Hanımlar kızım olucakmıs bana isim önerin.......

geçen gün ''alya''isimli bi bebek sevdim.manası gökyüzü demekmiş..bizde defne düşünüyoruz

nisa imran maide düşünmez misiniz? Direkt sure ismi ve kadına hitaben gelen sureler. bu arada irem yalancı cennet, ecrin ise borç para gibi bir anlama geliyor ama biz bunları güzel anlamlı bilirdik. ben de kızıma isim ararken öğrendim. Allah hayırlı doğumlar versin...

benımde kızım olucak ve bız tamam bu olcak dıyemedık hıç hep degışıyor bu haftakı ısmımızde alya derin

mehlika >>>ay parçası kadar güzel
berra>>>hem yüz hem ahlaken güzel
kayra>>>Allahtan gelen iyilik lütuf
tuğba>>>cennet ağacı

ben bu isimleri çok beğeniyorum ama kız olursa inşaallah mehlika koyacağız:)))

Kızımız olursa Rana düşünüyoruz biz de. ama başına bi isim bulamamıştık. biraz önce yorumları okurken Elif Rana diye bi öneri vardı. bayıldımmmm ...:)

İrem ismini tavsiye etmiyorum nette araştırırsanız kötü anlamlı isimlerden.

Benim yeğenimin adı Reyyan,oruca düşkün olanların gireceği cennet kapısının adı
Kardeşimin adı Selva,kuranda birkaç yerde geçer kudret helvası ve cennet ağacı
Kızımın adı Ece Zeynep
Bir kizım daha olursa Cemre koymayı düşünüyorum.kimsede olmasın diye antin kuntin isimlere çok karşıyım itici oluyor.söylemesi zor isimlere karşıyım.bir de kaybettiğim oğlumun adı Eymen'di.kızlara da konuyor.

normal ısım olarak selız ısmı cok guzell,ama eger kuranda gecen ısımlerden ıstıyosan benım adım selen mesela selen olabılır kuranda gecıyo bıde sevval var oda kuranda gecıyo.hayırlı ugurlu olsun canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…