inci olucak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…