- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
Anlatamiyorum ki... Biz ne zaman disariya ciksak girdigimiz mekandaki*müsteri veya garson* kadinlar hep bakiyor. Bi kac defa resmen kocamin yuzune bakmak icin yer degistiren kadinlar oldu. *lar diyorum cunku bi defasinda 3-4kadin toplanmislar, yemek vs bi ara bi baktim benim arkama gecmisler. E ben kocamdan da eminim. Adam yemegiyle benim gozlerim arasinda gidip geliyir. E ne bu simdi.Ben esim dpzelmez dedigin zamanlar olmustu. Resmen buyuzden ayri düsecektik. Ama cok cabaladi. Baska kadinlar hicbirsey yapamaz. Hersey kocanda biter üstelik baska kadinlar degil kocan herzamaan senin muhattabin.
Insallah icinizden törpülersiniz :))) esimde hala kiskanc ondada gitmeyecek lakin benim icin önemli olan kendini törpülemeyi basardi. Bunuda beni sevdigi icin yapti ben cok mutlu oldum. Cünkü cok zor kendisi icin kiskancliginin büyük bölümünü kontrol altina alabilmek@papateshatun O kadınlar hep hayatımızda olacaklar onlar hiç gitmeyecekler. Çok kötu bir durum bu gerçekten kötü haklısın... Dediğin gibi Sen eğer bunu atabılırsen evet kıskanclıgın olgunlasır , ama bu bızım ıcımızdekı kıskanclık hiiç gıtmeyecek :))) Tamamen yok etme sakın o bıraz da olsa kalsın lazım oluyor :))))
O kadinlar melesef hep beni bulurlar. Allah'in yarattigi her kul guzeldir ama hani oyle pek bi guzellikleride yok. Neylerine guveniyorlar yada amac ne yani. İnkar evli olsalar ve aynisini kendileri yasasalar hoş mu olurdu sanki ? Bilmiyorum ya, benim damarlarimda akan kan bence kirmizi degil* kıskançlık*@papateshatun O kadınlar hep hayatımızda olacaklar onlar hiç gitmeyecekler. Çok kötu bir durum bu gerçekten kötü haklısın... Dediğin gibi Sen eğer bunu atabılırsen evet kıskanclıgın olgunlasır , ama bu bızım ıcımızdekı kıskanclık hiiç gıtmeyecek :))) Tamamen yok etme sakın o bıraz da olsa kalsın lazım oluyor :))))
Bak söyle, belki inanmicaksiniz ama biz ne zaman bi yere gitsek, yemek,alisveris,gezme vs kadinlar cidden bakiyor, bazilari bakmakla yetinmeyip konusmaya calisiyir tamda o sirada *KOCACIM....* diyip koluna girip kadinada hafif yan durmuş pzsynda gözlerimi kısıp pic bakisi atiyorum. Tabi bozulup terk ediyor orayi. Baska turlusu zor.Arkadaslar sizi kesinlikle üzmek istemiyorum ama bu sizin söylediklerinizin aynisini esim bana söylüyor. Erkekler hep sana bakiyor falan filan. Bu dogru degil ama. Insanlar normalde baksa sana bütün erkekler bana hayranmis gibi hissediyor. Ben hic bakan göremiyorum etrafimda. Arkadaslarim bakanda baksin. Buyuzden kocanizi üzmeye degermi. Asiri kiskanclik karsindakini sogutuyor. Nekadar sevdede kisi sizden uzaklasiyor
Canim kiskanda kocanla sakin kavga etme veya ima etme.Bak söyle, belki inanmicaksiniz ama biz ne zaman bi yere gitsek, yemek,alisveris,gezme vs kadinlar cidden bakiyor, bazilari bakmakla yetinmeyip konusmaya calisiyir tamda o sirada *KOCACIM....* diyip koluna girip kadinada hafif yan durmuş pzsynda gözlerimi kısıp pic bakisi atiyorum. Tabi bozulup terk ediyor orayi. Baska turlusu zor.
Cok iyi. Huzursuzluk cikmaz. Bende diyorum sosyal medyada neymis ben arkadadlarimi telefondanda konusurumHımm evet evet . Eşimle ben kullanmıyoruz zaten sadece onun bir savaş oyunu var benımde daha farklı bazen kendımıze zaman ayırmaktan yanayız..
Ne eşim nede ben wp disinda sosyal medya kullanmiyoruzBide bir tiyo vereyim. Ikinizde sosyal medya kullanmayin. Silin ikinizde.
Cogunu o fark etmiyor. Evde yada yolda giderken anlatiyorum. Fark ettikleride oliyor, hatta benim goremediklerimi anlattigida olmustur. Ama anlatirken alayci anlatiyor, yani kadinlari anlatirken cok ciddiyetsiz, pek sevmiyor o tarz seyleri anlatmayi.@patateshatun arkadasım bu olaylar olurken eşin ne yapıyor peki.. ? Ben böyle bir durumla karsılassam eşim ılk tepkiyi verır kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?