Kuzenim haber vermeden disariya filan cikmis cocukta aradiginda acmamis kizcagi icin eve gelincede itiraf etmis kuzenim disardaydim diye orda bir tartismalari olmus.. Cocuk ozaman guvenmiyorum artik falan demis ve ayri sehirdeler.. Kuzenimde 1 gun once twitter hesabinu bulmus erkek arkadasinin ve cocuk haksizken kuzenimi suclamis senin yuzunden actim falan dite bunun ustunede bu yasananlar olmus iste.. Ama birbirlerini cok seviyorlardi cocuk surekli her bulusmaya gullerle falan geliyormus.. Kuzenim bitik durumda cocugun kardesiyle falan konusms kardeside barsrsnz ustune gitme falan demis.. Cocuk suanda mesaj falan atmiyor cunku kuzenimde tamam bitirmk istysan bitsin demis dahada konusmadilar..
Yok evlenmeye niyeti yok zaten cunku erkek arkadasina cok asik cok seviyor gercekten.. Suan bosluktayim diyip surekli agliyor ve iliskilerini tum cevre biliyordu.. Kuzenim ben bekliycem herseye ragmen diyor ama bir yandanda cocugun dediklerini hazmedemiyor ve cocuk icin universtye erzuruma falan gtmsti kuzenim.. Ve cok kotu durumda gercktn kndni tut diyorum ama agliyor surekli2 olasilik var bence
birincisi bilirim erkekler askere gidrken kafalari allak bullak oluyor, hatta askerdekiler sevgilisi olanlara sende akil yok
ne sevgilisi bekleyen bi kiz bile gormedim seninkide birakicak senin elin kolun burda bagli oturucaksin diyorlar.
egerki askerlikten donmus olan arkadaslariyla takildiysa bu aralar bence onlarin tavsiyelerine uymustur: ayril sevgilinden.
ikinci olasida su, laflari baya agir olmus erkegin.Yani belkide aklinda bitirdi.
ama tavsiyem su olucak arkdasina, acele etmesin sakin evlenmeye.
Hayatina devam etsin ve kendini toparlasin.Zaten toparlamaya sevgiliside doner.
sevgilisi arkadsinin hala bekar oldgunu gorunce belki butun o dusunceleri silinir: benim sevgilim digerleri gibi degilmis der.
ha degismezsemi dusunceler? o zman sal gitsin.
Ama bence kesinlikle beklesin evlenmeye acele ederse su vakit yanlis kararlar verir ve yuvasi mutlu bi yuva olmaz.
Uzerine bide burda okudukca dusuncelere kapilir ister istemez bilirim, belki askerlikten snra bana geri donecekti diye bi dusunce olur.
o yuzden,EvLENMESIn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?