Hanımlar kocanizi kiskandiginizi belli eder misiniz?

kıskancımdır ama zamanla öğrendim ki kıskandığımı belli edip mabadını kaldırmamalı

Valla canım insan kıskanarak kendine yapiyor boş yere üzülülüp sıkılmaya ne gerek var ..yapan kendine yapar ..
Cok haklisin bende 5 yillik evliyim son bi yildir toparlayabildim kendimi biraz
Asiri derecede kiskanc biriydim hálá öyleyim ama belli ettirmemeye calisiyorum ve kafamda kurmamaya calisiyorum

Sizler kac yasindasiniz
Ben 21 yasindayim . bugun kendim icin buyuk bi adim attim. Eşimle dunden beri tripliydim. Kiskanclik yuzunden hemde. Bugun ilk defa alttan alabildim. Yaptigimin yersiz ve hata oldugunu soyledim. Ozur diledim eşimden. Kizlar bana sımsıkı sarildi öptü kokladi, ben kadınımı cok özlemişim dedi. Suan cocuklar gibi mutluyum . *zaten cocuksun diyenler olabilir*
Ama
Uzun zamandir en mutlu oldum şey bu oldu :) bazen kendi icimde çatisiyorum, kafamin icinde birsuru ses, kimi alttan al diyor,kimi sem haklisin susma diyor kimi de bu iki dusuncenin de dogru olmadigini aslinda hic tepki vermesem bile hallolacagini soyluyor. Nasil bi dönem bu anlayamadim. Ergenlikten cikali oldu baya bi. Bu yeni bi kabuk mu ? Yasima gore normal mi bu çatismalar?

Ilerde fikitleriniz degisir. Sakinlesirsiniz. Gencligin verdigi heyecan.

Canim bende 22 yasindayim 23 ume 3 ay var ve inanin bende aynen sizin gibiydim 6 ay öncesine kadar ama baktim ki tepki vermeyince kendiliginden geciyo degilse tartismalar huzursuzluklar cok oluyor ...

Canim bende 22 yasindayim 23 ume 3 ay var ve inanin bende aynen sizin gibiydim 6 ay öncesine kadar ama baktim ki tepki vermeyince kendiliginden geciyo degilse tartismalar huzursuzluklar cok oluyor ...
Evet cok huzursuz hisseditorum kendimi. Cok dogru. Ama iyiyim yani, dunden beri esimle inanilmaz bi ambiyans yasiyoruz. Büyüyorum

Kiskaniyorum evet ama dozunda ve cok cok nadir belli ederim. Esim karizmatiktir ama soguk mesafeli bi durusu vardır dışarıdan. Hicbir bayanla gereksiz muhabbete girdigine sahit olmadım daha. Benim kiskanmama sebebim guven. Adam malzeme vermiyor kiskanmam icin. Kocama bakan iltifat eden bi kadin olsa gururlanirim valla hic te trip atmam güler gecerim.

Eski sevgilimle aksine cok tartisirdik mesela. Cunku hemen samimiyet kurardi gerekli gereksiz birtakım insanlarla. Bundan da ben hoslanmazdim.

Isin özü esine güvenen kadin kiskanmaz. Deli miyim bi kadın bakti diye adami darliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…