Hanımlar kuzenimin ayrılığı için fikirleriniz..

flame85

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
8
0
16
Eskişehir
selam hanımlar..

Ben bu konuyu kuzenim rica ettiği için açıyorum çünkü yeni üyelikte bir kaç saat onay bekleniyor..

Kendisi çok kötü durumda 5 yıllık ilişkisini erkek arkadaşı bitirdi ve şubatta askere gidecek erkek arkadaşı..

Kuzenim ne dediyse olmamış mesajlar atmış cevap vermemiş ve asıl ayrılması gereken bizim kızken erkek arkadaşı ne yapıp ne edip kendini haklı çıkarıp ayrılmış..

Yalnız çok seviyorlardı birbirlerini aileler falanda biliyordu..

Çok kavgada ederlerdi ama hep barışırlardı bir kaç saat içerisinde..

Şimdi sizden ricamız nasıl bir yol izlemeli kuzenim.. Bu kuzenim 22 erkek arkadaşı 23 yaşında.. Çocuklukları falanda hep beraber geçti..

Çocuk bizim kıza bekleme evlen bukadar erken tanımasaydık birbirmizi falan demiş..

Ve şuanda çocuk erzurumda bizim kız eskişehirde..

Çok ağlıyor o benden ayrılamazdı biliyorum diyor..

Ne düşünüyorsunuz kızlar barışırlarmı.. Kuzenim çok ağlıyor elim ayağım boşlukta diyor..

Erkek arkadaşına mesaj attığında çocuk bırak peşimi falan da demiş..

Bizim kız hayatında başkasımı var başkasınımı seviyorsun artık dediğinde başkası yok diyormuş..

Ne düşünüyorsunuz..

bence fazla üstüne gitmesin askere gideceği için psikolojisı değişmiştir normal biraz toplasin o da kendini gitmeden 1 hafta önce falan konuşmaya çalışsn sakin kafayla

neden kavga etmişler büyük hakaretler varsa büyük tartışmalar varsa barışmaları çok zor ama çocukta askerlik psikolojisinden dolayı da ayrılmak istemiş olabilir arkasında onu bekleyen üzgün birinin olmasını istememiş olabilir

Biraksin üstüne gitmesin , eger kuzenini gercekten seviyosa zaten geri gelecektir..
Seven insan kolay kolay birakmaz..
biraz zaman gecsin belki duzelir yok duzelmez diyoraaniz
Eger simdiden boyle yapiyos hic olmasin daha iyi...

Kızlar bende söylüyorum arama mesaj atma diye ama çok ağlıyor çok üzgün.. Bütün ailede bildiği için böyle ayrılığı hiç beklemiyordu..
Üstelik askerden dönünce hemen söz falan olacaktı.. Bizim kızda çok üstüne gitmiş çocuğun durmadan mesaj atmış beni bırakamzsın falan diye çocukta bırak peşimi demiş.. Beni bekleme evlen hayatını yaşa demiş.. Ve daha bir sürü şey söylemiş.. Askerlik psikolojisindendir falan diyorum ama çocuk hemen facebook hesapları falan açmış.. Kuzenimde iki gözü iki çeşme ağlıyor.. O beni böyle bırakmazdı benim yanımda ben eskişehire döneceğimde hüngür hüngür ağladı söz vermiştik birbirimize ben onu bekliycektim diye.. Çocukta ben artık 5 yıl evlenmiycem falan diyorumuş kuzenime sana güvenim yok falan demiş.. Kızlar kim 5 yıl güveni olmadan devam ederki.. Bende mesaj atma arama bırak biraz aklını toplasın dedim ama sizlere sormamı rica etti.. Ne olur sizce bu işin sonu..

askerde onu bekleyeceğine dair kuzenin güven verememiş çocuğa olay bu.askerden dönüşte bir şeyler değişebilir belki.

