Hanımlar kocanizi kiskandiginizi belli eder misiniz?

Ben esim dpzelmez dedigin zamanlar olmustu. Resmen buyuzden ayri düsecektik. Ama cok cabaladi. Baska kadinlar hicbirsey yapamaz. Hersey kocanda biter üstelik baska kadinlar degil kocan herzamaan senin muhattabin.
Anlatamiyorum ki... Biz ne zaman disariya ciksak girdigimiz mekandaki*müsteri veya garson* kadinlar hep bakiyor. Bi kac defa resmen kocamin yuzune bakmak icin yer degistiren kadinlar oldu. *lar diyorum cunku bi defasinda 3-4kadin toplanmislar, yemek vs bi ara bi baktim benim arkama gecmisler. E ben kocamdan da eminim. Adam yemegiyle benim gozlerim arasinda gidip geliyir. E ne bu simdi.

haha çok iyisin ya sevdim seni arkadaşım... Ben senin şuan sevgiliyken dediklerin aynısıydım. Bir keresinde oyle bir olay yaşadım kız yan masamızdan bakıyor ama bakmak nasıl bakmak anlatamam. Eşim bıle rahatsız oldu fakat belli etmedım onun yanında.. lavabo aklıma geldı gıdecektı elbet ve gıttı. Arkasından bende gıtttım sonra bir sıkıstırırsın olanlar oldu sessız sedasız ve kız masadan kalktı kızın sadece dedıgı tek bır kelıme begendım ve baktım sonrasını beyın olarak zaten yandı devreler ben sessızlıgımı korudum ve esımın yanına gıttım :))

Insallah icinizden törpülersiniz :))) esimde hala kiskanc ondada gitmeyecek lakin benim icin önemli olan kendini törpülemeyi basardi. Bunuda beni sevdigi icin yapti ben cok mutlu oldum. Cünkü cok zor kendisi icin kiskancliginin büyük bölümünü kontrol altina alabilmek

O kadinlar melesef hep beni bulurlar. Allah'in yarattigi her kul guzeldir ama hani oyle pek bi guzellikleride yok. Neylerine guveniyorlar yada amac ne yani. İnkar evli olsalar ve aynisini kendileri yasasalar hoş mu olurdu sanki ? Bilmiyorum ya, benim damarlarimda akan kan bence kirmizi degil* kıskançlık*

Eşinizden eminseniz sıkıntı yoktur arkadaslar.. Ben esımden emınım dısarıdakı agzımı bozmayacagım onlar bızı tahrık edıyor yapın ama sessız sedasız..

Çok dikkat ediyoruz o yüzden gözümüze batıyorlar ama şöyle duşun emın olalım , bız kadınlar dısarıya cıktıgımızda erkekler de bakıyordur bu esımız ıcınde gecerlı

Arkadaslar sizi kesinlikle üzmek istemiyorum ama bu sizin söylediklerinizin aynisini esim bana söylüyor. Erkekler hep sana bakiyor falan filan. Bu dogru degil ama. Insanlar normalde baksa sana bütün erkekler bana hayranmis gibi hissediyor. Ben hic bakan göremiyorum etrafimda. Arkadaslarim bakanda baksin. Buyuzden kocanizi üzmeye degermi. Asiri kiskanclik karsindakini sogutuyor. Nekadar sevdede kisi sizden uzaklasiyor

İlk yil boyle degildim. Bu yil cok asiri kiskanclik krizlerine girmeye basladim. Ya acaba diyorum bazen, dönüm noktasimi suan bulundugum yer. Cunku bi oyleyim bi boyle. Kararsizim, kendi icimde resmen geym of trons..

Bak söyle, belki inanmicaksiniz ama biz ne zaman bi yere gitsek, yemek,alisveris,gezme vs kadinlar cidden bakiyor, bazilari bakmakla yetinmeyip konusmaya calisiyir tamda o sirada *KOCACIM....* diyip koluna girip kadinada hafif yan durmuş pzsynda gözlerimi kısıp pic bakisi atiyorum. Tabi bozulup terk ediyor orayi. Baska turlusu zor.

Hımm evet evet . Eşimle ben kullanmıyoruz zaten sadece onun bir savaş oyunu var benımde daha farklı bazen kendımıze zaman ayırmaktan yanayız..

Canim kiskanda kocanla sakin kavga etme veya ima etme.

Bide bir tiyo vereyim. Ikinizde sosyal medya kullanmayin. Silin ikinizde.
Ne eşim nede ben wp disinda sosyal medya kullanmiyoruz ayyy dusunemedim suan. Allah korusun. Olmaz olamaz. Zaten oyle her yaptigini herkes bilsin iatemez. Hayati gizli yaşayanlardaniz. Ay hakkini yemiyim eşimin, hic oyle kotu huylari yoktur :)

Demekki neymis. Esinize güveniyorsunuz asiri kiskancliga gerek yokmus. Gözünüzde büyütmeyin. Sizde güzel kafdinlarsiniz. Yoksa esiniz sizi secermiydi

@patateshatun arkadasım bu olaylar olurken eşin ne yapıyor peki.. ? Ben böyle bir durumla karsılassam eşim ılk tepkiyi verır kadına
Cogunu o fark etmiyor. Evde yada yolda giderken anlatiyorum. Fark ettikleride oliyor, hatta benim goremediklerimi anlattigida olmustur. Ama anlatirken alayci anlatiyor, yani kadinlari anlatirken cok ciddiyetsiz, pek sevmiyor o tarz seyleri anlatmayi.
Bazende o yapiyor pclik.
Mesela ; eczaneye girdigimiz bi gun kadinlar vardi. 2kadin. İlac alicaz. Eşim verdi receteyi, kadin bizi ayri ayri musteri sanmis, ben o ara hamilelik periyoduna bakiyodum dikkatimi cekmisti, bi an ;
Kolumdan cekti beni, bebişimizde büyüyor yavas yavas dedi. Sanki hamileyim ve o yuzden periyoda bakiyorum izlenimi yaratti. Sorma tam da o an bana gulme krizi gelmisti. Eczaneden ciktik arabada hala kikir kikir guluyodum :) disardaki kadinlara taviz vermez hicbir zaman. Zaten gittigimiz mekanlarda el ustunde karsilaniriz saygiyla. Yinede bizi bilmeyen mekanlarda oluyor çatlaklar illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…