bir arkadaşımın sevgiliside askere gitmeden önce ayrılmak için saçma sapan nedenler sunmuştu ve kızdan ayrılmıştı erkeklerin psikolojileri çok karışıyo askerlik döneminde kız okadar üzülüp ağladı hatta yalvardı ama çocuk yinede bitti dedi ve gitti askerliğinin 4.ayında kızı aradı ve pişman olduğunu söyledi gerçekten seviyorsa aklı başına gelince kuzeninizi arıyacaktır diye düşünüyorum..:6::6:

Kuzenim bitirmeliyken cocuk bitiriyor demissin ama cocuk pek oyle dusunmuyor galiba. Pesimi birak, sana guvenmiyorum, baskasiyla evlen vs gibi laflar agir laflar. Oyle 3 gun sonra gelip tekrar birlikte olabilecek gibi degil. Bunlarin askerlik psikolojisinden filan degil, gayet de dusunulerek edilmis laflar oldugunu dusunuyorum. Tahminimce cocuk birseylerden dolmus ve artik bitirmek istiyor. Kuzeninin sandigin kadar hatasiz oldugunu dusunmuyorum yani. Bence artik ikisi de yoluna baksin. Kuzenini teselli et, kimse askindan olmemis, karsisina daha niceleri cikar.

Askere kafası rahat gitmek istiyor.
Benim anladığım ve çıkardığım sonuç bu.

Buraya yazıyorum merak etmesin , çocuk askere gittiğin de kesin arar onu..

Kuzenim haber vermeden disariya filan cikmis cocukta aradiginda acmamis kizcagi icin eve gelincede itiraf etmis kuzenim disardaydim diye orda bir tartismalari olmus.. Cocuk ozaman guvenmiyorum artik falan demis ve ayri sehirdeler.. Kuzenimde 1 gun once twitter hesabinu bulmus erkek arkadasinin ve cocuk haksizken kuzenimi suclamis senin yuzunden actim falan dite bunun ustunede bu yasananlar olmus iste.. Ama birbirlerini cok seviyorlardi cocuk surekli her bulusmaya gullerle falan geliyormus.. Kuzenim bitik durumda cocugun kardesiyle falan konusms kardeside barsrsnz ustune gitme falan demis.. Cocuk suanda mesaj falan atmiyor cunku kuzenimde tamam bitirmk istysan bitsin demis dahada konusmadilar..

Bence askere gidiceginden degil skldigi icin bitirmis gibi geldi.ustelik yenide degil 5 senelik iliskileri.hangi akilla git baskasiyla evlen derki bi erkek sevdigine.sevgisi bitmis bence...

Kuzenim haber vermeden disariya filan cikmis cocukta aradiginda acmamis kizcagi icin eve gelincede itiraf etmis kuzenim disardaydim diye orda bir tartismalari olmus.. Cocuk ozaman guvenmiyorum artik falan demis ve ayri sehirdeler.. Kuzenimde 1 gun once twitter hesabinu bulmus erkek arkadasinin ve cocuk haksizken kuzenimi suclamis senin yuzunden actim falan dite bunun ustunede bu yasananlar olmus iste.. Ama birbirlerini cok seviyorlardi cocuk surekli her bulusmaya gullerle falan geliyormus.. Kuzenim bitik durumda cocugun kardesiyle falan konusms kardeside barsrsnz ustune gitme falan demis.. Cocuk suanda mesaj falan atmiyor cunku kuzenimde tamam bitirmk istysan bitsin demis dahada konusmadilar..

Birbirlerine bu kadar sevmelerine rağmen yine de iş çevirmekten geri kalmamışlar..:ssz:

Ve bunlari diyen cocuk benim babamin karsisina cikip (amca kizlariyiz kuzenimle) ben yegeninizle askerden sonra evlencem ben onu seviyorum falan demisti.. Ama simdi kuzenime ben 5 yil evlenmiycem sende hayatina bak hayatini yasa falan diyor.. Ama kuzenim eskisehire donceginde cok aglamisti.. Ayni memleketliyiz bu arada kuzenimn erkek arkadasiyla.. Onlar erzurumda memlekette yasiyor biz eskisehirde..

2 olasilik var bence

birincisi bilirim erkekler askere gidrken kafalari allak bullak oluyor, hatta askerdekiler sevgilisi olanlara sende akil yok
ne sevgilisi bekleyen bi kiz bile gormedim seninkide birakicak senin elin kolun burda bagli oturucaksin diyorlar.
egerki askerlikten donmus olan arkadaslariyla takildiysa bu aralar bence onlarin tavsiyelerine uymustur: ayril sevgilinden.

ikinci olasida su, laflari baya agir olmus erkegin.Yani belkide aklinda bitirdi.

ama tavsiyem su olucak arkdasina, acele etmesin sakin evlenmeye.
Hayatina devam etsin ve kendini toparlasin.Zaten toparlamaya sevgiliside doner.
sevgilisi arkadsinin hala bekar oldgunu gorunce belki butun o dusunceleri silinir: benim sevgilim digerleri gibi degilmis der.

ha degismezsemi dusunceler? o zman sal gitsin.

Ama bence kesinlikle beklesin evlenmeye acele ederse su vakit yanlis kararlar verir ve yuvasi mutlu bi yuva olmaz.
Uzerine bide burda okudukca dusuncelere kapilir ister istemez bilirim, belki askerlikten snra bana geri donecekti diye bi dusunce olur.

o yuzden,EvLENMESIn.

2 olasilik var bence

birincisi bilirim erkekler askere gidrken kafalari allak bullak oluyor, hatta askerdekiler sevgilisi olanlara sende akil yok
ne sevgilisi bekleyen bi kiz bile gormedim seninkide birakicak senin elin kolun burda bagli oturucaksin diyorlar.
egerki askerlikten donmus olan arkadaslariyla takildiysa bu aralar bence onlarin tavsiyelerine uymustur: ayril sevgilinden.

ikinci olasida su, laflari baya agir olmus erkegin.Yani belkide aklinda bitirdi.

ama tavsiyem su olucak arkdasina, acele etmesin sakin evlenmeye.
Hayatina devam etsin ve kendini toparlasin.Zaten toparlamaya sevgiliside doner.
sevgilisi arkadsinin hala bekar oldgunu gorunce belki butun o dusunceleri silinir: benim sevgilim digerleri gibi degilmis der.

ha degismezsemi dusunceler? o zman sal gitsin.

Ama bence kesinlikle beklesin evlenmeye acele ederse su vakit yanlis kararlar verir ve yuvasi mutlu bi yuva olmaz.
Uzerine bide burda okudukca dusuncelere kapilir ister istemez bilirim, belki askerlikten snra bana geri donecekti diye bi dusunce olur.

o yuzden,EvLENMESIn.
Yok evlenmeye niyeti yok zaten cunku erkek arkadasina cok asik cok seviyor gercekten.. Suan bosluktayim diyip surekli agliyor ve iliskilerini tum cevre biliyordu.. Kuzenim ben bekliycem herseye ragmen diyor ama bir yandanda cocugun dediklerini hazmedemiyor ve cocuk icin universtye erzuruma falan gtmsti kuzenim.. Ve cok kotu durumda gercktn kndni tut diyorum ama agliyor surekli

Seven erkek bırakmaz.Bu kadar net
Bırakıyorsa bunun psikolojisi,askerliği,uzağı,mesafesi olmaz
Sevmiyordur.

Cevaplarindan anladigim kadariyla bunlarin ikisi de cocuk. Kavgalari, tavirlari hep cocukca sebeplerden. Olgun ve artik oturmus iliskilerde boyle sebeplerden tartisma cikmiyor. Yok disari cikmis da haber vermemis de... Hem de baska baska sehirlerden. Bunlar genelde sig iliskilerde problem cikariyor. Her seyden tartisma cikan iliski zaten bitmeye mahkumdur. Cocuk 5 yil evlenmek istememekte hakli, biraz olgunlassin. Bu iliskinin gelecegi yokmus zaten, bitmesi hayirli olmus. Kuzenin simdi anlamasa da ilerde dogru bir iliski yasadiginda bunu anlayacak.

Back
X